| Week in beeld 92 |

Hi allemaal! Deze week (dat zeg ik terwijl ik hout vasthou wel) een beetje beter. Mentaal was het iets rustiger, dus dat is altijd fijn. Het was niet zo’n heel speciale week, er was wel veel pijn. Zeker tegen het einde van de week was het lastig. Het is vandaag zondag als ik dit schrijf en tis best wel een moeilijke dag vandaag. Niet enkel mijn pijn reageert op het weer, ik ben ook echt licht in mijn hoofd, duizelig en mijn denkvermogen is afwezig. Ik weet niet of deze gevoeligheid van mijn lijf een fase is voor altijd of niet, dus dat maakt me ook een beetje bang. Maargoed, verder was het dus een hele fijne week! Let’s go!

MAANDAG 30 MEI 202

Er kwam een pakketje toe waar ik naar uitkeek. Toen ik opstond en wakker was had ik direct gekeken op de app van Bpost om te kijken of ze al gepasseerd waren en dat was zo! Maar aangezien het een brievenbuspakketje was is er niet aangebeld. Nieuwe bandjes! De bovenste twee heb ik zelf uitgekozen, de andere drie heb ik laten kiezen door ZOX zelf. Ik zie ze een beetje als tekenen van het universum. Extra blij met de ‘you will get through this’ want die had ik al maar was ik kwijt. Ik heb die besteld toen ik in volle rouw was met het ziek zijn en die was me dus best wel dierbaar. Later op de dag trok ik mijn digitale dagboek open van het middelbaar want ik moest dus nog een tekst schrijven rond mijn verdriet – woede rond mijn trauma. Geen gemakkelijke opdracht, maar het is me wel gelukt. Om echt vanuit gevoel te kunnen typen heb ik mijn dagboeken stukjes gelezen. Het was met een lach en tegelijkertijd ook pijn want ik heb toen best wel veel meegemaakt. Daarna vond ik het een goed idee om mijn haar te wassen, dat eindigde in een flare-up dus gelukkig had ik iets makkelijks om ‘s avonds te eten. Allee ja, het eten is niet zo moeilijk maar ik had dus iets dat gewoon opgewarmd moest worden.

DINSDAG 31 MEI 2022

Vandaag werden mijn boodschappen geleverd. Normaal doe ik dat altijd op maandag, maar doordat ik vorige week onverwachts eerder begon op werk heb ik daar geen tijd meer voor gehad. Met als gevolg dat de levermomenten van maandag bezet waren. Toen ik mijn haar deed merkte ik dus dat mijn krullen extreem goed zaten vandaag en dat gaf me direct ook een boost. Ik voel me iets meer badass met krullen, ze zijn een stukje van mij geworden. Het was geen wilde late shift, alleen was er dus over heel het land een storing met Bancontact dus dat hebben wij ook gemerkt. Het was geen hele lange storing dus dat scheelt wel. En anders kunnen wij er toch niet veel aan doen. De bussen en treinen staakten ook vandaag, helaas was mijn trein om naar huis te gaan ook geschrapt. De trein erna niet, die komt tien minuten laten dus dat is niet zo’n ramp. Ik was met mijn step dus eens ik van de trein kwam kon ik ineens doorrijden. Ik bakte een vleesje in de pan en at krulfrietjes uit de airfryer. We hebben sinds een maand een maar eigenlijk gebruik ik hem echt veel te weinig terwijl ik het wel een stuk aangenamer koken vind.

WOENSDAG 1 JUNI 2022

En tis weer juni mensen. Elke maand gaat rapper en rapper. Ik had ook niet zo’n hele goeie mood, voelde me best wel down toen ik opstond. Uiteindelijk had ik geluk en is het zowat opgeklaard toen ik K3 opzette en naar buiten ging. Mijn krullenmousse stond in promo en het was een goeie deal dus ik ging boodschappen doen en langs Kruidvat. Heel blij want ik heb nu drie flessen staan dus ik kan wel een eindje voort. Mijn haar is nog niet zo heel lang dus. Toen ik boodschappen deed vergat ik ook mijn bon te scannen voor de korting dus das ook weer slim. Die bonnetjes zijn gelukkig wel een tijdje geldig, dus dat treft. Verder was het woensdag een normale werkdag, er is niet zoveel speciaals gebeurd. Ik had ook zin in sushi maar het restaurant waar ik bestel hun sluitingsdag is dus woensdag en niet maandag zoals ik dacht. Gelukkig was er nog iets in huis om te eten.

DONDERDAG 2 JUNI 2022

Ik had terug fysio na twee weken. Eerst ging mijn koptelefoon in de lader want ik kom niet buiten zonder als ik alleen wegga. De fysio ging heel vlot en goed en daarna ging ik te voet terug naar het station. Het was warmer dan verwacht en dat maakte me heel erg blij. Ondanks de pijn heb ik die wandeling toch gemaakt, wat weer een herinnering is dat ik sterker ben dan ik denk. Op Bol.com was er een ook een deal, zo kon ik dus zes flessen douche mousse van Zwitsal in huis halen voor een veel goedkopere prijs dan normaal. Ik ben verzot op Zwitsal dus voor mij ideaal. En die mousse is ook gewoon zalig. In de avond bestelde ik uiteindelijk mijn sushi want ik had daar heel veel zin in.

VRIJDAG 3 JUNI 2022

Het weekend was in zicht! Ik begon met de dag door mijn verse was in de kast te steken, ook met de vreugde dat ik weer een paar van mijn favoriete kledingstukken kan aandoen komende tijd. Normaal bestel ik nu ook boodschappen maar dat heb ik niet gedaan. Maandag is een feestdag en dinsdag moet ik zelf vroeg weg. En de rest van de week heeft dat niet zoveel zin in mijn ogen. Ik las op de trein naar het werk en omdat ik mijn step was vergeten op te laden ging ik ook gewoon met de bus en trein naar werk. Dat betekende dat ik voor het eerst in een hele lange tijd weer te voet naar werk ging langs een van mijn favoriete plekjes. Verder was het geen speciale dag op werk, ik keek een stukje van de eerste aflevering van Stranger Things ‘s avonds maar ik was ook moe dus ging al snel slapen. Ik was bang dat het ging terugkeren in mijn dromen, maar dat viel gelukkig wel mee.

ZATERDAG 4 JUNI 2022

Laatste werkdag van de week! Ik was vrij energiek opgestaan maar het weer sloeg weer op mijn lichaam helaas. Dat deed het zowat de hele week. Ik wilde het daardoor ook niet riskeren, liet mijn step thuis want ik had niet zoveel zin om een hoosbui op mijn kop te krijgen. Het was een hele drukke werkdag, want het klaarde na de middag wel op en dat zorgt er nu eenmaal voor dat de mensen buiten komen. De dag is wel voorbij gevlogen daardoor en voor ik het besefte zat ik alweer op mijn trein naar huis.

ZONDAG 5 JUNI 2022

Eigenlijk was vandaag geen bijzondere dag. Ik deed vanmorgen boodschappen, vergat mijn gsm wel mee te nemen. Aan de andere kant heb ik hem ook niet echt gemist. Gelukkig had ik mijn klantenkaart wel fysiek mee, al een geluk. Na de middag las ik mijn boek uit, belde ik met een paar vrienden en deed ik niks speciaals meer. Lichamelijk is het geen gemakkelijke dag, maar mentaal ook niet echt. Ik word over drie weken 25 en ondanks dat ik daar naar uitkijk is het ook een beetje dubbel dit jaar. Ik schrijf later wel eens waarom het zo dubbel voelt. Op naar een nieuwe week!

Hopelijk was het bij jullie ook een fijne week 🙂

One thought on “| Week in beeld 92 |

  1. Oude dagboeken teruglezen kan heel leuk zijn (bijvoorbeeld van vakanties), maar ook confronterend of cringy, haha. Ik hoop dat je er wat aan gehad hebt en zo beter kon schrijven! En hopelijk ben je ook nog wat leuke of grappige herinneringen tegengekomen.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: