This week 4 ~ Blokperiode en toch een beetje vakantie

Hoi allemaal! Niet te geloven, maar deze week zijn we 2019! Dus dit is het vierde en laatste jaaroverzichtje van dit jaar. Geen zorgen, volgend jaar ga ik gewoon door! Ik vind dit veel te leuk om te stoppen. Mijn eerste week kerstvakantie was druk, maar wel leuk. Ik stond twee dagen achter de kassa en daarna ging ik vooral studeren. In het weekend ben ik bij een vriendin uit logeren. Waar ik sowieso heel veel van ga genieten! Het is een mooie week geweest, maar er komen nog veel toffe dingen aan in de tweede week! Ik kijk er zeker naar uit!

1

Maandag 24 december 2018 ~ Ik stond achter mijn kassa! Ik mocht ook vroeger naar huis doordat er weinig volk kwam die dag. Mooi meegenomen, maar ik ben een werker dus ik zou het niet erg gevonden hebben als ik de hele dag moest werken. Ik doe mijn job veel te graag om dat erg te vinden. In de avond werkte ik nog wat voor school.

2

Dinsdag 25 december 2018 ~ Kerstmis! Ook die dag stond ik achter mijn kassa. Veel mensen zouden dat lastig of irritant vinden. Ik niet, want werken zorgde wel voor de nodige afleiding die dag. Ik liet al weten dat ik de feestdagen nogal lastig vind. De afleiding was zeer welkom. Als bedankje kregen we een Kerstlunch op het werk en daardoor passeerde ik Mayaland ook nog eens in Plopsaland. De tijd om attracties te doen was veel te kort, maar het was lang geleden. Ik moet dringen nog eens naar Plopsaland gaan, want dat mis ik wel.

Woensdag 26 december 2018 ~  Studeren maar! Ik heb na de vakantie examens. Het werken is goed voor mijn energie en mood, maar ook omdat ik zo een extra zakcentje heb. In mijn pauzes tussen het studeren speelde ik heel vaak Best Fiends als ontspanning. Mijn eerste dag studeren was kalm. Ik studeerde kalm en er was geen paniek te bespeuren omdat ik lief voor mezelf was. Dat maakte me eigenlijk wel trots!

Rond 17u kwam mama naar boven met post voor mij! Ik was blij, maar ik wist ook dat Irene een kaartje ging sturen. Ik had alleen niet verwacht dat het zo snel in onze brievenbus zou liggen. Die laatste minuten waren lastig om me te concentreren omdat ik wilde weten wat er in het kaartje stond en ik gewoon nieuwsgierig was. Braaf als ik ben, heb ik eerst mijn werk afgewerkt. De tranen stonden werkelijk in mijn ogen toen ik het kaartje heb gelezen en ik vind het zo lief! Hij staat nog steeds te pronken op de vensterbank bij het raam. Zo zie ik hem goed staan als ik in bed lig te bloggen. Nogmaals bedankt Irene! Je bent een schat <3

5

Donderdag 27 december 2018 ~ Ook donderdag zat ik een hele dag achter de boeken. Met pauzes natuurlijk. Het ging iets lastiger dan de vorige dag, maar ik heb mooi doorgezet. Zo had ik op vrijdag maar 2 hoofdstukken en een halfje samen te vatten! Het was een productieve dag, ik heb hard gewerkt. In de avond heb ik spelletjes gespeeld op de iPad en ik haalde de sims 4 nog eens boven. Ik vond dat ik dat wel verdiend had. Er waren ook sales op Origin, en ik heb mezelf op een beloning getrakteerd. Twee nieuwe games voor The Sims 4 erbij, aan de helft van de prijs. Soms moet je jezelf iets gunnen

6

Vrijdag 28 december 2018 ~ Ook vrijdag studeerde ik een hele dag. Ik vatte mijn laatste hoofdstukken samen en toen was ik klaar! Ik ben toen ook begonnen met herhalen, en gelukkig ken ik het al vrij goed! Ik kan alleen maar mijn best doen natuurlijk. Nadien nam ik als beloning twee leesboeken mee naar huis. In de avond blogde ik wat en daarna ging ik met mama nog eventjes op bezoek bij een vriendin van haar. Maar ook iemand die ik goed ken en waar het altijd leuk is. Het is laat geworden, maar het is toch weekend dus wat maakt het uit haha. Ik heb er van genoten, en dat telt! Een iets leuks aan vandaag is ook dat ik een reactie kreeg op mijn Story op Instagram, van een oudleerkracht. Hij zei dat ik goed bezig was en dat soort motivatie is tuurlijk altijd welkom! Daarnaast maakte zijn berichtje mijn dag ook wel goed 🙂

7

Zaterdag 29 december 2018 ~ In de ochtend werd ik blij wakker, want heey, weekend!! Wie zou niet blij worden na een hele week (school)werk. Langer slapen en zonder zorgen. Ik blogde die ochtend en tegen 14u ging ik richting mijn vriendin. Ik blijf een nachtje slapen daar. Mijn maat was er ook, wat natuurlijk heel leuk was! We hebben spelletjes gespeeld en gegamed op de Wii. Om de dag af te sluiten met een babbelsessie voor het slapengaan. We zeiden dat we om 22u gingen slapen. Om 23u30 waren we eindelijk klaar met kletsen… Achja, we zullen het maar op het vrouwelijke steken zeker? 😀

Zondag 30 december 2018 ~ Ik startte deze dag met een goed ontbijtje en een gezellige babbel met mijn vriendin. En ik spotte deze positive motivatie op Instagram, dat hem maar meteen op mijn eigen profiel heb gezet. In de namiddag ging ik mee naar familie, en in de avond vierden we mijn klein broertje zijn 11de verjaardag. 11 jaar. Laten we de cliches van wat vliegt er maar buiten laten deze keer. Ik denk dat ik dat zinnetje al veel te veel heb gebruikt dit jaar op mijn blog. En ik vrees dat het nog niet de laatste keer was haha. De taart was lekker! Fruittaart gaat er altijd in. Altijd op de drempel van het jaar hebben we er een extra feest bij. Mijn broertje was eigenlijk uitgerekend op 1 januari, maar dat is niet zo geworden zoals je ziet.

Hoe heb jij de feesten gevierd?

En ik wens je alvast een fijne jaarwisseling en maak 2019 jouw jaar! Je kan het, topper!!!

One thought on “This week 4 ~ Blokperiode en toch een beetje vakantie

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: