Week in beeld 38 | Een zeer drukke week

Hi allemaal! Ken je dat verhaal van dat meisje die vorige week zei dat ze meer foto’s ging maken? Maar het vervolgens niet deed? Yeah, dat is dus exact mijn verhaal deze keer. Maar ik heb een uitleg. Het was een hele zotte week afgelopen week. Veel mensen waren niet te stuiten omdat het schoon weer was, de zon weer scheen en het eindelijk eens warmer werd. Deze kiddo moest door omstandigheden het hele weekend werken. Dus heel veel van het mooie weer heb ik niet gezien. Ik heb komende week wel meer vrij, dus ik hoop dat ik er dan wel van kan genieten. Ik zag wel mijn beste maat terug en dat was fantastisch. We zijn eind februari en ik heb eindelijk zijn kerstcadeautje kunnen geven. Moet kunnen. Let’s go!

Mijn week begon met Animal Crossing. Het was Festivale en dat is een speciaal evenement. Je moest veren verzamelen voor Pavé, een pauw die van dansen en feesten houdt. In ruil voor gevangen veren kreeg je dan beloningen, speciale items die je alleen kan krijgen door dit evenement. Ik heb ze niet allemaal ontvangen, maar het zou kunnen dat ik ooit een keer een heel klein beetje ga cheaten en nog eventjes terugkeer naar het event om het tocht te doen. Maar dat weet ik nog niet. Ik vond het wel geweldig hoe alle dieren aan het swingen waren op het dorpsplein van het eiland trouwens. Maar Animal Crossing is gewoon echt een verslaving geworden. Al valt dat wel mee, ik speel niet meer dagelijks.

En dinsdagochtend ging ik langs de dokter. Ik moest een voorschriftje hebben, dus vandaar. Tegelijkertijd heb ik ook eens gepraat met hem, want mijn pijn en vermoeidheid wordt steeds slechter en ik werd er bang van. Normaal heb ik nog een onderzoek in mei, en dat weet ik. De dokter heeft mijn pijnstillers omhoog gegooid en zei ook dat wat ik doormaak waarschijnlijk fibromyalgie is die zich aan het ‘ontwikkelen’ is in mijn lichaam. Daar schrok ik wel van, ergens ook niet. De nieuwe pijnstillers nu helpen voorlopig wel. Ik heb nog steeds pijn, maar de pijn wordt wel gedempt en daar ben ik blij mee. En ik hoop ook dat dat zo mag blijven, maar dat zie ik wel weer denk ik. In elk geval ben ik er heel dankbaar voor dat ik een dokter heb die me goed helpt, me serieus neemt en ik er altijd bij terecht kan. Niet alle huisartsen zijn zo. Dus hier ben ik heel dankbaar voor.

Donderdag ging ik langs bij mijn beste maat, waar ik heel hard naar uitkeek. De laatste keer dat we elkaar hebben gezien was toen de horeca nog open was. Ik weet dat er mensen zijn die hun vrienden en familie veel langer moeten missen of missen. Maar het begon voor ons beide echt zwaar te worden en we hebben toen besloten om er iets aan te doen. Gelukkig hadden we vrij snel na dat besluit allebei een vrije dag en konden we heel snel afspreken. Ik gaf hem zijn kerstcadeautje en ik kreeg het mijne. Mijn waxmelter was ook kapot dus het is een perfect cadeautje. Daarbij heb ik dus nog van die waxmelts en een kaarsje. Heel blij ermee. Al is het allerbelangrijkste voor me natuurlijk dat ik hem een hele dag heb gezien, we hebben gelachen en gebabbeld als vanouds. Dat had ik echt eens nodig denk ik want ik voel me sindsdien veel beter.

Ik heb nog steeds een grote liefde voor afbakbroodjes en voor some reason word ik er ook heel blij van als ik verschillende soorten beleg in de koelkast heb liggen. Zal wel weer iets zijn met volwassen worden denk ik. Maar ja, als ik mijn broodje wil smeren ben ik altijd blij dat ik keuzes heb wat ik op mijn broodje wil eten. Het is een luxe die niet iedereen in ons land heeft. Sowieso is het nu zeker in deze tijd een goed ding om stil te staan bij de simpele dingen die je hebt. Want er zijn mensen die enorme financiële problemen ontwikkelen doordat ze niet kunnen werken of hun zaak overkop gaat. Dus ondanks alles, ben ik dankbaar dat ik deze tijd nog vrij goed en gezond doorkom.

Afgelopen week tekende ik ook Dumbo. Ik had zin om een Disney-figuur te tekenen. Ik ben er heel blij mee, maar later wees een goeie vriendin me erop dat er iets niet helemaal klopt in de verhoudingen. Daar ben ik het ondertussen mee eens, dus ik ga waarschijnlijk nog correcties doorvoeren komende week. En waarschijnlijk het gecorrigeerde resultaat nog een keer delen volgende week. Maar ik ben nog steeds trots op het resultaat natuurlijk. Zeker als ik weet hoe hard ik heb gewerkt om te kunnen en te leren tekenen.

Heb jij genoten van het weer afgelopen weekend?

2 thoughts on “Week in beeld 38 | Een zeer drukke week

  1. Haha ik word ook altijd blij als we veel keuze hebben qua beleg! 😀 Kan dan ook echt al uitkijken naar mijn eten.

  2. Ik kijk er al naar uit wanneer we terug wat meer mensen mogen zien. Dan ga ik met mijn thuis nog eens een lunch doen met vers stokbrood en allerlei slaatjes. Zo leuk om dan een keer allerlei andere zaken te kunnen proeven en ondertussen volop te kunnen bijpraten. Ik heb alleen nog geen flauw idee wanneer dat eindelijk weer mogelijk zal zijn.

Comments are closed.

%d