Week in beeld| 23

Ik denk dat ik nog nooit een week heb gehad waarin ik zo weinig foto’s heb gemaakt als deze week. Het was vooral een drukke werkweek, ik wijt het daaraan. Maar mentaal was het wel een goeie week. Ondanks het vele werken gaat het echt wel goed. De pijn was ook aanwezig, maar die is er bijna altijd. Ik heb ook besloten om niet altijd over mijn pijn te beginnen, want ik wil verder kijken dan alleen de pijn. Ik sprak af met een vriendin van me, wat gezellig was. Voor de rest was het niet echt een bijzondere week.

★ Nieuwe week! Ik werd gewekt uit een hele rare reeks dromen. In de ene droom werd ik achtervolgd door onze klanten die me haatten. Ik begreep er niks van, want het waren echt allemaal klanten die mij volgens mij wel graag hebben. Het was wel grappig, gelukkig is het maar een droom. In de andere droom was ik in de winkel me aan het verstoppen en stuurde ik met mijn brein dingen op hen af. Dat kan ik wel verklaren, ik heb vorige week zondag Stranger Things liggen kijken. Vooral toen er in mijn droom ook bloed uit mijn neus kwam wist ik dat het daar aan lag haha. Eleven vibes. Het was een normale maandag verder, ik ging werken en er gebeurde ook niks speciaals. In de avond ontdekte ik The Babysitters Club op Netflix. Een goeie vervanger voor Greenhouse Academy. Maar ook daar is maar een seizoen van dus ik vrees dat ik er snel door zal zijn.

★ Deze keer sta ik uitgerust op wat ik helemaal niet verwacht had. Mijn baas had gevraagd of ik iets vroeger kon starten, wat ik geen probleem vond. Ik stond op tijd op en toen ik klaar was had ik nog leestijd over. Happy me! Ik wilde een broodje halen bij mijn favoriete broodjeszaak maar die waren dus met verlof. Ik vergat ook dat er een bakker in de straat van de winkel zit. Slimme ik, maar zo had ik alsnog mijn lunch. De shift ging goed, mijn energie kakte ook maar in na vier uur in de namiddag. Wat een prestatie is als je weet dat ik al langer aan het werk was dan normaal. Voor mij zijn die dingen een big deal. Betekent niet dat ik tegen mijn goesting ga werken, dat heeft er niets mee te maken. Tegen de avond was ik doodmoe. Het was de Nationale Feestdag dus dat betekent dat het een feestdag was en het drukker was. Niet dat er veel te feesten valt dit jaar maar oke. I did it.

★ Ik voelde die ochtend wel dat het druk was geweest aan mijn lijf. Ik stond ook niet honderd procent oké op. Maar ik moest en zou werken. Gelukkig vandaag mijn normale uren gehad. In de namiddag ging het gelukkig beter. Ik had een kleine appelflauwte blijkbaar en door een druivensuiker heb ik het netjes opgelost en kon ik aan de slag. Het verschil met dinsdag was wel zichtbaar met de drukte. Maar daar waren we allemaal blij mee denk ik.

★ Donderdag had ik afgesproken met mijn vriendin in de namiddag. Ik was nog aan het afwegen wat ik ermee zou doen, maar ik ben toch gegaan. Ja, het is een drukke week. Maar ik heb mijn ontspanning ook nodig en van thuis zitten word ik op den duur ook niet beter. En als het moment er is dat we beide vrij zijn, dan moet je die vaak grijpen. We aten onze lunch en gingen winkelen daarna. Ik heb niet zoveel gekocht, het meeste was noodzakelijk. We hebben frietjes gegeten als lunch in een zaak waar ik nog nooit was geweest, maar wel een aanrader was. Als je in Brugge bent, Chez Vincent bij de Salvatorskerk is een aanrader! Verder was het gewoon heel gezellig. Toen ik thuiskwam was ik wel op en dat was confronterend. Vroeger was een middagje shoppen geen big deal. Ik weet het, ik mag zo niet denken. Maar het valt me wel op.

★ Mijn baas vroeg of ik vroeger kon komen, wat ik geen probleem vond. Daardoor had ik weer een hele dag werk, maar zoals meestal vind ik dagshifts altijd heel snel gaan. Tegen het eind van de dag had ik wel pijn dus ik was trots dat het allemaal gelukt was. En ik snakte wel naar die vrije dag. Gelukkig ben ik zaterdag thuis. Veel kan ik niet vertellen, want ik was een hele dag aan het werk

★ Weekend! Niet helemaal. Het grootste deel van de zaterdag bracht ik liggend op mijn bed door, onder een dekentje al lezend. Ik heb hem niet uitgelezen, maar wel bijna een half boek. Verder ging ik boodschappen doen want we hadden weinig in huis. Voor de rest was het geen bijzondere dag. Een beetje een luie dag, maar dat heb ik nu eenmaal vaak nodig

★ En ook zondag werkte ik de hele dag. Het was druk, want het is zondag. Meer kan ik ook niet vertellen. Ik was moe, maar het is gelukt. Again. Ook vandaag vloog echt razendsnel voorbij. ‘s Avonds keek ik Netflix en keek ik The Babysitters Club uit. Een seizoen in een week. Applausje voor mij want dat gebeurt anders nooit. Ik was te moe om het overzichtje af te werken, vandaar dat het een dag later is. Maar ik weet zeker dat jullie dat begrijpen

Hoe was jouw week?

One thought on “Week in beeld| 23

  1. Natuurlijk begrijpen we dat. Zo fijn trouwens dat je mentaal alvast een goede week had, dat maakt ook op het fysieke vlak een groot verschil hé. Niet dat de pijn dan plots verdwijnt maar op de een of andere manier lukt het dan makkelijker om je ook op andere zaken te focussen waardoor je het beter kan dragen. Rare dromen daar heb ik zelf ook regelmatig last van. Die zijn soms echt zo bizar. Eerder deze week keken we naar de derde aflevering van Cursed en toen kwam er iets in voor dat ik zelf al heel vaak heb gedroomd. Dat er iets in me zit en ze dat er via mijn mond moeten uittrekken. Toen ik tegen mijn man zei dat ik dat soort zaken al meermaals gedroomd had vond hij het plots veel logischer dat ik soms in één keer wakker schiet en dan vervolgens in de war ben.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: