Over mij & Hoogsensitieve Held

Hi allemaal! Welkom op mijn kleine stukje internet. De plek waar ik vrij veel van mijn bedenkingen, hersenspinsels en schrijfsels deel. Je krijgt aks het ware een kijkje in mijn hoofd. Maar wie ben ik?

Het is een vraag die ik me door trauma en allerlei problemen in het verleden heel vaak heb afgevraagd. En ik weet het nog altijd niet helemaal. Misschien wel nooit. Maar wat ik wel weet: hi, ik ben Nikita. Een 27-jarige boekenwurm die vrijwel leeft met haar koptelefoon op. Ik heb een obsessie met Happy Socks, heb een zwak voor schattige knuffelbeesten en regelmatig ben ik ook te vinden met een penseel of (nog liever) alcohol markers in mijn handen. Ik kan denk ik nog wel een tijdje doorgaan, maar je leert mij vanzelf wel kennen want ik blog vrij persoonlijk.

Hoogsensitieve Held is ooit ontstaan als een uitlaatklep, maar ik leer de wereld graag bij over mental health en over hoogsensitiviteit. Dat laatste ben ik namelijk zelf. Mijn kijk op de wereld en manier van schrijven komt voor een groot stuk voort uit die eigenschap, vandaar dat hij een vrij prominente plek op mijn blog heeft. Ik probeer hier zeker geen wereldwonderen te bereiken of wat dan ook, want helemaal in mijn eentje lukt me dat toch niet. Maar ik hoop wel dat er iemand zich gehoord voelt door mijn schrijfsels of zich minder alleen voelt. Je kan hier op mijn blog lezen over mental health, maar ook mijn eigen gedachtenspinsels, weekoverzichtjes (if all is good) en chronisch ziek zijn komen aan bod. Neem een taartje, neem koekskes of wat je dan ook lekker vindt en lees gezellig mee šŸ™‚

Knuffels
Nikita

 

 

%d bloggers liken dit: