Week in beeld 51 | Een week thuis rusten & te kleine All Stars

Hi allemaal! In mijn vorige overzichtje liet ik al weten dat de dokter mij een weekje thuis heeft gezet. Ondertussen ben ik weer aan het werk, wat prima lukt. Het is niet zo dat al mijn klachten op magische wijze verdwenen zijn, want dat gaat nooit gebeuren. Die zullen er altijd zijn. Maar die week rust deed wel heel veel deugd en ik had die nodig. Juist om er nu weer tegenaan te kunnen. Ik heb niet heel veel foto’s gemaakt omdat ik echt heel veel bezig was met rusten. Wat betekent dat ik 90 procent van de tijd lag te lezen of Netflix te kijken. En om daar nu duizend foto’s van te maken. Let’s go!

Zondagochtend begon ik met Animal Crossing. Daar heb ik ook best wel veel tijd gespendeerd deze week. Ik was het uiterlijk van mijn figuurtje weer eens beu dus ik ging een beetje scrollen door custom designs. Dat zijn ontwerpen van andere spelers, over de hele wereld. Daarvoor moet je wel een abonnement hebben, maar dat heb ik dus. Uiteindelijk werd dit mijn nieuwe outfit en die blijft hopelijk wel een tijdje. Ik ben zo’n dingen nogal snel beu haha.

Aangezien ik ook meer tijd had vorige zondag besloot ik ook echt iets te maken van mijn ontbijt. Aardbeitjes en frambozen erbij in mijn yoghurt. Alleen was ik dus vergeten dat die vegan yoghurt vaak een bijsmaak heeft van kokos en daar was ik iets minder blij mee. Ik eet niet volledig plantaardig, dat hou ik niet vol. Maar als ik het afwissel met niet plantaardig merk ik dat mijn lichaam daar wel baat bij heeft. Dus zo heb ik het opgelost. Als ik ook merk dat ik echt mijn dag niet heb lichamelijk dan mijd ik zuivel zoveel mogelijk. En daarvoor is vegan eten dus wel goed.

Ik had geluk met het weer deze week, dus ik zat ook regelmatig buiten in het zonnetje te lezen. Ik probeer vaak met mijn iPad niet in de volle zon te zitten, maar ik wil eigenlijk eens kijken of ik zo’n speciale klep kan aanschaffen voor mijn iPad. Het probleem is dat ik nog niet echt een goeie webshop heb gevonden of een goed product. Want ik lees toch wel het allermeest digitaal. Al denk ik niet dat het een goed idee wordt als ik de hele zomer in de volle zon ga lezen zo. Denk dat dat heel slecht is voor het toestel. Mijn pencil verdwijnt meestal wel gewoon in mijn tas als ik ga lezen want die is me heel dierbaar en waarschijnlijk nog kwetsbaarder dan mijn iPad zelf.

Maandag maakte ik wel een wandeling. Een hele week platte rust ging sowieso een heel slecht effect hebben op de dat dat ik echt weer aan de slag ging. Het plan was om een kleine wandeling te doen, uiteindelijk werd het eentje van 3 kilometer. Maar het was goed weer en ik heb er echt van genoten. Met muziek in mijn oren. Daar kan ik echt heel gelukkig van worden. Uiteindelijk ben ik wel met de tram terug naar huis gegaan want dat stuk terug te voet doen ging een beetje ‘to much’ worden. Hoe graag ik ook wandel en beweeg, ik heb nog altijd te luisteren naar de signalen van mijn lichaam.

Het was lang geleden dus ik ging een broodje halen bij mijn favoriete broodjeszaak. Die zit er ondertussen iets meer dan een jaar denk ik. Ik zou het niet weten, de tijd gaat echt veel te snel. Maar de broodjes zijn altijd lekker, rijkelijk belegd en de eigenaresse is ook altijd heel vriendelijk! Op een rustig moment praat ik soms eens met haar, het is echt een hele lieve vrouw. Nu was het net middag dus praten was onmogelijk want het was druk. Maar ik kan de mensen geen ongelijk geven want haar broodjes zijn echt goed.

Nu ik toch veel tijd had, ik tekende ook een paar keer deze week. Dit is de enige foto die ik gemaakt heb. Mijn broer verzamelt apen en ik had een van zijn knuffels getekend. Hij is er heel blij mee. Ik had hem beloofd om een printje te gaan maken voor aan de muur, maar dat is dus nog steeds niet gebeurd. Whoops… dit soort situaties herinneren me eraan dat ik misschien gewoon eens een planner in huis moet halen. Ook het feit dat ik misschien een houvast heb op stomme dagen is wel een fijn idee. Dus misschien moet ik daar maar eens voor kijken.

Bij Albert Heijn zag ik deze KitKat Pops. Ik ben zelf geen grote KitKat fan, maar deze vond ik wel lekker. Het is niet zo dat ik nu ineens naar de winkel ga rennen speciaal om ze opnieuw te kopen, maar ze waren prima. Ik denk als je iemand bent die heel graag KitKat eet, je dit ook wel lekker vindt.

Ik maakte deze week ook een frisse salade met mozzarella, paprika, pijnboompitten en tomaat. Uiteindelijk gingen er nog gebakken aardappeltjes bij. Was weer eens iets anders maar wel lekker! En ideaal op zulke warme dagen zoals deze week. Al heb ik daar zeker wel van genoten, begrijp me niet verkeerd.

Fysio ging wel nog gewoon door deze week, we hebben het vooral rustig aan gedaan want de dag erna zou ik weer aan de slag gaan en we wilden niks forceren. Wat een goed idee was want zo ging het wel goed.

Op Vinted kwam ik deze pareltjes tegen, ik was meteen verliefd op deze schoenen. Helaas zijn ze te klein, dus ik heb besloten ze door te verkopen. Ik ken niemand die ze wel zou kunnen dragen, dus vandaar. Aan een veel lagere prijs dan dat ik ze zelf heb overgekocht. Dus ik ben met een paar kopers aan het onderhandelen nu. Ik hoop vooral dat ik ze snel kan doorverkopen want alleen al de doos zien doet me eraan herinneren. Het is niet dat ik er kapot van ben, het zijn uiteindelijk maar schoenen. Maar ik vind het wel jammer want ze waren echt heel leuk!

Donderdagmiddag speelde ik toch kort nog eventjes Just Dance omdat ik daar zin in had. Ik heb het rustig gehouden want niet voor niks was mijn sessie bij de fysio rustig. Maar ik heb er wel van genoten. Ik heb echt een paar keer uitgebreid gespeeld en ik merk dat ik het steeds leuker begin te vinden. Vooral omdat ik meerdere dansjes begin te kennen en er ook liedjes zijn die ik vroeger al danste bij vrienden of op school tijdens de turnles.

De laatste tijd zijn er veel dieren op mijn eiland die vertrekken op Animal Crossing. Er is een heel nieuw leven op mijn eiland ondertussen. Zolang mijn favorieten maar blijven. Deze week zei Colton dat hij het eiland wilde verlaten dus ik heb hem laten gaan. Ondertussen heb ik nog niet gespeeld dus ik weet ook niet of er al een nieuwe bewoner is gekozen voor het huisje. Als dat zo is hoop ik dat het een leuke bewoner is. We zullen zien haha.

Hoe was jouw week?

7 thoughts on “Week in beeld 51 | Een week thuis rusten & te kleine All Stars

  1. Zo jammer van je nieuwe schoenen! Zie zien er inderdaad heel leuk uit! Het zag er wel een fijn weekje uit zo. Hopelijk valt je nieuwe week ook mee!

    1. Ik vond het ook echt jammer! Tis een luxeprobleem maar toch. Zijn wel echt hele mooie exemplaren. En dankjewel! Momenteel niet zo’n leuke week, maar dat kan nog omslaan. Voor jou ook een fijne nieuwe week!

  2. Wat jammer van die All-Stars! Hopelijk kunnen ze snel op de post. Mijn week was prima. Een beetje loom door dat warme weer opeens. Daar moet ik altijd even aan wennen.

    1. Inderdaad! En ik weet nog niet of ze snel op de post gaan. Meeste mensen willen afdingen naar 20 euro. Terwijl ze gloednieuw zijn, amper gedragen en nieuw zouden ze bijna 100 euro zijn denk ik. Dus ik vind 40 wel prima. Maar daar moeten mensen dan niet van weten. En ik ook! Merkte wel echt dat ik loom en moe was door die zon ineens. Wel fijn dat het zonnetje er weer is

  3. Hier zijn het de laatste dagen zowel leuke als minder leuke geweest. Ik heb bijvoorbeeld enorm genoten van de wandeldate met mijn nicht. Al hebben we vermits ik niet tegen de warmte kan in het bos vooral veel op een bankje in de schaduw gezeten. Gisteren kwam er ook een leuke bestelling van Oktoberdots toe dus dat was ook fijn. Maar vandaag ben ik bij de huisarts moeten langsgaan met een aantal problemen (drie tegelijkertijd) en dat is natuurlijk niet zo leuk. Hopelijk heeft de medicatie snel effect.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: