Afgelopen week | 15

Hoi allemaal! Afgelopen week ging voor werkelijk iedereen de vakantie in. Officieel zijn de scholen dicht voor twee maanden. Tijd voor die zomer! Ik kijk er ook naar uit. Afgelopen week was een rustige week, het was ook mijn verjaardag. Ik heb hem nog niet echt gevierd gezien ik op reserve stond. Maar ik ben dat wel nog van plan te doen. Let’s go!

Maandag 24 juni 2019 | De frisse start van een week. Zalig vind ik dat altijd. Mijn week begon echter wel spannend, want om 10u stond er een sollicitatie op het programma. Ik vond hem vrij goed gaan, dus we zien wel. Over sollicitaties vertel ik liever niet te veel op mijn blog. Toen ik thuiskwam ging ik wat bloggen, want het weekoverzicht kwam iets later online omdat ik hem niet op tijd heb afgekregen. Ik bewonderde ook mijn nieuwe horloge die ik voor weinig geld op de kop wist te tikken. In de namiddag ging ik langs de fitness om me in te schrijven. Sport is altijd goed tegen stress en bij mij helpt dat heel erg. Daarnaast is een goeie conditie altijd handig. Dus twee goeie argumenten! Ik doe het echter niet voor mijn lijn, want daar ben ik helemaal niet mee bezig.

Dinsdag 25 juni 2019 | Happy Birthday to me! Ik werd 22 jaar! Er lag nog een enveloppe te wachten op me met een extraatje van Liesbet. En ik was zo blij met de armband. Echt waar, ik vind hem prachtig. Rond 10u werd ik opgebeld door mijn werk of ik kon komen werken. Ik wist dat dit kon gebeuren, want ik stond op reserve die dag. Ik vond dat niet zo erg, ik geniet te veel van mijn werk om dat erg te vinden. En het was al geen volledige werkdag meer, aangezien ik vlak na de middag toekwam. Toch heb ik ervan genoten. Om ‘s avonds moe maar voldaan nog eventjes te lezen en te gaan slapen.

Woensdag 26 juni 2019 | Iedereen is maar een dag per jaar jarig, ik dus ook haha. Ik haalde snel een reservatie op in de bibliotheek en ging daarna buiten lezen. Het boek dat ik op de foto aan het lezen was, is niet mijn reservatie. Ik heb namelijk een ‘zelfhulp-boek’ opgehaald. Eentje die ik al een tijdje overal zie voorbijkomen. In de namiddag tekende ik ons vogeltje compleet met muts en trui. Hij was namelijk aan het bibberen van opwinding die dag en toen mijn vader zei dat hij een muts en trui zou nodig hebben, ontpopte een ideetje in mijn hoofd. Eentje die ik al snel naar beeld omzette. Mijn kleine broer kwam ook thuis van plattelandsklassen, waar ik heel blij mee was!

2019-06-27-02.26.31-1.jpg

Donderdag 27 juni 2019 | Ik heb totaal geen idee meer wat ik donderdag deed eigenlijk. Dus dan ging ik eventjes kijken of ik iets uit sociale media kan halen. Maar het enige wat ik daaruit haal, is dat ik die dag boodschappen heb gedaan met mama. Dus helaas kan ik niet zoveel vertellen over donderdag. Gebeurt mij ook wel eens 😀

Vrijdag 28 juni 2019 | De laatste schooldag. Ik startte mijn dag met verse aardbeien en een rondje Bloglovin’. Om uiteindelijk tegen 11u te vertrekken naar de school van mijn kleine broer. Het schooljaar wordt daar altijd traditioneel afgesloten met een schooljaarafsluiter. Klinkt vrij logisch. Het schooljaar zit er echt op. Ik ging na de afsluiter door naar een sollicitatie, waar ik zaterdag proef mocht draaien. In de namiddag genoot ik van de zon met een boek. Ik was zelfs zo aan het genieten toen ik eventjes gewoon neerlag in het gras, dat ik twee keer in slaap ben gevallen. Achja, het kan maar deugd hebben gedaan.

Zaterdag 29 juni 2019 | Ik heb geen foto’s gemaakt omdat ik vrijwel een hele dag aan het werk was. Ik mocht proef draaien waar ik vrijdag had gesolliciteerd. Ik heb het geprobeerd, maar het was niks voor mij. In principe mocht ik wel blijven. Maar ik weet dat ik het niet leuk meer ging vinden en daarom heb ik het niet gedaan. Mijn job moet me gelukkig maken. Ik ben wel dankbaar voor de kans die ik kreeg, dat wel. En dat heb ik ook gezegd.

2019-06-30-08.22.56-1

Zondag 30 juni 2019 | En toen brak het einde van de week aan! Eentje waar het iets minder warm was dan zaterdag. Ik ging een namiddagje naar tante en nonkel, en ook een uurtje naar opa. Het was een rustige namiddag. Toen ik naar huis ging was ik eigenlijk van plan te gaan sporten, maar de fitness bleek op zondag maar open te zijn tot 16u. Het zal dus voor een andere keer zijn. In plaats daarvan ben ik nog eventjes naar buiten gegaan om te lezen na het eten. Maar dat heb ik al snel opgegeven, want er was redelijk wat wind. Toen ik thuiskwam heb ik nog wel een beetje gelezen, en verrichte ik nog wat blogwerk. Onder andere dit artikel volledig schrijven. #badhabit
Ik weet het…

Hoe was jouw week? Kijk je uit naar de zomer?

 

One thought on “Afgelopen week | 15

  1. Zo fijn dat ik je gelukkig kon maken met dat armbandje. Ik vond het wel heel grappig toen we terugkwamen van een midweek Centerparcs en er op mij ook zo’n mysterieus pakje lag te wachten dat ik pas enkele dagen later mocht openen. Er stond zelfs geen afzender op. Ik had een vermoeden van wie het kon zijn maar bleek het uiteindelijk fout te hebben. Wat het natuurlijk een nog grotere verrassing maakte.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: