Over mij & Hoogsensitieve Held

IMG_20190728_191717_945.jpg

 Hi allemaal! Het werd wel weer eens tijd dat ik deze pagina ging bijwerken. Welkom op mijn blog! Ondertussen is er een stuk van mijn lange haar af, maar bij gebrek aan goeie foto blijft deze nog efkes staan.

Ik ben dus Nikita en dit is mijn blog Hoogsensitieve Held. Ik blog al sinds augustus 2017, wat dus een goeie vier jaar maakt ondertussen. Over minder dan een jaar word ik 25 wat ik zelf ook niet zo goed kan geloven. Het vloog veel te snel voorbij. Ik heb een liefde voor schrijven vandaar mijn blog.

Mijn blog is mijn uitlaatklep dus meestal alles wat in mijn hoofd komt zal hier wel ergens een plekje hebben. Tenzij het iets te ver gaat of iets is dat ik niet kan delen hier. Soms heb ik het gevoel dat mijn blog een klaagmuur is, maar dat valt wel weer mee. Ik probeer er altijd een inspirerende insteek in te krijgen. Verder deel ik ook op zondag een weekoverzichtje (if all is good) en een keer per week komt er een random schrijfsel online. Ook op een random dag want mijn inspiratie laat zich niet in kotjes duwen heb ik gemerkt. Ik leef al meer dan een jaar met chronische pijn en vermoeidheid, voorlopig zonder diagnose. Ook daar komt heel vaak iets over online. Ik probeer de wereld (en mijn mede-warriors) mee te geven dat ondanks het leven soms heel hard kan sucken daardoor, er toch nog lichtjes zijn. Het is voor mijzelf ook een goeie manier om te blijven doorgaan als het moeilijk is. Mijn schrijfels zitten vaak vol gevoel, maar zo schrijf ik ook het liefste. Zoals mijn blog al deed vermoeden, ik ben hoogsensitief. Ook daar probeer ik zo nu en dan iets over te schrijven. Soms gaat mijn blog ook over alles en niks. Maar zo blog ik het allerliefste.

Ik hoop dat ik je niet afgeschrikt heb, maar welkom op mijn stukje internet! Na die jaren ben ik stiekem wel trots op mijn plekje šŸ™‚

 

 

%d bloggers liken dit: