Afgelopen week | 28

Hoi allemaal! Ik heb geen idee hoe ik afgelopen week ga omschrijven. Het was een zware week, maar hij had ook zijn eigen unieke geluksmomentjes. Ik voel me niet helemaal mezelf ook, maar ik denk dat dat niet echt hoef uitgelegd te worden. Ik ging werken en deed mijn best om mezelf te ontspannen. Ik heb het idee dat ik een beetje op automatische piloot leef nu en vooral bezig ben met mijn eigen verdriet. Maar dat is goed, want ik moet dit ook verwerken natuurlijk. Het leven kan soms echt raar zijn. Het wordt wel weer beter, maar met veel tijd en geduld. Ik heb ook niet bizar veel foto’s gemaakt omdat ik er niet aan dacht en mijn hoofd er ook niet naar stond. Af en toe had ik in mijn vrije tijd wel een enorme drang om mijn gedachten op mijn blog te schrijven en ik heb mezelf dat ook laten doen. Het helpt wel. 

Maandag 11 november 2019 | Bij ons was het een feestdag, het was Wapenstilstand. Een dag dat de winkel normaal open is, maar mijn baas had me thuis gezet. Ik kon dat wel gebruiken met het verlies van opa. Het werd geen intense dag. Ik heb vooral gelezen en blogs geschreven denk ik. Ik kan het me niet meer herinneren, maar veel meer dan dat zal het niet geweest zijn.

Dinsdag 12 november 2019 | Ik had terug een late shift, waardoor ik het rustig aan kon doen in de ochtend. Op de trein naar het werk las ik een stuk, ik merk dat ik dat lezen wel mis eigenlijk. Dus daar ging ik iets aan doen. Inmiddels heb ik het boek uit. Ik ging werken en het was best rustig. ‘s Avonds keerde ik onder genot van een stukje chocolade terug naar huis. Mijn nieuwe favoriet, met gepofte rijst in. Jammer voor mij zijn ze op en in onze winkel verkopen we deze variant niet. Dus als ik er terug wil, moet ik naar een groter filiaal gaan om er te halen. Achja, dat zijn simpele firstworldproblems.

Processed with VSCO with hb1 preset

Woensdag 13 november 2019 | Ook woensdag was een rustige ochtend. Maar de bussen staakten dus ik moest rekenen op de bussen die volgens de app van het OV wel reden. Gelukkig waren er wel, vooral de buitendiensten reden goed. Daardoor was ik dus wel te vroeg in het station. Ik haalde een broodje en at op de trein. ‘s Avonds vreesde ik al voor een bus naar het station terug, maar gelukkig is het gelukt en ben ik probleemloos thuisgekomen die avond. Gelukkig maar. Ik had een regelrechte kutdag. Echt, alles was te veel en ik was verdrietig. Ik was me ook mentaal aan het voorbereiden op donderdag en dat speelde ook wel mee natuurlijk. Thuis brak ik en kreeg ik een gigantische huilbui. En dat gebeurt ook. En dat is dik oke.

Donderdag 14 november 2019 | In de ochtend werd ik wakker en ging ik in het zwart gekleed, want het was helaas de plechtigheid van mijn opa. Allee ja, zo helaas is dat niet want dierbaren verdienen een mooi afscheid en vooral een waardig afscheid. Maar het was geen gemakkelijke dag. In de namiddag was er nog een kleine plechtigheid op het kerkhof zelf, en toen zat het erop. Op de bus naar huis spotte ik een prachtige lucht. ‘s Avonds was ik kapot en deed ik niks meer.

Vrijdag 15 november 2019 | Ook vrijdag was geen gemakkelijke dag. Ik ging werken met de late shift en ik stopte ook een uurtje eerder. Dat was wel welkom, gezien mijn toestand. Hoe stom en moeilijk het ook is, het leven gaat helaas door. En de wereld draait door, terwijl die van jou gestopt is met draaien. ‘s Avonds gunde ik mezelf wat afleiding. Het nieuwe pakket van The Sims 4 was er en ik had hem gekocht via Origin. Dus ik ging spelen.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Zaterdag 16 november 2019 | Ik was een dagje thuis en kon dat ook wel gebruiken. In de ochtend nam ik rustig de tijd om om te staan. Uiteindelijk kleedde ik me aan en had ik een moeilijk momentje. Eigenlijk gewoon een zware dag achteraf gezien. Ik wist daar wel wat op, in plaats van van alles uit te richten heb ik gewoon mijn stiften gepakt en ben ik gaan tekenen. In het begin was ik er heel onzeker over, maar nu vind ik hem geweldig. Na het tekenen ging ik naar het station om mijn abonnement voor het openbaar vervoer te verlengen en ging ik eventjes met mama de stad in. We hadden nog iets nodig voor papa. Uiteindelijk naar huis gegaan, gegeten en in de avond keek ik ‘A Dog’s Purpose’ op Netflix omdat ik weer echt een hele moeilijke avond had. Mijn telefoon ging op stil en de wereld kon gewoon eventjes wachten. Heb ik wel heel veel deugd van gehad trouwens.

Zondag 17 november 2019 | Zondag, ook een vrije dag voor de verandering. Vandaag was een chille en rustige dag. Ik ben niet buiten geweest, maar daar heb ik wel eens deugd van. Om te beginnen heb ik uitgeslapen tot 10u en daar heb ik al heel veel deugd van gehad. Daarna een uurtje gelezen, iets gegeten en ik heb toen ook eventjes Sims 4 gespeeld. Ik was wel echt benieuwd naar het hele studentenleven daar, maar ik vind het vooral heel ingewikkeld en ik moet er enorm aan wennen. Maar dat komt wel goed. Het tenslotte maar een spel, m’n leven hangt er niet van af 😉 In de namiddag heb ik niet zoveel speciaals meer gedaan, vooral Youtube gekeken en K3 liggen luisteren. Waar ik ook heel blij van word. Ik spotte door het raam ook een hele mooie lucht die niet aan mijn lens ontsnapte. Nu ga ik na dit weekoverzichtje nog eventjes tekenen of lezen. Ik ben er nog niet helemaal uit. See you next week!

Ik hoop op een betere week volgende week, maar dat zal nog niet voor direct zijn. Daar heb ik nog te veel verdriet voor, and that’s okay. Ik doe mijn best om er iets goeds van te maken, ook als dat compleet faalt. We’re just human 😉 

Hoe was jouw week? Kijk je trouwens uit naar de winter of ben je straks blij als de lente weer aanbreekt?

%d bloggers liken dit: