Week in beeld | 103

De week is weer gepasseerd. Eigenlijk als ik dit aan het schrijven ben is de week al een hele dag voorbij. Maargoed, mijn leven en vooral mijn lichaam houdt niet altijd rekening met mijn blog. Dus beter laat dan nooit maar hier is hij dan toch nog. Het was geen gemakkelijke week. Ik vermoed dat dat ook komt doordat ik deze week (eigenlijk vandaag als dit online staat) naar de psycholoog moet. Die periodes zijn vaak intenser. Het was gewoon mijn weekje niet. Ik ging ook om mijn vaccin en ook dat had natuurlijk enige weerslag op mijn lichaam. Dus hopelijk nen betere deze week. Dat heb ik natuurlijk zelf ook deels in de hand, maar we gaan het zien.

Ik ging maandag boodschappen doen, zoals ik bijna altijd doe. Tis dan ook meestal rustiger en daar hou ik wel van. Verder was het geen hele drukke dag, want ik was vorige zondag al gaan wandelen dus vandaag nam ik wat rust. Ik las mijn boek uit, had Bubble Tea en koekjes en het was een fijne vrije dag. En ‘s avonds maakte ik pasta met mascarponesaus en die was heel lekker. Ik had ook te veel klaargemaakt waardoor ik nog een lunch had voor dinsdag. Ik voel me dan altijd super volwassen als dat gebeurt

Dinsdag moest ik vroeger beginnen, ik las nog wat op de trein voor ik ging werken en daarna ging ik uiteraard werken. Het was een hele normale werkdag, alleen werd op het einde van de dag mijn trauma keihard getriggerd. En daar is het eigenlijk allemaal fout gegaan zal ik maar zeggen. Ik ga niet zeggen dat de rest van de week een ramp was, Maar ik was veel onrustiger en de geloven die ik uit trauma heb ontwikkeld waren veel sterker. Er zijn echt dagen geweest dat ik het gevoel had dat ik niks goed deed en dat ik veel beter kon.

Woensdag was een heel normale werkdag, niet veel over te vertellen of aan toe te voegen

Ik ben sinds een tijdje Shadowhunters opnieuw aan het kijken omdat ik dat een hele leuke serie vind. Ik weet perfect wat er gaat gebeuren, maar toch blijft het leuk. Ik kan ook niet wachten op de afleveringen dat Magnus Bane weer meer in beeld is want das echt mijn favoriete personage. Op donderdag ging ik om mijn boosterprik. Ik laat iedereen in zijn waarde en ik ga echt niet oordelen over wel of geen prikken halen. Ik weet dat ik geen vijandige volgers heb, maar kleine disclaimer: als je comments plaatst zoals de HLN-pagina op Facebook dan haal ik je comment weg. Mijn blog is een safe space voor iedereen, maar wel op een respectvolle manier. Dat gezegd zijnde, ik had gelukkig weinig last van mijn prik. Wel weer spierpijn en vermoeidheid en we zijn vier dagen later en ik loop nog steeds te snotteren. In de namiddag ging ik overuren draaien, want er was iemand ziek op het werk. Dat was een pittige combinatie, maar het is gelukt.

Vrijdag was ik bang voor de gevolgen van mijn prik, want de tweede dag is meestal erger, maar dat viel goed mee. Ik had mijn fysio ook verzet naar de vrijdag door die prik. Dus ik had eerst fysio en daarna ging ik werken. Voor een vrijdag was het best wel druk, maar dan gaat de tijd ook snel om.

Zaterdag was ik een hele dag aan het werk, en zondag sliep ik lang uit. Maar echt lang, ik denk dat ik tot 11u heb geslapen en daarna rustig wakker geworden. Mijn lichaam had het gewoon nodig denk ik. En in de namiddag ging ik iets doen voor mezelf. Gewoon waar ik zin in had. Ik heb mijn bakken met stiften op mijn bed gezet en daar heb ik me een uurtje of drie mee geamuseerd. Dit schattige hondje kwam op mijn blad. Hij moet nog schaduwen krijgen en de radio moet nog ingekleurd worden, maar ik ben er heel blij mee. Tis wel een schattige tekening geworden.

Hoe was jouw week vorige week?

%d bloggers liken dit: