Een ode aan Romy :)

Hoi allemaal! Mensen helpen mensen vaak. Ik heb aan veel mensen in mijn leven al iets gehad en ik vertel ook graag als iemand mij zoveel goed doet. Het voelt eng om deze blogpost te typen omdat ik weet dat de titel van deze blogpost ook eens bij een reactie zal staan. Maar ik heb altijd geleerd dat als je mensen kan blij maken of iemand waardeert, je dat vooral moet vertellen. Bij deze wilde ik dat eventjes op een bijzondere manier doen. Het mag toch echt wel eens gezegd worden, dus bij deze lieve Romy πŸ™‚

DSC_0149.JPG

Romy is iemand die ik ken van de blog Vaker Vrolijk. Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die haar blog kent. Dagelijks post zij supertoffe artikelen. Soms over pysch & mind, maar ook over geluk en vreugde. Visies en inzichten om je leven beter te maken of om meer van jezelf te houden. Die dingen zijn zo belangrijk, en worden ook extra benadrukt! Haar blog heet dan ook niet voor niks Vaker Vrolijk. Maar niet enkel dit vind je, ook gewoon haar eigen bevindingen (zoals haar ontdekking met de mobiele data) en vaak ook outfits showt ze met veel liefde op haar blog. Maar ik wil ook met deze blogpost je graag bedanken Romy. Ik besefte namelijk toen ik in de paasvakantie een reactie beantwoordde die jij had gegeven op mijn blog, hoe graag ik je blog lees en hoe erg ik je apprecieer als persoon. Klaar om in de spotlights te staan? Ik hoop van wel haha.

Lieve Romy

Ik besloot om het allemaal in een brief te gieten, want ik denk dat ik het zo het beste kan vertellen. Je blog volg ik nu denk ik iets meer dan een half jaar. En weet je, ik heb daar nog geen moment spijt van gehad. ‘s Morgens ben ik altijd benieuwd welk artikel je hebt geplaatst. Gewoon omdat ik het altijd heel leuk vind wat je schrijft of publiceert. Maar niet enkel daarom. Ik ben op weg naar iemand te worden waar ik blijer van word en waar ik zelf gelukkiger van word. En ik heb dat toch wel een deel aan jou te danken.

De eindeloos bemoedigende reacties als ik weer eens een off-day heb gehad of het eventjes niet meer zag zitten op stage. Je begripvolheid en liefde die in je reacties zat hebben mij verder geholpen en moed gegeven om de volgende dag terug aan de slag te gaan. Ook om momenten dat ik de hoop een beetje kwijt was. De motivaties dat het oke is om voor mezelf te kiezen, en dat lukt mij ook steeds een beetje beter. Ik vind het ook gewoon fijn om te weten dat ik niet de enige ben met deze struggles. Dingen zoals onzekerheid, keuzes maken, voor jezelf kiezen. Ontdekken wie je bent. Het zijn allemaal serieuze zaken en dingen waar je gewoon problemen mee kan krijgen. Elke keer als ik de tegenreactie lees op mijn reacties op je blog, heb ik een glimlach van oor tot oor. Meestal door alle lieve woorden die erin staan, maar ook gewoon omdat ik je een leuk persoon vind. Met een hele toffe en aanstekende persoonlijkheid. Als ik jouw blog lees kan ik niet anders dan vrolijk worden. Stapje voor stapje leer ik die criticus loslaten en ik ben er nog niet. Maar ik ben op de goede weg. Stap voor stap leer ik die onzekerheid weg te werken. En dat door jouw artikelen maar ook door jouw reacties. Ze werken motiverend. En zelfs de artikels zoals outfitposts of shoplogs vol knutselspullen vind ik altijd heel leuk! Het laat mij ook weten dat ik zo graag creatief bezig ben en het flakkert mijn zin om creatief te zijn altijd aan. En dat maakt mij echt het allergelukkigst.

Jouw blog is een van de weinige plaatsen waar ik me niet dat gekke meisje voel met haar problemen of onvolwassenheid. Bij jouw blog voelt het normaal en herkenbaar. Jij oordeelt ook niet over dat ik maar eindelijk eens zelfzeker moet worden. Jij laat mensen zijn. Jij maakt mensen beter. En dat is een gouden eigenschap, moet je vooral blijven doen! Doe wat je nu doet, want je bent er echt supergoed in. En al die reacties telkens zijn te kort om dat te laten weten, vandaar dat ik het eventjes via mijn blog deed. Het was tijd om jou te laten shinen πŸ™‚

Knuffels

Nikita

Kende jij Romy haar blog al?

6 thoughts on “Een ode aan Romy :)

  1. Wauw, wat lief dat je dit hebt geschreven voor Romy. Ik lees haar blog ook altijd graag. Altijd zo… wel, vrolijk Γ©h πŸ˜‰ Heel fijn om te lezen dat ze jou helpt om gelukkiger door het leven te gaan! En zoals Irene hier dus al zegt: hartjes voor Romy!

    1. Ze had het gewoon een keer verdiend vond ik πŸ™‚ En ja haha, haar blog heet niet voor niets Vaker Vrolijk πŸ˜‰ Maar soms moet je mensen vertellen hoe blij ze je maken. Inderdaad, hartjes voor Romy! Ik ben trouwens blij dat je Romy haar blog ook zo leuk vindt!

  2. Wauw, ik ben er helemaal stil van! β™₯ Hoe ontzettend lief is dit, een ode speciaal voor mij!
    Lieve, lieve Nikita, dankjewel voor al je ontzettend mooie en lieve woorden. Ik vind het zΓ³ mooi om te horen dat je iets aan mijn blogartikelen en tegenreacties hebt. Dat is waar ik het allemaal voor doe en dat maakt mij andersom ook weer heel erg blij.
    Dankjewel voor al je lieve reacties, voor je inspirerende verhalen en belevenissen, voor je mooie woorden en voor het delen van de dingen die jij hebt meegemaakt. Je mag supertrots zijn op waar jij in het leven staat na alles wat je hebt meegemaakt en op het gevecht dat je nu aan het leveren bent. Dankjewel voor deze mooie ode. Nu heb ik een glimlach, van oor tot oor πŸ™‚

    1. Graag gedaan! Je had het gewoon een keer verdiend, echt waar. En jij ook bedankt voor je superlieve reactie! Ik denk dat mensen nooit beseffen hoe ver een reactie of een zinnetje kan gaan bij andere mensen. Dat kan negatief, maar hier is het positief natuurlijk. En voor die glimlach van jou deed ik het πŸ™‚

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: