Afgelopen week | 15

Hoi allemaal! Afgelopen week was een drukke en wisselende week. Er zat van alles tussen, werken, vrije tijd. Uitjes, dingen voor mezelf. Ik weet alleen dat ik deze week het foto’s maken niet echt goed in het oog heb gehouden dus ik heb geen idee in hoe verre dit artikel zal bijgevuld zijn met foto’s. Ik doe mijn best! Het weekoverzichtje is trouwens een paar dagen later door mijn verjaardag. En ik kwam er niet aan toe hem maandag online te krijgen. Dus ja. Bloggen is geen verplichting.  Let’s go!

 

Maandag 17 juni 2019 | Tjah, over het begin van mijn week valt er niet zo heel veel te vertellen. Ik stond opnieuw ingepland op mijn werk. Dus ik ging terug een dagje aan het werk! Absoluut geen straf, want ik heb er zeker van genoten! Toch was ik ook blij toen ik op de tram naar huis zat. Werken is heel leuk, maar ook vermoeiend. Zeker als je net als ik een hele lange tijd hebt thuisgezeten. Ik keek alvast uit naar de volgende werkdag!

Dinsdag 18 juni 2019 | Mijn dag startte rustig. Nadat ik aangekleed was, las ik achterstallige blogs bij. De blog die ik op de foto aan het bijlezen was, was die van Irene van tussenmarsenjupiter. Een blog die ik al een lange tijd volg en altijd met plezier! Dus zeker een aanrader. In de namiddag ging ik voor het eerst bij mijn psychologe op gesprek. Heel spannend, maar gelukkig voel ik wel een klik. De eerste stap is gezet nu. Dus op naar beter. Toen ik thuiskwam lag er post van Liesbet van Zwartraafje op me te wachten. Onverwachte post met een kleine attentje voor mijn verjaardag. Wat die attentie is, dat ontdek ik morgen pas. Er stonden instructies op dat ik pas op mijn verjaardag mocht kijken. Ik kan nu al niet wachten haha! Ik tekende ook dit schattige koetje, waar ik zelf ook wel heel tevreden mee ben. Gezien mijn nieuwe schetsboek goed vult, kunnen jullie je binnenkort aan een nieuw artikel over mijn schetsboekje verwachten.

2019-06-19-07.56.17-1

Woensdag 19 juni 2019 | Over woensdag valt ook weinig te vertellen. Na de vele regen, bliksem en donder kwam ik vroeg mijn bedje uit om te gaan werken. In de hoop dat verdere regenbuien zouden wachten tot de namiddag omdat ik dan pas binnen zou zijn om te werken. In de ochtend stond ik normaal ook overdekt, maar een kleine wijziging in de plannen zorgde ervoor dat ik toch tot 12u zoiets buiten stond. Geen probleem voor mij. Maar helaas liet de regen niet op zich wachten. Net toen ik buiten stond, stortte er een serieuze plensbui neer. Achja, hoort erbij zeker? In de namiddag regende het niet meer, maar ik stond ook droog. Al bij al een toffe werkdag, de regen kon mijn humeur niet verpesten. Het was ook de eerste keer dat ik na een hele dag rechtstaan geen spierpijn had achteraf. Ook mijn lichaam moet daar terug aan wennen natuurlijk. Al neem ik die spierpijn er met veel plezier bij natuurlijk.

Donderdag 20 juni 2019 | Ik startte mijn dag met de soap ‘Familie’. Ik heb al een tijdje niet meer gekeken ‘s avonds waardoor ik nu wel aan het inhalen ben. Volgende week vrijdag is de seizoensfinale en daarna is er een hele zomer geen Familie meer. Maar na de seizoensfinale staan alle spoilers op sociale media en ik heb geen zin dat mee te maken. Dus vandaar dat ik graag live wil kijken. Door de dag heen deed ik niet zoveel speciaals. Ik herinner het me gewoon nie meer. ‘s Avond haalde ik mijn stiften uit en maakte een illustratie.

Vrijdag 21 juni 2019 | Normaal ga ik op maandag naar de bibliotheek van Brugge. Maar komende maandag is er iets tussen gekomen waar ik helaas niks over kan vertellen. Niet een verrassing voor mijn blog, het is in mijn privé-leven. Maar als ik er goed nieuws over heb, ga ik er wel iets over vertellen. Toen ik thuiskwam had mama eclairs meegebracht van de bakker omdat het de week van de eclair was bij ons. Het was vooral met veel fruit, wat eens iets anders is maar wel heel lekker! Ik ging mee kleine broer ophalen en in de avond besloot ik nog even naar buiten te gaan om te lezen. Ik las toen ‘Tijdbom’ van Joelle Charbonneau. Een schrijfster waarvan ik inmiddels (na zaterdag dan) alle boeken van heb uitgelezen en ook dit boek was weer een topper. Heel actueel, want het gaat over een school waar bommen zijn neergelegd. In het boek volg je de leerlingen en hoe ze ermee omgaan en proberen elkaar te helpen. En de dader verwacht je totaal niet.

 

2019-06-22-08.03.15-1

Zaterdag 22 juni 2019 | Ik sliep iets langer uit, want ik had het nodig. Vrijdag had ik vele fijne momenten, maar ik had ook een soort off-day. Het ging niet die dag en ik ben ook effectief huilend in bed gekropen die dag. Maar nieuwe dag, nieuwe kansen. Gelukkig ben ik iemand die niet zo graag bij de pakken blijft neerzitten. In de namiddag ging ik mee naar opa met mama. Net zoals vorige week zondag hebben we een wandeling gemaakt met de hond van opa. Ik genoot van het moment en vergat foto’s te maken. In de avond las ik mijn boek uit. Het boek waar ik vrijdag al over vertelde in dit artikel. Ik keek nog een paar afleveringen Familie en ging slapen.

Zondag 23 juni 2019 | Een vrije dag en een zonnige dag! Maar ik leefde me zo in het moment dat ik vergat foto’s te maken. ‘s Ochtends deed ik blogwerk en ging ik buiten lezen. Mijn zusje was nog bij haar vriendin. In de namiddag kwam ze naar huis en gingen we de stad in en een ijsje halen! Normaal hadden we andere plannen, maar het was veel te warm om naar de film te gaan. Dus het werd een ijsje in de stad, wat wel smaakte met deze temperaturen. Daarna gingen we nog een paar winkels in, waar ik een nieuw horloge kocht en waar ik een nieuw slaapmasker kocht. Slaapmasker had ik nodig, horloge ook wel. In de avond ging ik lezen op bed en kroop ik er vroeg in.

Hoe was jouw week? Hopelijk lopen de temperaturen ook lekker op bij jou!

 

 

 

6 thoughts on “Afgelopen week | 15

 1. wat een heerlijk overzichtje heb je ervan gemaakt. Leuk om te lezen en zien. Deze week was best heftig voor ons, aangezien we baby peanut het einde van vorige week minder voelde en dus een check hadden in het ziekenhuis, gelukkig alles goed<3 Daarbij het warme weer, pfhoe. Ik hou er al sowieso niet van maar met mijn 38 weken zwangerschap was het bijna niet te doen. Gelukkig dus lekker wat koeler! Verder heb ik veel series en films gekeken, ben in huis bezig geweest, het pimpen van mijn gipsenbuik en andere diy's en met mijn blog. Wat ik aankomende week ook zeker ga doen. Fijne week!

  1. Dankjewel! Ik snap dat dat heftig was. Ik zou net oals jij reageren. Maar ik ben blij dat na een check-up alles in orde bleek te zijn <3

 2. Hmm eclairs! 😀 En wat lief dat je post en een cadeautje kreeg van Liesbet! Ik ging je ook een kaartje sturen maar het komt er niet van. Maar als het dan ooit op je mat valt is het een verrassing, das misschien ook wel leuk :p

  1. Die waren zeker lekker! 😀 Ik ben heel blij met post, altijd. Door mijn trage reactievermogen op reacties is je kaartje er inmiddels al en staat hij bij zijn vriendjes op de vensterbank in mijn kamer te blinken. Een verrassing was het zeker. Vooral toen ik je kaartje vol enthousiasme uit de envelop trok en volledig onder de confetti zat. Het was weer eens wat anders haha! Nee, ik was er echt heel blij me en nog steeds 🙂

 3. Wat een leuke en afwisselende week. Fijn ook dat je weer een paar dagen aan het werk kon. Dat geeft je gelijk toch een goed gevoel vind ik. Zeker dan als het op een fijne werkplaats is.
  Superleuke tekeningen heb je ook weer gemaakt!

  Jammer van het dipje maar goed dat je het dan de volgende dag wat achter je kan laten en weer met een goed gemoed aan de dag begint.
  Enne, wel een goed teken toch, dat je soms vergeet van foto’s te maken, wil alleen maar zeggen dat het zo fijn was die momenten en je echt met je hoofd erbij was ook 🙂

  1. Dankjewel! Het werken heeft me zeker goed gedaan. Altijd. Ik hou gewoon veel te veel van mij werk om er niet van te genieten.

   En wat betreft het dipje: dat waait altijd wel over. Ik ben een vechter. Ook van de foto’s geef ik je gelijk. Ik vergeet meestal foto’s te maken omdat ik aan het genieten ben en dan vergeet ik gewoon dat ik een smartphone op zak heb. Dat zijn waardevolle momenten de dag van vandaag.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: