Vaker Vrolijk Tag!

Hoi allemaal! Dat ik Romy een geweldige blogster vind en dat ik haar blog trouw volg is geen geheim meer denk ik. Ik weet al een hele lange tijd dat zij zelf een tag heeft gemaakt, gebaseerd op haar blog. De toepasselijke ‘Vaker Vrolijk Tag’. Ik ben zelf iemand die vrolijk in het leven staat, en de vragen gaven me meteen kriebels om zelf in te vullen. Wat dat betreft zeker een win! Ik vul met veel plezier deze tag in vandaag! Hopelijk vind je het leuk om te lezen!

 • Wat is jouw grootste wens voor over 5 jaar?

Hmmm, de toekomst staat wel voor de deur met mijn afstuderen. Maar ik heb wel een paar wensen. Het liefst zou ik een boek uitgeven. Mijn eigen pestverhaal wil ik daar een stukje in verwerken, om anderen een hart onder de riem te steken. Maar ook omdat het mijn droom is om een boek uit te geven. Daarnaast zou ik heel graag illustrator worden. Allebei geen gemakkelijke jobs, maar daar laat ik me echt niet door tegenhouden. Dromen mag, zolang je er ook af en toe eentje laat uitkomen.

 • Welke foto maakt jou altijd vrolijk?

Momenteel is dat mijn achtergrond op mijn telefoon. Het is een selfie van mij en mijn zusje met een Snapchat-filter. De bekende hondenfilter. Ik vind het een hele lieve foto, maar hij herinnert me ook aan de band met mijn zusje. Die maakt mij altijd blij. Dat is gewoon zusterliefde in een foto, en ik weet niet of er mooiere dingen dan dat te vangen zijn in een beeld.

 • Wat is tot nu toe de beste keuze geweest in je leven?

Ik had het er de afgelopen tijd vaak over, omdat het einde dichterbij kwam. Maar ik sprak leerkrachten waar ik vorig jaar en twee jaar geleden les van had en ze zeiden dat het allemaal goed is gekomen toen ik als ervaringsloze leerling in een tekenrichting terecht kwam. En je raadt het al, dat is mijn beste keuze geweest. Als je mij zou vragen of ik het nog eens zou doen, die drie jaar, dan twijfel ik geen seconde. Ja natuurlijk!!

 • Wat staat er bovenaan je bucket list?

Ik zou heel graag Marco Borsato meeten of een concert van hem meemaken. Hij is mijn held, heeft mij door heel veel heen geholpen met zijn muziek. Ik zou ook graag de wereld zien, en natuurlijk heel veel van mijn favoriete auteurs ontmoeten. Zoals Julie Kagawa, Ransom Riggs, Tahereh Mafi, Marissa Meyer, Kiera Cass…

 • Wie weet jou altijd op te vrolijken?

Mijn zusje. Ze is een schat, ze is er altijd voor me. En heb ik een keer een rottige dag dan slaan we ons daar samen doorheen. Er is altijd wel iets waar ik met haar mee kan lachten waardoor ik me een beetje beter voel. Mijn rots in de branding! Ook als ik eens van slag ben omdat ik iets verkeerd heb gedaan of een fout heb gemaakt, kan ze me kalmeren. Ze vertelt me vaak dat dat allemaal zo erg niet is. En als ik weer eens veel te hard voor mezelf ben, dan zegt ze dat altijd. Ik word er dan bewust van en geef dan wat minder gas.

 • Wat was de laatste keer dat je om jezelf moest lachen?

Op mijn allerlaatste examen. We hadden de theorie van de Parijs-reis gehad en die was nog zelfs openboek. Daarnaast moesten we ook wel een stuk studeren hoor. Maar vervolgens vroeg mijn leerkracht wie de president van Frankrijk was. Ik heel enthousiast zeggen dat dat Hollande was. Nope. Macron. Achja, fouten maken is menselijk. Ik bega regelmatig bloopers en dit was zeker niet de laatste.

 • Wat is het meest impulsieve wat jij ooit hebt gedaan?

Goh, moeilijk. Ik doe niet zo makkelijk impulsieve dingen want ik doordenk dingen eerst heel goed na. Maar een ding wat ik vrij impulsief heb gedaan, is mijn nieuwe opleiding gekozen drie jaar geleden. Daar heb ik geen spijt van, maar dat had je al door. Verder maak ik kleine dingen waar ik niet zo over nadenk en dat klinkt zo raar. Maar voor mij is het soms echt al heel iets om mijn hele dagplanning om te gooien #controlefreak

 • Wat is een item waar jij vrolijk van wordt?

Mijn boeken! Jeej! Nee, als ik een stapeltje boeken uit de bib zie liggen met boeken die ik echt al een tijdje wil lezen, dan kan je mijn humeur daar serieus echt veel beter mee maken. Waar zou ik zijn zonder mijn boeken. Ik heb het nog nooit proberen te tellen en ik denk ook niet dat het mogelijk is. Om te tellen hoe vaak boeken mij hebben doen doorzetten of net dat sprankje hoop hebben doen geven wat ik nodig had om door te zetten.

 • Op welke eigenschap van jezelf ben jij het meest trots?

Mijn hooggevoeligheid. Ik geef toe, het maakt mijn leven soms heel ingewikkeld. Maar het maakt mij tot wie ik ben. En als je mijn gevoeligheid wegneemt, neem je zoveel van mij weg. Het hoort bij mij en ik ben er zo vaak mee in ruzie gekomen als 13-jarige. Maar ik zou het gewoon niet anders willen. Dit hoort gewoon bij mij en ik kan me geen andere Nikita inbeelden. Beeld je in dat er een manier is dat mensen karaktereigenschappen van je kunnen afpakken. Mij inbeelden dat ik mijn gevoeligheid moet afgeven, zou me echt serieus verdrietig maken. Gekke inbeelding, ik weet het

 • Welk liedje tovert altijd een glimlach op je gezicht?

Gefeliciteerd Romy, een lastigere vraag had je niet kunnen bedenken. Ooit mijn afspeellijst van 989 liedjes op Spotify al eens gezien? Kies daar maar eens een favoriet uit, onmogelijk. Maar er is wel eentje wat mij altijd vrolijk maakt. Dat is ‘Can’t stop the feeling’ van Justin Timberlake. De film van de Trolls is even vrolijk! Dit liedje maakt goede en fijne momenten nog beter en extra vrolijk. Ook een nummer waar ik niet op kan blijven stilzitten. Als ik muziek aan het luisteren ben tijdens het bloggen en deze passeert, dan zit ik onbewust wel mee te wiegen op de beat of net met mijn voet te tikken op de beat. Dat liedje doet dat gewoon met je. Het maakt je vrolijk!

Wat is jouw wens voor over vijf jaar?

5 thoughts on “Vaker Vrolijk Tag!

 1. Jij en je zusje lijken echt heel hard op elkaar! Fijn om te lezen dat jullie zo’n goeie band hebben ^^ Ik heb de tag ook ingevuld een tijdje geleden. Kan me niet meer echt herinneren wat ik toen schreef bij wat mijn doel is voor binnen 5 jaar en eerlijk gezegd heb ik nu ook niet echt een doel. Gewoon gelukkig zijn 🙂 de rest zie ik wel!

  1. Haha, als ik geld zou vragen voor alle keren dat ik de opmerking kreeg hoe hard ik op mijn zusje lijk, was ik inmiddels miljonair. Maar inderdaad, we hebben wel een goede band. Leuk om te horen dat je de tag ook hebt ingevuld! En soms heb je gewoon niet altijd een doel. Gelukkig zijn is heel belangrijk, en dan doen duizend doelen er niet toe 😉

 2. Wat onwijs leuk dat je mijn tag hebt ingevuld! Ik heb genoten van je vrolijke en soms heerlijk grappige antwoorden 🙂 Het liedje dat jij noemt (best een lastige keuze inderdaad uit zó veel liedjes, haha), is ook een van mijn favoriete blijmakers qua muziek. Een heerlijk zomers nummer! En wat mooi om te horen dat je studiekeuze uiteindelijk zo goed is bevallen! Soms zijn de beste keuzes de keuzes die je toch enigszins impulsief maakt 🙂
  Dankjewel voor je lieve woorden over mij in je artikel! Werd ik helemaal blij van! ♥

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: