Week in beeld 55 | Iemand de zomer gezien?

Hi allemaal! Het is begin juli. De zomer is in het land. Althans, dat zou hij moeten zijn. Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar hier hebben we een hele week regen gehad en een dag zon. Helaas voor mij was dat op een werkendag. Er hing ook een beetje een verdrietige sfeer over de week. Door die regen had ik meer pijn en last. En deze week was een week waar ik daar eventjes niet mee kon omgaan. Ik heb altijd gezegd dat ik daar eerlijk over ging zijn, bij deze. Er zaten gelukkig wel genoeg goeie momenten bij de week waar ik wel met een glimlach op terugkijk. Op zondagavond zag ik mijn beste vriendin terug, waar ik nog steeds met een hele grote smile aan terugdenk. Ik kreeg mijn tweede prik, wat ook een stap in de juiste richting is. Dus let’s go!

Het was al weer een paar weken geleden dat ik over Animal Crossing praatte, toch ben ik nog steeds een fanatiek speler. Er gebeurt gewoon weinig boeiends in het spel. Al was ik vorige week wel gecharmeerd door het verrassingsfeestje dat mijn bewoners hadden geregeld. Ik wist dat dat ging gebeuren maar ik vind het schattig dat de makers daaraan denken. Afgelopen zondag speelde ik kort om knollen in te slaan en dat was het ook wel. Veel vordering gebeurt er voorlopig nog niet op het eiland.

Zondagavond ging ik naar de stad met mijn beste vriendin, we bekeken een paar winkels maar gingen al vrij snel schuilen want er kletterde een gigantische regenbui neer. Gelukkig is de horeca terug open, dus we ging snel eventjes binnen iets drinken. Ik warmde op met een warme chocomelk. Het was gezellig, het was ook al weer een tijd geleden dat ik haar gezien had. Het drukke leven en corona laten dat helaas niet altijd toe maar als ik mijn vrienden zie geniet ik er altijd dubbel van!

We gingen pizza eten samen achteraf. Dat is bijna altijd traditie bij ons met mijn verjaardag. Alleen heb ik pasta gegeten en zij lasagne dus echt Pizza Hut is het niet geworden haha. Ook lekker. Na de Pizza Hut zijn we nog eventjes in lunapark geweest in de buurt. Dat is iets wat ik zelf niet zo snel doe, maar met vrienden vind ik dat altijd grappig. We hebben tegen elkaar geraced en daarna probeerden we elkaars record te verbeteren in Crossy Road. Ik was vroeger iemand die dat echt constant speelde dus ik was er best wel goed in. Na het lunapark gingen we nog iets drinken op het dakterras van een restaurant en daarna zijn we allebei naar huis gegaan. Het was een gezellige en fijne avond. Zeker een hoogtepunt van afgelopen week.

Dinsdag ging ik werken met een warmtepleister op mijn rug want ik had pijn. Het is niet dat dat alles oplost, maar het maakt het wel draagbaarder. En die pleister zorgt er ook voor dat ik zelf warm blijf hebben en dat is wel iets wat de pijn onder controle houdt. Daar zullen medewarriors wel over kunnen meespreken, hoe kou soms een gigantisch effect kan hebben op je klachten. Te warm kan ook weer een probleem zijn, maar aangezien het deze week bijna terug herfst leek had ik daar niet zoveel schrik voor.

Woensdagochtend stond ik al vroeg aan de bushalte (allee ja, zo vroeg was het nu ook weer niet) want ik had een afspraak voor mijn tweede prik. Ik ben volledig gevaccineerd vanaf nu. Ik had niet perse meer last dan vorige keer, wel spierkrampen aan de kant waar de geprikt hadden. In mijn volledige arm en hand. En ik moest die middag nog werken dus dat werd nog iets. Uiteindelijk is het goed gegaan. Ik ken mensen die knock out zijn gegaan van het vaccin dus ik ben blij dat het bij mij zo is gelopen elke keer. Het grappige was ook dat de vrouw die me ging vaccineren nog zei dat ik niet moest schrikken, dat ze de naald erin ging zetten en ik schrok alsnog.

Donderdag moest ik naar de fysiotherapeut en het openbaar vervoer werkte niet mee en ik ging echt gigantisch te laat komen. Dus het is een taxi geworden. Voor de rest herinner ik me niet zo heel veel meer van donderdag, denk dat het voor de rest een rustige dag is geworden.

Donderdagmiddag lanceerde EA games wel de gameplay trailer van het nieuwe pack van The Sims 4 dat als ik me niet vergis over een paar weken uitkomt. Ik dacht dat het de livestream was van de makers die gingen spelen, maar dat is pas volgende week blijkbaar. Het is het eerste pakket sinds jaren waar ik echt weer enthousiast van werd. Al moet ik toegeven dat ik nu ook wel een heel stuk minder sims speel. Al heeft dat hoofdzakelijk te maken met het feit dat The Sims 4 gewoon niet zo’n goeie game is als The Sims 3. Misschien komt er nu eindelijk een beetje verandering in. De nieuwe packs heb ik ook trouwens, maar echt nog weinig mee gespeeld.

Vrijdagmiddag was het goed warm toen ik ging werken, maar ik had nog een halfuur tijd voor ik moest beginnen. Waarvan ik dus een kwartiertje nog in het zonnetje gespendeerd heb. Gewoon genieten van de zonnestralen en van de muziek uit mijn koptelefoon. Ik had een hele stomme dag vrijdag en dit was absoluut iets wat hem beter maakte. Van alle dagen was vrijdag wel echt mentaal de zwaarste denk ik. Ik heb het moeilijk ermee dat mijn ziekte evolueert. En dat gezondheidsklachten toenemen. Tegen de avond heb ik mijn hart gelucht en sindsdien gaat het al een beetje beter. Ik voel me meer opgelucht, heb een beetje nieuwe moed ontwikkeld. Het hoort erbij helaas.

Ik vergat mijn boodschappen in de koelcel op mijn werk en er was niet echt iets meer in huis wat ik kon eten als avondeten. Dus het werd Mc Donalds bestellen. Wat op zich ook weer geen straf is, dat is altijd lekker. Ze hebben tijdelijk een hamburger voor de Rode Duivels en die had ik besteld als support voor onze ploeg. Helaas heeft het niet mogen baten want we zijn niet meer in de running. Na het eten ben ik eigenlijk vrij snel gaan slapen want ik was moe.

2 thoughts on “Week in beeld 55 | Iemand de zomer gezien?

  1. Ik wist niet dat je bij de Pizza Hut ook pasta enzo kan eten! Wij hebben dinsdag Pizza Hut pizza gegeten maar ik moet zeggen dat het mij toch altijd een klein beetje tegenvalt :p Ik eet liever Domino’s.

  2. Ik dacht eerst dat die warmtepleister een chocoladetablet was. Valt het op dat het herfstige weer voor nog meer pijnklachten zorgt waardoor ik nog meer aan chocolade zit te denken? 🙂 Maar echt, ik hoop dat het weer snel weer wat beter mag worden want mijn lichaam is er echt van overtuigd dat het herfst is met verkrampte spieren, geblokkeerde gewrichten en een nog meer averechtse buik tot gevolg. Plus vermoeidheid. Dat ook jammer genoeg. Ik zou mezelf graag zo eens een nachtje willen aansluiten op het stopcontact om mezelf op te laden. Werkte het maar zo hé.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: