Afgelopen week ~ 9 ~

Hoi allemaal! En daar vloog weer een week voorbij! Het was een vrij rustige week, natuurlijk help ik wel mee in het huishouden. Maar daarnaast neem ik ook de nodige rust. Ook dat is niet anders. Gelukkig gaat het wel steeds beter. Al zijn er nog wel dagen waarin ik te weinig energie heb voor energievretende dingen. Gelukkig zijn er ook dingen die me energie geven. Dat mijn leeszin terug is bijvoorbeeld! Ik maakte er dankbaar gebruik van deze week. Lees je mee?

Maandag 18 maart 2019

Mijn geheugen is echt slecht aan het worden. Ik weet amper nog wat ik maandag deed eigenlijk. Buiten bloggen en thee drinken om dan… Ik vermoed dat het een rustige dag was met veel bloggen. Ik was wel blij dat het zonnetje weer begon uit te komen. Het is nog geen zomerweer, dat weet ik. Maar dat de lucht er weer blauwer begint uit te zien, daar ben ik wel blij mee.

Dinsdag 19 maart 2019

Ook dinsdag was een rustige dag. Dinsdag voelde ik mijn zelfvertrouwen wel goed groeien, en ik voelde ook een hele mooie trots toen ik mijn blog zag. Hij is niet perfect, net zomin ben ik dat. Maar ik ben wel steeds blijer met wat er online komt. Ook word ik steeds iets minder perfectionistisch op dat gebied, en daar ben ik ook heel blij mee. Natuurlijk blijf ik kritisch op wat ik wel en niet deel en hoe ik iets deel. Maar mijn perfectionisme, kan nogal hoge stoten uithalen en me helemaal van mijn melk maken. Hoe zeg je dat? Volledig mijn kluts doen kwijtraken. Ik ging mee om boodschappen en we haalden paaseitjes! Ik weet het, ‘t is nog geen Pasen. Maar lekker zijn ze wel 🙂

Woensdag 20 maart 2019

Het midden van de week! Zoals je kan zien, startte mijn ochtend echt wel goed. Ik ging met vrienden een ontbijtje eten, buitenshuis dan. Normaal eet ik geen wafels en chocomelk als ontbijt. Maar af en toe moet dat gewoon eens kunnen. In de namiddag ging ik mee naar de brillenwinkel. Toen we overlaatst naar de oogarts gingen, bleek mijn broertje ook een bril te moeten. Dus dat moest ook in orde gemaakt worden. Bril is besteld, en we konden zo weer naar huis. Voor we naar huis gingen, kreeg mijn broertje nog een reep chocolade in een andere winkel. Daar stond een hele goeie vriendin van me achter de kassa, dus ik was wel blij om haar terug te zien natuurlijk!

Donderdag 21 maart 2019

Vanaf donderdag startten de leesvibes eigenlijk al een beetje! Ik begon die dag in een nieuw boek. In de namiddag ging ik terug mee om boodschappen. Veel meer heb ik niet gedaan. Noem me lui. Eigenlijk niet, ik heb een intense periode achter de rug met de hoge school. Soms voel ik me daar wel schuldig om, maar ik heb het nu eenmaal nodig. Anders ga ik straks overspannen werken, en dat wil ik niet. Zowel niet voor mezelf, als voor mijn werkgever.

Vrijdag 22 maart 2019

En de leesvibes gingen verder! Ik geloof dat dit niet mijn beste weekoverzicht is vrees ik, ik vergeet constant wat ik heb gedaan. Mijn excuses!

Zaterdag 23 maart 2019

De bibliotheekboeken moesten die dag teruggebracht worden. Dus ik begon mijn ochtend rustig met mijn boek, om daarna naar de bibliotheek te gaan. Ik koos een hele stapel nieuwe boeken uit, en in de namiddag gingen we de stad in. Daar kocht ik een nieuw shirtje, dat ik voor de prijs en het printje niet kon laten. In de avond sliep mijn zusje bij een vriendin, dus had ik de kamer voor mezelf. Me-time! Kaarsjes en muziek. En boeken natuurlijk!

Zondag 24 maart 2019

Ik begon mijn dag door mijn boek uit te lezen. Hij was supergoed. Maar dat wist ik eigenlijk al, want ik had ‘m al eens gelezen vroeger. Ik herlees wel eens boeken, al is het om mijn leeszin terug aan te wakkeren. En dat heeft deze zeker gedaan! Zalig! In de namiddag (na veel files en problemen met het openbaar vervoer) gingen we naar familie. Door het openbaar vervoer was hij korter dan anders, maar beter dan niks natuurlijk. Het was vooral een middag met gebabbel, want voor een spelletje of iets anders was de tijd een beetje te kort. Helaas. In de avond maakte ik mijn blog in orde voor komende week (bad habit) en las ik nog wat

Begint het bij jou ook al wat beter weer te worden, of net niet?

4 thoughts on “Afgelopen week ~ 9 ~

  1. Wat fijn om te lezen dat het weer wat beter gaat. Ook heel mooi dat je meer zelfvertrouwen en minder perfectionisme voelt rondom je blog! 😀
    Klinkt als een heerlijke rustige week. Hier was het vrijdag mooi weer, ik heb een extra lange pauze genomen en in de zon gewandeld ☀️

    1. Dankjewel! Ik vind dat ook heel fijn, want bloggen is echt iets waar ik van ben gaan houden, door de jaren heen. En nu ik een persoonlijkere blog heb, blog ik nog liever. Het was ook wel een rustige week. Ik wilde ook in de zon wandelen, maar hier komt er nog heel vaak veel te veel wind bij kijken. Ik ben in elk geval blij te horen dat jij wel van het zonnetje kon genieten! 🙂

  2. Groot gelijk dat je het rustig aan doet! Ziet er een zalig rustige week uit! Fijn dat je ook terug in een leesvibe zit. Daar word ik altijd zo ontspannen van ^^

    1. Dankjewel! Hij was ook wel rustig eigenlijk. Zo rustig dat ik weinig te vertellen had zoals je ziet. Maar ik geniet inderdaad wel van die nieuwe leesvibe!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: