Afgelopen week ~ 8 ~

Hoi allemaal! Zoals beloofd, weer weekoverzichtjes. Ik vind dat zelf ook wel leuk om te schrijven, maar ik moet er ook de energie en zin voor hebben natuurlijk. Daarnaast had ik ook niet elke week schitterend veel foto’s. En dat vind ik een beetje saai zonder foto’s. Dus vanaf nu probeer ik weer wekelijks te vertellen wat ik uitstak! Het verschil is enorm groot natuurlijk. Waar ik in vorige weekoverzichtjes trouw elke dag de trein naar school nam en mijn schooltaken afwerkte, hoef ik dat nu niet meer te doen. Het voelt soms wat verloren of frustrerend, maar het gaat wel beter. Dus op naar een betere toekomst! Al bij al was het een fijne week trouwens!

Maandag 11 maart 2019

De week begon voor mij rustig. Lekker lang slapen, aangezien ik niet meer naar de les ging. Normaal had ik ook geen les op dat moment, dus ik kon sowieso rustig opstaan. Voor ik richting school ging, ging ik naar de bibliotheek van Brugge. Door alles wat ik meemaakte de laatste tijd, had ik er niet meer bij stilgestaan dat ook daar mijn uitleentermijn aan het verlopen was. Ik had helaas een boete te pakken. Geen grote gelukkig. In de namiddag nam ik echter wel de trein richting school, voor de laatste keer. Mijn uitschrijving was namelijk nog niet officieel in school zelf, dus dat moest ik nog regelen. Is ook gebeurd ondertussen. Toen ik terugkwam, ging ik mee om boodschappen en sloeg een voorraad nieuwe kaarsjes in. Zoals jullie weten hou ik van lezen met kaarsjes, maar als je voorraad op is, gaat dat niet natuurlijk. De oranjeachtige zijn eigenlijk donkerbruin en ruiken naar kaneel (sterke geur, maar ik hou er wel heel erg van) en de blauwe naar vruchten (bosbes en framboos dacht ik). Dus ik kan weer vooruit!

Dinsdag 12 maart 2019

De dag daarna was vrij overweldigend eigenlijk. Natuurlijk komen er een heleboel zaken kijken als je midden in het jaar stopt met studeren. Zaken waar ik jullie niet mee ga lastigvallen op mijn blog, maar ook veel persoonlijke zaken. Die bracht ik dan ook zo snel mogelijk in orde, en in de namiddag bracht ik een laagje toe aan Flappie konijn. Flappie is mijn projectje nu ik iets om handen wil hebben, en hij is gemaakt van papier mache. Inmiddels is Flappie klaar, maar ik heb nog geen foto van hem. Dus stay tuned voor het eindresultaat volgende week!

Woensdag 13 maart 2019

Het midden van de week was aangebroken! Ik nam de bus naar de Action om een nieuw opbergsysteem voor mijn stiften. Ze zitten nu in heel wat verschillende pennenzakken en als je op zoek bent naar een specifieke stift is dat gewoon niet handig. Ik zal nog wel een paar keer mogen terugkeren voor andere bakjes en opbergsystemen, want het is nog steeds niet echt een mooi geheel naar mijn mening. In de namiddag ging ik de stad in met mijn zusje voor stof. Zij heeft het vak ‘mode’ in haar rooster, wat dus eigenlijk achter de naaimachine is. Ze moet een jogging maken voor iemand anders, dus ik mag hem hebben van haar! Maar dan moet ik natuurlijk wel mee om de stof uit te kiezen.

Donderdag 14 maart 2019

Oke, al zeker de vierde dag waar ik de datum wil eindigen met 2018. Nochtans is 2019 al bijna voor een kwart voorbij. Goed bezig, Nikita. Sarcasme. Maargoed. Donderdag was ik van 12u tot 21u bij een vriendin van me. We hadden normaal afgelopen zondag afgesproken (niet gisteren, zondag ervoor) maar de rukwinden zorgden voor enorm veel hinder bij het openbaar vervoer. Het was dus niet echt mogelijk om daar te raken. Dus besloten we nu af te spreken! Het was eigenlijk zo leuk dat ik de wereld om me heen vergat, dus ook foto’s. We speelden Just Dance, Wii Party en gingen film kijken. De dag vloog voorbij en ik heb er echt van genoten. In de avond ging ik naar huis met de tram en luisterde muziek en besefte voor het eerst in hele lange tijd hoe gelukkig ik ben. Was een heel mooi gevoel, want het is lang geleden dat ik me zo heb gevoeld.

Vrijdag 15 maart 2019

Ik stond iets vroeger op vrijdag, want we gingen een nieuwe matras bestellen voor mijn broertje. Mama moest nog naar de bank voor familiezaken, die ik niet online ga zetten natuurlijk. Maar we waren te vroeg in de stad. Dus het resultaat was dat we even later in een gezellige tea-room (zoals wij dat in België zeggen) een chocomelk zaten te drinken. Ik kan je verzekeren, die smaakte en zeker in dit weer! Zeker met alle chocolade die erbij kwam. Thuisgekomen deed ik een tukje, ik ben nog steeds herstellende van vermoeidheid helaas. Dat moet altijd gecompenseerd worden. Ik heb geen idee wat ik vrijdagnamiddag deed, waarschijnlijk bloggen of lezen.

Zaterdag 16 maart 2019

Weekend! Al had ik de hele week al een vrij rustige week natuurlijk. Ik begon de dag dan ook met een paar video’s op Youtube. Ik keek een van mijn favoriete youtubers, Sacha van A Bookworm Life. Ze maakt boekvideo’s, we hebben een beetje dezelfde leesvoorkeuren (behalve dat zij iets meer van fantasy is) dus altijd leuk om aanraders te ontdekken! Ik had een hele toffe outfit aan en heb hem op dit moment nog steeds aan. Maar na vandaag gaat hij de was in, en dit is een outfit waarvan ik dat enorm jammer vind. Een shirtje met veertjes, mijn nieuwe jeansbroek met roosjes en gaten en een rood open truitje. En natuurlijk mijn geliefde Conversjes 🙂

Vrijdag en zaterdag waren wel spannende momenten, ik heb namelijk op sociale media over mijn studiebeslissing verteld. Ik zocht niet perse naar goedkeuring of ik wilde niks recht trekken, want de keuze is gemaakt. Maar ik wil het hoofdstuk kunnen sluiten en niet later als ik iets post constant de vraag moeten krijgen of ik niet in de les moet zitten. Spannend moment, maar ik heb van iedereen hele lieve en steunende reacties gehad <3

Zondag 17 maart 2019

Ik weet nog steeds niet helemaal wat ik van zondag moet denken. Op zich zaten er veel goeie elementen in hoor, daar niet van. Maar ik voelde me zelf een beetje ‘meh’. Wist ook niet wat ik met mezelf moest aanvangen. Ik begon de dag vrij positief, na een ontbijtje speelde ik een uurtje sims. Daarna werkte ik Flappie af, en ging ik om een paar kleine boodschappen. Mijn kleine maat zat bij me toen ik terugkwam, mijn outfit was meteen nog een stuk vrolijker. Vond hem al heel leuk, maar Jacqueline maakt natuurlijk alles af! We gingen naar de frituur voor het avondeten, ik hielp mijn broertje een beetje met zijn huiswerk (of probeerde, ik kon niet zoveel doen) en daarna werkte ik deze blogpost af. Bad habits, een blogpost tot het laatste puntje van de dag laten hangen. Ik weet het, maar ik kwam er niet aan toe. Op naar een betere dag morgen, hoewel de dag niet echt zo slecht was. Ik weet niet wat ik inhad, maar that’s okay.

Hoe was jouw week afgelopen week?

2 thoughts on “Afgelopen week ~ 8 ~

  1. Fijn om te lezen hoe het met je gaat de eerste week waarin je (op die ene keer na) niet meer naar school gaat. Het ziet er in ieder geval naar uit dat je deze week fijn hebt ingevuld! 🙂 Goed dat je nu ook de tijd had om de slaap te pakken die je nu nou eenmaal nodig hebt. Ook mooi om te lezen dat je goede reacties hebt gehad op jouw beslissing. Een fijne week gewenst, liefs!

    1. Dankjewel! Ik voel me zoveel lichter, niet te geloven. En die slaap was dringend nodig, echt waar. Ik voel het nu achteraf wel dat het nodig was. Ook voor jou een fijne week Silke! 🙂

Comments are closed.

%d