Afgelopen week | 11

Hoi allemaal! Vorige week was een vrij afwisselende week met hier en daar ene uitstapje. Deze week was het iets rustiger, maar ik vind dat niet zo erg. Een rustige week met de nodige kleine geluksmomentjes! De week is ook weer voorbij gevlogen trouwens. En deze week kon ik eindelijk mijn batterij van mijn telefoon laten vervangen, iets waar ik zo blij mee ben! Aangezien je een weekoverzicht pas achteraf kan typen (vrij logisch) weet ik al of het geholpen heeft. And it did!

Maandag 13 mei 2019 | Eigenlijk startte mijn week vrij rustig, deze keer zonder fancy ontbijtjes. Het kan niet elke week feest zijn natuurlijk, en ook dit hoort bij het leven van een blogger. Nadat ik naar de apotheker ging om leukoplast (zijn pleisters) voor mama, speelde ik nog wat sims. In de namiddag ging ik mee om boodschappen met mama en werkte ik een artikel uit voor mijn blog. Nadien belde mijn zusje die bij een vriendin bleef slapen of ik wat reservekledij kon brengen. Dat heb ik toch ook gedaan, en ondertussen heb ik als 21-jarige het kind uitgehangen op de schommels

 

Dinsdag 14 mei 2019 | Mijn dag startte met bloggen, deze keer na netjes mijn bed op te maken. Een gewoonte die ik dagelijks probeer te houden, want slapen in een opgemaakt bed is gewoon veel toffer. Ik ging mee mijn broertje ophalen die dag, en in de namiddag ging ik sims spelen. Ook ontdekte ik dat ik de zak van mijn favoriete snoepjes heb leeggegeten. Ik ben geen zoetekauw, maar voor de watermeloensnoepjes maak ik heel graag een uitzondering. Voor het slapengaan las ik mijn boek uit, wat boek 24 van dit jaar was.

Woensdag 15 mei 2019 | Ik ging mijn kleine broer ophalen aan school, mama was buitenshuis en ging er niet op tijd raken. Geen probleem natuurlijk, ik doe dat graag en hij was heel blij dat ik om hem kwam. Na het middageten ging ik de stad in, ik wilde informeren of mijn batterij in mijn telefoon kon vervangen worden. Hij doet al een tijdje raar en valt zelfs uit bij 80%. En dan krijg ik hem niet meer aan tenzij ik hem aan de oplader leg. Niet normaal dus, maar vooral heel irritant. Helaas waren de batterijen voor mijn telefoon niet op voorraad, maar ik heb mijn telefoon nodig. Dus hij ging me opbellen wanneer hij mijn batterij kon vervangen. In de namiddag las ik verder in mijn boek bij een kaarsje, eventjes rust. Ook ging ik terug mee om boodschappen die dag.

2019-05-16-01.12.34-1

Donderdag 16 mei 2019 | Ik deed niet zoveel speciaals, een vrij rustige dag. Maar dat mag ook wel eens. Ik kondigde afgelopen week aan dat ik een wachtwoord op bepaalde artikels ging zetten, en ook dat ik oudere artikels op een beveiliging ging zetten. Daar heb ik me donderdag mee bezig gehouden. Ik vind dat een beetje een ‘saai’ taakje, maar ‘t moet gebeuren! Ik beloofde mezelf wel met wat lezen. Voor de rest heb ik niet zoveel gedaan, ik ben denk ik niet mee geweest naar de winkel om boodschappen. Tot zover een rustige donderdag!

Vrijdag 17 mei 2018 | Vrijdagochtend begon ik de dag lekker rustig en gezond met fruitsalade. Er zat van alles in. Aangezien mijn zusje naar school was, besloot ik rustig op mijn kamer te ontbijten. Dat doe ik wel vaker, omdat mama vaak weg is broer weg te brengen en papa nog slaapt. Dus ik vind dat wel prima. Ik ging ook de stad in tot 13u, en kwam thuis met een gigantisch fluffy konijn. Hij was gewoon te schattig en heeft nu ook een plekje op mijn bed bemachtigd. In de avond at ik een zomersalade die ik zo lekker vind! Ik krijg er al weer zin in als ik hem zie.

2019-05-18-11.02.19-1

18 mei 2019 | Mijn weekend was vrij zwaar, althans de zaterdag. We gingen net als iedere keer naar familie toe (of toch bijna elk weekend) en uiteindelijk is de zaterdag erop uitgedraaid dat er een dierbare naar het ziekenhuis moest, hij ligt er ook nog steeds. Ik ga niet verder uitbreiden hoe of wat, ik vind het wel altijd lastig om hiermee om te gaan. Het liefst van al zie ik mijn familie gezond en gelukkig. De dokters hebben wel gezegd dat het goedkomt, dus dat is wel een opluchting. In de avond las ik wat en keek ik een spelprogramma met een van mijn favoriete komieken als afleiding. En ik kon het lachen wel gebruiken na zo’n dag. Ik heb zelf niet in het ziekenhuis gezeten, maar dat maakt het niet minder zwaar. Komende week ga ik ook op ziekenhuisbezoek trouwens.

Processed with VSCO with hb1 preset

Zondag 19 mei 2019 | Mijn zondag was vrij rustig, wat wel welkom was om te bekomen van zaterdag. Zoals ik al zei, ik vind het altijd lastig zulke dingen. Ik ging in de ochtend mee om boodschappen met mama, gezien we zondag zijn en de winkels dan geen hele dag open zijn. Daarbij moesten we ook naar een andere supermarkt omdat de onze gesloten was vandaag. Heel gek, want het was de supermarkt waar we vroeger voor de verhuizing elke keer kwamen. Het voelde enorm raar. In de namiddag las ik mijn boek, las ik wat blogs. Na het eten las ik mijn boek uit, wat je ziet op de foto. Het is het einde van een steengoeie serie van drie boeken. Daarmee heb ik ook mijn leesdoel van dit jaar bereikt, wat natuurlijk niet betekent dat ik niet meer ga lezen dit jaar. Dat overleef ik serieus niet. Ik ben benieuwd hoeveel boeken ik nog ga lezen in het komende halfjaar. Stay tuned!

Hoe was jouw week afgelopen week?

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: