Afgelopen week | 16

Hoi allemaal! Ik was er een beetje voor aan het vrezen, want ik begin mijn week altijd met de gedachte genoeg foto’s te maken voor mijn weekoverzicht. Je raadt het al, in het volle leven vergeet ik dat vaak. In principe niet zo slecht, want ik sta daardoor met twee voeten in mijn leven. Het ligt ook aan het feit dat ik veel minder op sociale media zet dan vroeger. Dan maak je automatisch minder foto’s. Ik probeer er elke week weer op te letten, maar het lukt vaak niet haha. Deze week was een week vol belevenissen, maar wel eentje die ik heel leuk vond! Dus let’s go!

Maandag 1 juli 2019 | De start van de nieuwe week. En in dit geval ook van de nieuwe maand. In plaats van altijd te rushen en erin te vliegen op maandagochtend, besloot ik het eens anders te doen. Ik kleedde me aan en ging lezen! Mijn voornemen om terug meer te lezen is in ieder geval goed gestart deze week. In de namiddag ging ik mee met mama om iets te regelen voor kleine broer. Papierwerk in verband met zijn plattelandsklassen die hij heeft gehad. Toen ik thuiskwam schreef ik een blogartikel en kwam mama boven met de post. Ook voor mij deze keer. Verjaardagspost. Een kilo confetti en een heel lief kaartje van Irene 🙂 Om vervolgens alle confetti bij elkaar te vegen omdat Irene er van uit ging dat we een stofzuiger hebben. En die hebben we dus niet. Haha grapje, ik was (en ben) er heel blij mee! Het kaartje staat inmiddels tussen zijn vriendjes op de vensterbank in mijn kamer.

img-20190702-wa0005.jpg

Dinsdag 2 juli 2019 | Ook de dag erna was vrij rustig. Ik las en blogde wat, maar heel veel speciaals heb ik niet gedaan. Ik ging wel in de namiddag sporten voor de eerste keer. Het voelde vooral raar, want het was heel lang geleden dat ik op de loopband stond en andere toestellen. Dat voelde ik ook wel aan mijn conditie. Maar stap een is gezet. Nogmaals, ik ben niet bezig met vermageren. Sporten is goed tegen mentale problemen en ik merkte al vrij snel resultaat eigenlijk. Dus dit ga ik zeker blijven doen. De intensiviteit en mijn conditie bouwen zich vanzelf wel op.

Woensdag 3 juli 2019 | Ik had ‘s morgens een privé-afspraak waar ik liever niet over wil vertellen op mijn blog. Het is niet dat ik mijn lezers niet vertrouw, maar sommige dingen hou ik nu liever buiten mijn blog. Verder kocht ik een online ticket aan voor Plopsaqua, want ik besloot om donderdag te gaan zwemmen met mijn kleine broer. En nu ik weet hoe gemakkelijk dat is, ga ik mijn tickets altijd online aankopen. Het is ook nog eens beter voor het milieu, want de tickets kunnen gewoon van je smartphone af gescand worden. Dus win-win!

Donderdag 4 juli 2019 | We waren al vrij vroeg uit de veren donderdag. Plopsaqua ligt niet bij de deur, en ook wilde ik voor de grote drukte daar zijn. Naarmate de dag vorderde merkte ik dat er weinig drukte was, maar dat is iets wat ik niet kon voorspellen natuurlijk. Het was wel heel leuk en we hebben ons beide geamuseerd. Sowieso kom ik altijd graag in het zwembad. En het maakt mij niet uit of ik achter of voor de balie sta 🙂
Toen ik thuiskwam kreeg ik de vraag van mijn vriendin of ik toevallig geen zin had om te blijven slapen. En ondanks ik moe was, had ik daar wel zin in. Het werd een rustige avond met films en vroeg in bed. Maar gezellig was het wel. Vrouwen onder elkaar 😉

Vrijdag 5 juli 2019 | Na het ontbijt en wakker worden en chillen, gingen we naar een expo. Er was een expo van FC De Kampioenen. Dat is een komische reeks hier in België die jarenlang heeft gespeeld. En nu zelfs worden de herhalingen nog steeds vrij goed bekeken op televisie. Inmiddels zijn ze al bezig met de vierde film, die in december in de cinemazalen komt. Gezien ik en mijn vriendin beide fans zijn van het programma, besloten we naar de expo te gaan. Rond 18u ging ik terug naar huis trouwens. In de avond las ik nog wat, maar veel bijzonders deed ik niet meer. Ik had zaterdag namelijk een lange dag voor de boeg.

Zaterdag 6 juli 2019 | In de ochtend maakte ik me klaar en ging alleen naar de bibliotheek. Normaal gingen we die middag met drie gaan, zoals altijd. Maar ik moest werken en het moment dat we afspreken zou ik net moeten vertrekken. Dus het moest zo opgelost worden. Toen ik terugkwam, at ik middageten en maakte mijn zak verder klaar voor het werk. En rond 13u sprong ik op de tram naar het werk. Het was namelijk nocturne die dag, en ik moest normaal werken tot 23u. Maar ik mocht om 22u30 al naar huis. Het was dus een lange werkdag, maar ik vond het wel heel leuk! Ik stond bovendien op een plek waar het optreden van K3 heel goed te horen was, dus dat was mooi meegenomen. Ja mensen, ik ben 22 maar ben nog steeds fan van K3. Niks mis mee toch?

2019-07-07-02.30.33-1

Zondag 7 juli 2019 | En ik sloot de week af met een rustige dag. Na het zwemmen, logeren en werken was ik vrij moe, dus ik nam wat tijd voor mezelf. Een hele dag bijna. Ik begon de dag al lezend en ging daarna bloggen. Mijn voorraad artikels raakt namelijk op. En gezien ik wel graag iets wil kunnen publiceren komende week, doe ik daar iets aan. Ik schrijf ook dit weekoverzichtje. Als ik geen inspiratie meer heb, klap ik mijn laptop dicht en lees een tijdje op bed. Al ga ik naar buiten om daar te lezen tot etenstijd. Daarna ga ik eten en na het eten maak ik dit weekoverzichtje af. Ik wil vandaag ook vroeg gaan slapen. Ik ben ook benieuwd of ik me daar straks aan kan houden.

Welke toffe dingen deed jij afgelopen week?

 

 

2 thoughts on “Afgelopen week | 16

  1. Tof dat je gaat sporten! Ik heb ook ooit eens een poging gedaan om naar de fitness te gaan maar ik voelde mij daar nooit echt op mijn gemak eigenlijk. Jammer wel. In principe zou ik wel weer kunnen want ik kan gaan op momenten dat het er waarschijnlijk heel rustig is maar ik vind het niet zo fijn om alleen te gaan. Ik sport nu af en toe thuis met Blogilates op Youtube 🙂

    1. Dankjewel! Ik moet zeggen dat ik ook nog niet honderd procent op mijn gemak ben, maar ik denk dat ik daar wel gewend aan ga raken door meer te gaan. Vandaag was ik al meer op mijn gemak. Maar dat werkt ook enkel als je ook echt voelt dat het gaat goedkomen. En sporten thuis is ook sport. Tis dan geen fitness, maar het is ook sport. Dus goed bezig! 🙂

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: