In een nieuw jasje!

Hoi allemaal! Zie dit niet als een officieel blogbericht waarin ik een hele tekst ga typen. Ik wilde gewoon eventjes toelichten dat ik mijn lay-out weer heb aangepast. Zodat jullie niet denken dat je op de verkeerde blog terecht bent gekomen of er iets gebeurd is. Dit is wel degelijk iets wat ik zelf heb gedaan. Maar toch ben ik jullie wat uitleg verschuldigd, want ik veranderde mijn lay-out nog niet zo heel lang geleden. Die uitleg krijgen jullie nu.

Nog niet zo lang geleden veranderde ik mijn blog. Ineen was de boel roze en gezellig. Ik denk dat het in december was en ik was blij met de veranderingen. Ook kreeg Sensitive Soul een nieuwe baseline. De naam en baseline blijven ook gewoon, want daar ben ik nog steeds tevreden mee. De kleuren en sfeer echter niet. Dat besloot ik dus eventjes te veranderen. Ik ben heel blij met mijn blog en lijk ook elke dag iets meer tevreden te worden. Alleen, van de kleuren en het uiterlijk werd ik niet zo blij. Ik wilde lichtere kleuren en andere lettertype’s. Het thema dat ik toen had, had geen opties die naar mijn ‘goesting’ waren zoals ik dat dan zeg. Dit thema wel. En ik weet het, ik zei het vorige keer ook. Maar mijn lay-out zal nu wel zo blijven.

Toen ik het thema ontdekte en het toepaste als ‘try-out’ en enkel voor mezelf was ik in de wolken. Dit is wat ik zocht! Het zou kunnen dat er nog een paar kleine aanpassingen komen, maar de grootste lijn is gezet en blijft ook wel. Ik ben hier heel gelukkig mee. Ik wil als ik op mijn blog kom blij kunnen zijn. Dat kan ik vanaf nu weer. Dit staat mij veel beter aan. Dus ik hoop deze keer wel vele jaartjes met dit thema te werken. Ik ga ook binnenkort mijn ‘Over mij’ pagina aanpakken, want die was verouderd en plotseling zelfs weg zag ik. Ik heb die niet meer aangepast sinds 2017, inmiddels is er wel het een en ander veranderd. Dus ik hoop dat jullie de nieuwe lay-out even tof vinden als ik. En dan hoop ik dat er nog vele toffe artikeltjes en reacties mogen verschijnen. Ik heb er in elk geval weer zin in, met deze nieuwe lay-out!

Ik zie jullie snel bij het artikel morgen!

8 thoughts on “In een nieuw jasje!

 1. Leuk Nikita! Ik verander ook regelmatig. Niets mis mee! 🙂 Het belangrijkste is dat je het zelf fijn vindt.

 2. Leuke nieuwe layout! Ik kan er ook altijd blij van worden, een nieuwe look 🙂
  Erg blij met de look die ik nu heb, ben achter de schermen wel erg bezig dingen te veranderen. Zo leuk!

  1. Dankjewel, ik ook! Ik ben benieuwd naar je veranderingen achter de schermen. Werken voor je blog is inderdaad supertof. Een van de leukste dingen om te doen.

 3. Hey Nikita! Lange tijd geleden dat ik ‘online’ was dus ik zie ‘t nu pas, ik vind ‘t heel mooi 🙂 leest fijn en uiteraard gaat het erom dat jij blij wordt van je lay-out 😀 liefs

  1. Geen probleem hoor! Online zijn is geen verplichting, het is een recht. Dankjewel voor je toffe reactie! 🙂

 4. Hey Nikita. Ik denk dat zowel Irene als Sas meteen zullen beamen dat je de lay-out van je blog zo vaak mag veranderen als je zelf wil. Zelf ben ik nogal een gewoontedier op dat vlak maar ik heb dan ook het geluk dat ik vrij snel de lay-out heb gevonden die wat mij betreft perfect past bij mijn blog. Als ik er ooit een betere vind dan zou ik die ook aanpassen. Ik hou trouwens wel van je nieuwe look. Heel licht en overzichtelijk. Je blogpost leest er nog fijner door.

  1. Dankjewel voor je toffe reactie! Ik ben geen gewoontedier. Allee ja, eigenlijk wel. Maar niet op dit gebied duidelijk. Ik vind je complimenten over mijn nieuwe lay-out heel tof, dankjewel. Ik ben er zelf ook heel blijf mee, dit is wat ik wou

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: