Over mij

Hoi allemaal! De woorden waarmee ik elke dag begin aan een nieuw blogartikel. De woorden die je nog heel vaak zal lezen. Een blog volgen en lezen is leuk, maar nog leuker als je weet wie er achter die laptop zit te typen. Ik stel mezelf en mijn blog dan ook graag voor!

IMG_20190728_191717_945.jpg

Hoi! Ik ben Nikita, een 22-jarige vrouw die in België leeft en opgegroeid is. Welkom op mijn blog zou ik zeggen. Ik ben -heel cliché- blij dat je er bent! Wanneer ik niet aan het schrijven ben, zit ik drie uur met stiften en potloden in mijn handen. Tekenen is mijn grootste passie en ik deel ook heel graag werk. Stay tuned als je benieuwd bent! Ik teken voornamelijk illustratief en wil daar ook zeker nog iets mee doen in mijn leven. Truth is dat ik gewoon een heleboel moeilijke jaren achter de rug heb waar ik van aan het herstellen ben. Maar we blijven vechten en hopen voor beter. Als ik niet aan het tekenen ben, lig ik in de zetel met een boek. Ik lees gemiddeld 75 boeken per jaar, en daar is geen letter van overdreven. Momenteel stel ik me tevreden met iets minder, maar that’s okay. 

Op mijn blog deel ik best veel, schrijven is mijn uitlaatklep. Ik deel allerlei avonturen, weekoverzichtjes en bedenkingen. Waarom ik dat allemaal perse de wijde wereld in wil slingeren, geen idee. Maar het maakt me gelukkig, daarom alleen al is het een reden om door te gaan. Dus ik hoop je terug te zien op mijn blog! Veel plezier tijdens het lezen!

Knuffel
Nikita ♥ 

 

 

%d bloggers liken dit: