Week in beeld 60 | Zomerse temperaturen

Hi allemaal! Ik had het kunnen weten he, tis september e de zon is daar. Ik zei het de hele zomer om te lachen maar tis dus wel echt zo. Tis bijna grappig. Ondanks de zomerse temperaturen heb ik niet zoveel in het zonnetje gezeten, maar ben wel veel buiten geweest. Ik had geen zin om te lezen int zonnetje dus dan gaan we dat ook niet forceren he. Het was een hele fijne week, ik voelde me meer dan de helft van de tijd echt goed. Lichamelijk zijn mijn pijnlevels echt een paar keer serieus in de lucht geschoten. Daarnaast speelde ik ook twee nieuwe games op mijn Switch en die zijn nu favoriet! Let’s go!

Maandag was ik nog bij mijn vriend tot ‘s avonds. Na de brunch gingen we een terrasje doen want het was zulk goed weer. Gelukkig in de schaduw want in de zon was het echt te erg. In de namiddag gingen we naar een van mijn vroegere collega’s, want die had de vroege shift en was dus na de middag thuis. Eventjes bijgebabbeld in de tuin. Het was gezellig en ik heb er deugd van gehad om hem nog eens terug te zien. Mijn vriend is eigenlijk ook een vroegere collega, maar die zie ik elk weekend en vaak ertussen ook nog wel eens. Dus bijgebabbeld in het zonnetje, dat was wel tof. Daarna gingen we terug naar huis, avondeten en ik nam zelf ook de trein naar huis. Ik ben heel graag bij mijn vriend en zie hem natuurlijk wel graag. Maar tis soms ‘overweldigend’ om na 24 jaar alleen te zijn een relatie te hebben. Dus vandaar dat ik voorlopig na het weekend naar huis ga. Plus ik ben ook helemaal nog niet klaar om mijn eigen ouderlijk huis achter me te laten. Met de tijd komt dat wel goed.

‘s Avonds ging ik naar huis met een trein die ik nog nooit had gezien. Ken je zo die treinen uit films met allemaal aparte hokjes om te zitten? Het was zo’n trein maar dan veel moderner. In al die tijd dat ik pendel met de trein heb ik dit nog nooit meegemaakt. Deze mogen van mij wat vaker rijden. Zoveel rust. Ik zette het op mijn stories op Instagram en thuis waren ze ook verbaasd want zij hadden ook nog nooit zo’n trein gehad. Meer dan een jaar geleden reed er ook een nieuwe trein en die is uiteindelijk ook steeds meer beginnen rijden dus misschien deze ook?

Dinsdagavond schoot het in mijn gedachten dat ik nog iets nodig had van de apotheker en het was nog een halfuur dus ik ging de deur uit. En uiteindelijk heb ik nog iets langer doorgewandeld want het zonnetje was echt zalig. Dat zijn kleine gelukjes die ik altijd waardeer. Zeker na zo’n zomer die we gehad hebben nu.

Een maand geleden was ik bij mijn andere vroegere collega. Of ja, vriendin eigenlijk. Ze voelt niet meer als een collega maar meer als een goeie vriendin. Dat was al zo toen we nog samenwerkten. Ik mocht van haar haar Ring Fit gebruiken omdat ik twijfel om eentje aan te schaffen. Alleen had ik te veel pijn aan mijn vingers tot nu toe om hem te testen, want sommige oefeningen vergen heel veel kracht, ook vanuit je handen. Het was zo leuk om te spelen! Wel intensief en dat heb ik ook gevoeld achteraf. Ik sport en beweeg echt wel graag, maar met mijn Switch vind ik het nog leuker. Ik ben nu eenmaal een gamer. Het kan zijn dat ik zelf eentje in huis haal, maar het kan ook zijn dat ik hem van haar mag overkopen.

Woensdag gingen we onverwachts naar Brugge! Mijn zusje en haar vriend wilden gaan en ik en mama gingen mee. Het was net lunchtijd geweest toen we er waren, dus we zijn iets gaan eten bij Burger King. In onze stad hebben we die niet, dus dan moet je ervan profiteren. Als je mij ziet met mijn salades en groentjes soms zou je niet denken dat ik zo verslaafd ben aan fast food haha. Het was lekker en het was goed weer dus zeker een geslaagde middag!

Ik kwam thuis met een nieuwe game en een nieuw boek. De game wilde ik al een tijdje, maar hij kwam pas uit in september. Ik zit nog niet zo heel ver dus ik kan er nog niet echt een mening over geven, maar tot nu toe bevalt het spel me wel! Ik kocht ook ‘The Boy, the mole, the fox and the horse’ van Charlie Mackesy. Normaal koop ik dit soort boeken niet, maar ik geniet altijd van zijn werk op Instagram dat ik hem gewoon heel graag wilde. Het is ook niet echt een vol verhaal, maar de teksten die er bij staan zijn echt mooi! En belangrijke reminders in het leven.

Het was al een tijdje geleden door alle afspraken in het ziekenhuis, maar eind deze week had ik ook weer fysio. Ik had al wat meer pijn dan normaal toen ik opstond, de fysio is wel goed gelukt. Maar in de namiddag sloeg het weer om en ik kreeg ook heel veel pijn daardoor. Ik ben erbij moeten gaan liggen of ik ging flauwvallen. So yeah… het was ook een opstapeling van van alles. Ik had ook al minder slaap gehad doordat het zo warm was in de kamer iedere keer. We zijn nu een dag later en het gaat al weer een beetje beter dus ik ben blij.

Hoe was jullie week?

%d bloggers liken dit: