Ik ben jarig!

Photo by Dhaya Eddine Bentaleb on Unsplash

En daar zijn we dan, 25 juni. Ik ben jarig! Vandaag loop ik officieel 23 jaar rond op deze wereldbol. Weer een leeftijd dichter bij volwassenheid. Het jaar is omgevlogen en dat zeg ik met nieuwjaar ook altijd, maar het is zo. Ik ga vandaag geen uitgebreide post met levenslessen doen, maar dat komt er wel aan. Want dat vind ik altijd superleuk om te doen.

Het is donderdag vandaag dus ik ben thuis, wat ik al heel leuk vind. Ik ga geen groot feest geven, ten eerste mag dat niet. En ik zou het anders ook niet doen, ik ben geen feestbeest. Maar ik ga er wel iets tofs van maken, dus ik heb er zin in!

Eventjes ook stilstaan bij het feit dat ik al twee jaar afgestudeerd ben vandaag. Mijn diploma uitreiking van de middelbare school was op mijn verjaardag. Een beter cadeau was er niet. Daardoor was het ook een heel dubbele dag, want ik moest afscheid nemen van drie hele mooie jaren. Maar ik kan oprecht zeggen dat ik nu ook gelukkig ben. Met mijn werk, hoe mijn leven is. Het is niet het meest wilde leven en dat zal het ook niet meer worden, daar heb ik de energie niet altijd voor. Maar ik ben oke met een rustig leven en dat is het allerbelangrijkste. En nu ga ik genieten van mijn verjaardag!

11 thoughts on “Ik ben jarig!

  1. Fijne verjaardag Nikita! Ik wens je een super fijn, mooi, warm (niet per se letterlijk) en licht nieuw levensjaar toe! xxx

  2. Zo leuk dat je een dagje thuis was met je verjaardag. Hopelijk heb je er volop van kunnen genieten. Volgende week ben ik zelf ook jarig en wij gaan ook gewoon rustig thuis blijven. Maar dan wel met iets lekkers erbij qua eten dat maakt het meteen al leuker hé. Een rustig leven is vaak nog het fijnste. Minder stress en hopelijk ook minder zorgen. Ik heb het idee dat je dan nog meer gaat genieten dan van de kleine zaken terwijl die in een druk en chaotisch leven waarschijnlijk makkelijker onopgemerkt passeren.

    1. Dat heb ik zeker! Je hebt groot gelijk, en daar geniet ik ook altijd van trouwens. Vroeger dacht ik altijd dat het leven draaide om een wild leven. Maar nu later vind ik het wel prima zo. Ik heb niet al het geld op de wereld of niet de hoogste diploma’s en ook niet de gekste reizen en etentjes. Maar ik ben gelukkig, en dat telt

    1. Haha dankjewel! Het was een leuke verjaardag. De foto is een stockfoto trouwens dus niet mijn cakejes 😛

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: