| Week in beeld 86 |

Hi allemaal! Ik ga geen al te uitgebreid overzichtje hebben vandaag vrees ik, ik heb het gewoon heel slecht bijgehouden. Daarnaast was afgelopen week ook niet echt werelds leukste week, ik had veel kleine tegenslagen die eigenlijk luxeproblemen waren maar dat doet toch iets met een mens. Doordat het weer constant omsloeg had ik ook veel meer last van mijn ziekte. Het was zowel mentaal als fysiek een hele stomme week dus ik hoop dat komende week een stukje beter is. Het positieve was wel dat ik mijn beste maat terugzag na maanden wachten en mijn bril was onverwacht sneller klaar en op het juiste moment ook.

MAANDAG 28 MAART 2022

Na een klein ontbijtje ging ik richting de stad want ik had om 12u afgesproken met mijn beste maat in de stad. Het was heel gezellig en zijn petekindje was ook mee! Ik werd echt zo verliefd op dat manneke! Hij is net zes maanden denk ik, dus echt nog klein. Ik heb hem een vossenknuffel gekocht waar hij heel gelukkig mee was. Hij had ook een Samsonknuffel mee maar vanaf het moment dat ik zijn vos had gegeven was hij verkocht. Ik wilde hem dan eventjes terugpakken omdat ik zag dat er nog zo’n plastic dingetje in het oortje zat van het etiketje (heel gemeen, ik weet het) en ik kreeg hem zelfs niet terug of het was met veel macht. In de namiddag kocht ik (hoe kan het ook anders) nieuwe Happy Socks, maar liefst vijf paar en we aten een wafel in een restaurantje. Hij een ijsje, ik mijn wafel. Ook dat was lang geleden en heel lekker! In de avond viel mijn gsm helaas in het water en dat was de start van meerdere problemen. Ik heb hem toen laten uitdrogen tot de volgende dag maar er zou de volgende dag blijken dat hij helaas de val niet overleefd heeft. De nieuwe iPhones zijn waterproof, maar als ze al een paar keer gevallen zijn en stoten hebben gehad vermindert dat wel. Dat was in de mijne helaas het geval.

DINSDAG 29 MAART 2022

Ik was door een shiftwissel vrij, ik moest wel een andere dag werken in de plek. Al een chance want mijn gsm wilde dus niet meer opladen door de waterschade. Met hulp van mijn ouders ben ik toen naar Media Markt gegaan. Herstellen zou heel veel tijd kosten en uiteindelijk waarschijnlijk nog duurder worden. Ik ben voor hetzelfde model gegaan als ik nu heb, wel in een ander kleurtje. Ik ben dankbaar voor de hulp die ik van mijn ouders heb gekregen. Toen ik thuiskwam was Zalando gepasseerd. Tis te zeggen, PostNL met mijn pakketje. Er was een sale bij verschillende merken socks en daar heb ik gebruik van gemaakt. Ik heb negen paar gekocht voor 40 euro denk ik. Waarvan vier paar van Happy Socks zelf dus das een mooie deal. In de namiddag gamede ik en deed ik niks speciaals meer.

WOENSDAG 30 MAART 2022

Ik koos ook direct een paar van mijn nieuwe kousen, de aardbeitjes! Helemaal blij ervan geworden. Ook al is het totaal geen zomers weer helaas. Woensdag ging in een waas aan me voorbij want naast werken heb ik geen flauw idee meer wat ik heb gedaan die dag. Ik weet alleen dat hij voorbij vloog als zot. En in de avond trok ik als dessertje een nieuwe pot Ben & Jerry’s open. Een pot die ik nog niet heb gegeten. Ik weet niet of hij nieuw is of al lang in de winkels lag, maar ik vond hem erg lekker. Wel echt mierzoet, maar dat weet je bij hun ijsjes wel natuurlijk. Ik bedoel, die combinatie. Vanille ijs met regenboog sprinkles en chunks die gewoon van chocolade zijn waarschijnlijk. En cookie dough.

DONDERDAG 31 MAART 2022

Zoals ik al zei had ik een shiftwissel wat betekende dat ik moest werken. Ik ging eerst naar de fysio, maakte helaas een valpartij onderweg naar daar en mijn bril sneuvelde mee. Het viel op zich wel mee want de ene poot of oor stond een beetje scheef, maar het viel niet zo heel hard op waardoor ik het nog kon redden. Zelf had ik me helaas wel een beetje pijn gedaan, maar het ging wel. Na de fysio had ik de late shift en die ging heel vlotjes. Er was best wel veel werk te doen waardoor hij snel voorbij ging. Fijn om mee te maken. In de avond was ik zo moe dat ik met step en al op de bus kroop zodat ik me geen zorgen hoefde te maken over het verkeer en dus ook niet diep in gedachten iets verkeerd deed.

VRIJDAG 1 APRIL 2022

Het was foppertjesdag, helaas ben ik er ook ingetrapt. Toen ik uit mijn bed kwam zei mijn vader dat er geen bussen of treinen reden door het slechte weer. Ik was net twee minuten wakker dus ik was vrij slecht gezind toen ik dat hoorde. Net toen ik wilde checken of het echt zo was zei hij dat het een grap was. Gelukkig maar. Ik ging echt niet lachen als het echt zo was. Normaal ben ik iets humoristischer en normaal kan ik wel tegen iets maar niet deze week. Ik had gezien in mijn mails dat een van mijn twee brillen in de winkel was aangekomen. Op hoop van zegen dat het de normale bril was ben ik dus langsgegaan. Plot twist; de tweede was die ochtend ook geleverd en dat stond niet op de track and trace. Wel iets waar ik blij mee ben natuurlijk. Er komt sowieso nog een foto aan met mijn nieuwe bril, dus geduld! Die dag was mijn hoofd zo vermoeid en zat er geen leven in dat ik geen selfie wilde maken voor mijn blog. Na het werk werd ik getrakteerd op mooie kleurtjes in de lucht en keek ik The Voice Kids. Ik ben een paar keer boos geworden op K3 maar voor de rest was het echt een hele mooie aflevering weer.

ZATERDAG 2 APRIL 2022

Met de gedachte dat dit de laatste shift van de week was, stond ik een stuk beter gezind op. Ik doe mijn werk wel echt graag maar los van het werk wilde ik ook gewoon dat de week gepasseerd was. Iedereen heeft wel eens zulke weken zeker? Gelukkig was het iets minder chaotisch als vorige week, dat was al een zegen. Na de werkdag werd ik getrakteerd op een mooie lucht alweer, alsof de natuur me wilde belonen vandaag. Heel lief! Ik was echt wel opgelucht dat het zaterdagavond was. Mentaal heb ik de afgelopen week ook wel een paar gevechten mogen leveren en sommige heb ik gewonnen en soms verloren. Ik vecht niet alleen met een lichaam dat niet altijd mee wil, maar ook met mentale trauma’s die ik nog aan het verwerken ben.

Het einde van mijn weekend was gelukkig rustig, ik heb alleen niet echt foto’s gemaakt. Dat was deze week ook niet echt iets wat ik veel gedaan heb zo te zien. Ik speelde The Sims met een paar vrienden in de namiddag en uiteindelijk speelde ik nog een paar uur alleen. Grappig om te weten dat er nog altijd niks veranderd is vergeleken met vroeger want ik was weer uren aan het besteden aan de perfecte sim. Verder aten we frietjes van Mc Donalds en in de avond schreef ik wat voor mezelf, als plezier. Op naar een betere week!

Hoe was jouw week?

One thought on “| Week in beeld 86 |

  1. Wat een ongeluk vorige week zeg. Al die kleintje incidenten maakten wel 1 groot ambetant gevoel waarschijnlijk. Hopelijk lacht het geluk je deze week toe!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: