En toen was daar het begin!

Hoi allemaal! Het voelt gek om na vijf maanden hier terug te zijn. Op WordPress. Maar het voelt juist. Vijf maanden geleden zette ik mijn blog stop. Die heette toen ‘Sensitive Booknerd’. Dat was een boekenblog en die heeft mij drie jaar heel gelukkig gemaakt, maar na die drie jaar was het genoeg. Maar ik miste iets na het stoppen. Niet perse het bloggen over boeken. Wel het bloggen over alles. Mijn uitlaatklep. Doordat er af en toe persoonlijkere artikelen online kwamen, wist ik dat ik die heel erg graag schreef. Vandaag heb ik de knoop doorgehakt, dit wil ik terug. En vandaag is Sensitive Soul geboren!

19756501_1378849172168446_2583505259050700168_n

Wel, wie ben ik? Nikita, een 20-jarige student. Als ik mezelf zou beschrijven, zou ik ten eerste zeggen dat ik gevoelig ben. Daardoor was mijn blognaam na even denken ook wel vrij snel gekozen. Sowieso wou ik mijn gevoeligheid terug in mijn blognaam hebben, want dat maakt mij gewoon mij. Hierover zal ik ooit wel een keer een blogpost schrijven. Een van mijn grootste hobby’s is schrijven, alleen weet de buitenwereld dat niet zo goed. Het komt nooit echt ter sprake, maar het is wel iets wat ik graag doe. Vooral als uitlaatklep vind ik schrijven heel fijn, maar ook als ik over leuke onderwerpen schrijf of enthousiast ben hou ik ervan om dat al schrijvend naar boven te halen. Deze blog is daar ideaal voor. Naast schrijven heb ik een enorme liefde voor tekenen, schilderen en alles wat daarbij komt kijken. Die liefde heb ik echter wel al mijn hele leven. Creatief zijn is iets wat mij lichter maakt als het zwaar is, iets waar ik me met heel veel plezier in stort. Ongeveer twee jaar geleden ontdekte ik mijn grootste liefde binnen tekenen: illustratie. Ook dit zal wel een keer voorbijkomen op mijn blog. En mensen die mij goed kennen weten dat er dan nog een hobby ontbreekt: lezen. Ik ben een diehard boekenwurm, als ik niet aan het schrijven, tekenen of schilderen ben zit ik wel met mijn neus in de boeken. Ik ben van het cliché dat het geweldig is om in een andere wereld te verdwijnen. Omdat het ook zo is.

Wat ik op mijn blog wil delen? Wel, ik zou vroeger hebben gezegd dat ik enkel positiviteit en blijdschap zou delen. Maar ik heb het afgelopen jaar geleerd dat het niet enkel de goede dagen zijn die tellen en aandacht verdienen. Natuurlijk moet je niet in slechte buien blijven hangen, maar die horen ook gehoord te worden en geuit. Om verder te kunnen met je leven. Vandaar dat ik hier ook wel mijn kijk op de wereld ga delen, ook de positieve kant. Maar ook irritaties, dingen waar ik tegenaan loop of dingen die mij bezighouden zullen hier terecht komen. Want het is net voor die dingen dat ik geen uitlaatklep vond. Nu hopelijk wel. Ook wil ik graag mijn eigen bevindingen door mijn leven heen delen, want dan heeft iemand anders er ook nog iets aan. Uitlaatklep en inspireren dus! Dat hoop ik te doen. En het allerbelangrijkste, omdat ik van schrijven hou. En mij is altijd verteld dat je moet doen waar je van houdt 🙂 Dus bij deze!

Knuffels!
Nikita

 

 

One thought on “En toen was daar het begin!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: