Ik ging naar de Action en nam mee…

Hoi allemaal! Ik was nog niet zo lang geleden in de Action, ik had namelijk een nieuwe opberger nodig voor mijn stiftjes. Vroeger stak ik ze in twee bakjes, maar toen waren ze nog groot genoeg. Sinterklaas bracht mij nieuwe stiften, waardoor die bakjes te klein zijn geworden. Ik kon geen andere plek bedenken dan de Action om aan een goeie opberger te raken en voor een goeie prijs. Maar zoals iedereen ga ik meestal de Action buiten met meer dan ik eigenlijk nodig had. Ik heb niet gruwelijk veel geld uitgegeven, maar toch wel iets. Ik dacht dat het tussen al die zware content over rouwen wel een leuke afwisseling zou zijn. Ook voor mij. Let’s go! 

cb12652cdcaed73d8136cc083e25d9b1.jpg
Bron: Pinterest

Ik kocht 8 nieuwe dingen, maar terwijl ik bezig ben wil ik ook mijn aankoop van afgelopen week in de kringloopwinkel laten zien waar ik heel blij mee ben. Ik was op zoek naar een nieuwe mok en die vond ik daar! Voor 50 cent en daar was ik enorm blij mee. Uiteindelijk zag ik hem in de Action voor 2 euro, maar het idee telt. Ik ben er in elk geval heel blij mee! En ik zal er nog met veel plezier uit drinken ook.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Goed, dan nu echt over naar de aankopen uit de Action zelf! Let’s go!

 

Processed with VSCO with hb1 preset
Prijs | € 4,00

Dit was dus de hoofreden waarom ik naar de Action ging. Sinterklaas bracht nieuwe stiften en ik had geen plaats meer. In de Action vind je altijd wel iets om je spullen in op te bergen dacht ik zo, en ik kreeg gelijk ook. Het was de grootste die ik kon vinden en mee kon nemen. Dus ik kwam vol enthousiasme thuis, begon al mijn stiften te versteken en was dolbij dat alles paste. Want serieus, ik heb te veel stiften. Toen kwam ik plots tot de conclusie dat er nog een volle pennenzak in de kast lag. Dus nu staat er nog een bakje bovenop met de resterende stiften. Ik heb echt te veel stiften. Of wacht, dat bestaat niet. Mijn rek is gewoon te klein. Laten we het daarop houden 😉 

 

Processed with VSCO with hb1 preset
Prijs | € 2,70

Ik hoorde van veel mensen dat ze graag met pastelkrijt werken. Ondanks mijn verleden in een kunstopleiding heb ik ze nog nooit gebruikt. Ik was een beetje bang om meteen dure krijtjes te halen, straks bevalt het me niet. Dus ik ga eerst deze uitgebreid testen en dan zie ik wel. Als het me zo bevalt kan ik nog altijd voor duurdere krijtjes gaan. Het zou blijkbaar een heel dankbaar en makkelijk medium zijn, dus ik ben benieuwd! Ik weet alleen dat het enorm vlekt, dat is gevaarlijk in mijn geval. Voor 2,70 kon ik ze in elk geval niet laten liggen.

Processed with VSCO with hb1 preset
Prijs | € 2,00

Ik had onlangs een mok gekocht die hier heel erg op leek, dit is meer een schaal of kom in plaats van echt een mok. Ik vond de tekst echt heel leuk en gezien ik zelf een vogeltje heb viel deze enorm in de smaak. Thee hieruit drinken zie ik niet zo zitten, hoewel. Maar soep zeker wel! En dat is welkom in de komende koude wintermaanden. Ook voor de prijs kon ik hem niet laten staan. Het was trouwens de laatste, dus het was nu of nooit.

Processed with VSCO with hb1 preset
Prijs | € 2,00

Mijn vorige waxbrandertje was aan vervanging toe en dat bedacht ik me ook toen ik langs het schap liep in de Action. Ik had alleen eens zin in iets anders dan een waxbrander. Deze komt met drie flesjes vanille-olie. Het principe is hetzelfde, je zet er gewoon een kaarsje onder. Er zijn genoeg olietjes op de markt om af en toe af te wisselen, maar voorlopig zal deze geur wel prima zijn. Ik hou enorm van de geur vanille, dus dat komt goed. Ook deze zal veel gezelligheid en rust brengen in komende periode.

 

Processed with VSCO with hb1 preset
Prijs | € 9,95

Mijn laatste aankoop! Maar zeker niet de minste en ook meteen de duurste uit dit rijtje. Ik zocht al een tijdje een nieuwe onesie, maar ik kwam geen leuke tegen. Deze onesie in de Action sprak me wel aan, en ik had geluk want het was juist de laatste in mijn maat. Ook in dit ding ga ik zeker veel warmte hebben in de koude wintermaanden. Hij is alleen wit, dus dat wordt heel gevaarlijk. Maar het komt wel goed. Hoop ik. Ik kan in elk geval niet wachten om vele avondjes te liggen lezen in dit warme ding.

Ben jij laatst nog in de Action geweest?

 

7 thoughts on “Ik ging naar de Action en nam mee…

  1. Dankjewel! Ik drink er bijna elke dag uit en ze zijn idd leuk. Die tropische dieren geven wel wat vrolijkheid in deze grauwe dagen. Het pastelkrijt ga ik binnenkort eens uitgebreid testen. Ik ben nu al benieuwd!

 1. Leuke aankopen!
  Wat heerlijk dat je zoveel stiften hebt trouwens, als ze niet in dat kastje allemaal kunnen is het echt wel een massa! Zelf heb ik de Twinmarkers van Action 🙂 vind die ook wel fijn in gebruik en budgetvriendelijk.
  Het pastelkrijt heb ik al vaker gezien maar altijd weerstaan omdat ik niet weet of het fijn zou werken. Vaak hoe zachter, hoe fijner. Ik kleurde er vroeger mijn tuinontwerpen mee in maar op kleurpotloden overgeschakeld omdat het inderdaad wel een troep kan maken…
  (dus niet je nieuwe, witte onesie aandoen als je ze gaat gebruiken 😉 )

  1. Dankje! Ik vind het ook heerlijk om zoveel stiften te hebben. Ik ben een tekenaar en hoe meer stiften hoe beter. Er is geen aroma dat me gelukkiger maakt dan die van mijn stiften. Ik heb ook een paar Twinmarkers van de Action maar ik vind ze minder fijn kleuren dan die van Flying Tiger. Daarnaast ben ik gewend te kleuren met mijn promarkers. Ik ben op zich geen merkjespersoon en zal vaak al tevreden zijn met minder. Maar voor mijn stiftjes heb ik toch het allerliefst de professionele. Volgens mij is dat heel normaal, want ik teken gewoon heel erg graag.

   Het pastelkrijt heb ik nog niet getest! Het schijnt wel een heel tof materiaal te zijn dus ik ben benieuwd. Zal inderdaad niet mijn witte onesie aandoen als ik ze gebruik. Maar sowieso niet, witte kleding en Nikita die aan het tekenen is, is een heel gevaarlijke combinatie :-p

   Ik snap wel dat je overgeschakeld bent naar kleurpotloden voor tuinontwerpen. Maar ik denk ook gewoon dat voor iedereen geldt die iets met tekenen doet (in welke vorm dan ook) dat ieder zijn eigen favoriet materiaal heeft. Bij mij is dat voornamelijk stift, maar dat is niet voor iedereen zo kan ik me voorstellen.

 2. Oh zalig die onesie! En helemaal niet zo duur voor zo’n kledingstuk. Hopelijk heb je er veel geniet van! Wij kochten laatst in de Action een nieuw potje voor onze tandenborstels, een geurtje voor in onze Airwickverstuiver en wat snacks. Kan nooit weg uit de Action zonder eten, haha :p

  1. Inderdaad! Hij is ook echt zalig, perfect. Als ik mijn dag niet heb en in dat ding lig te luieren, das echt heel comfortabel. Ik kom normaal ook nooit buiten uit de Action zonder snacks, maar deze keer lag er niks dat ik echt van dacht; dat moet ik proeven of hebben. Dus helaas, andere keer beter. Maar food is life 😉

Comments are closed.

%d