Confession | Ik ben een sneakermeisje

Hoi allemaal! Iedereen heeft zijn eigen stijl en gaat ook graag in zijn eigen stijl door het leven. De een gaat in kleurrijke jurkjes door het leven met daaronder de meest fleurige sandaaltjes of zelfs hakken. En de ander draagt pastelkleurtjes met daaronder ballerina’s. En dan kom ik. Elke dag op sneakers. Mijn stijl!

Mensen verklaren me wel eens gek. Ik draag heel graag Converse, toch heb ik niet altijd All Stars staan in mijn kamer. De schoenen die erop lijken zijn meestal al prima, maar ik draag graag sneakers die in die stijl zitten. Ik heb momenteel het geluk dat als ik schuin over mijn laptop kijk, ik daar twee paar zie schitteren. Een paar dankzij Irene, en een ander paar door een fantastische kortingsactie. Ik ben niet gierig en voor goed schoeisels en kleding geef ik graag een centje uit. Maar meer dan 70 euro kan ik niet zomaar neerleggen. Het leven vraagt nu eenmaal ook andere kosten. Die ik ook te betalen heb. Maar als het meezit (en er hier en daar een vette korting hangt) dan waag ik het er wel op. Met geluk. Ik ben niet iemand die zo snel veel geld uitgeeft aan materiaal, alleen als ik weet dat ik iets heel vaak ga gebruiken en het echt ga gebruiken tot het kapot is. Bij Converse kan ik daar heel gerust in zijn, want ik hou ervan. En niet perse om op te scheppen met dat ik een merk aan mijn voetjes heb. Ik word gewoon gelukkig van All Stars, niet om de status, prijs of het merk. Ik kan ‘t niet verklaren. Niet alles wat je gelukkig maakt heeft een verklaring nodig.

Mensen verklaren me wel eens gek, want ‘s zomers en ‘s winters draag ik sneakers. Geen sandaaltjes, hakken of ballerina’s voor mij. Sneakers! Van ballerina’s krijg k vaak blaren en wonden, en hakken kan ik gewoon niet op lopen. Ik ben geen meisje dat vroeger op hakjes naar school ging. Dat is niet wie ik ben, dus ik heb dat ook nooit gedaan. Ballerina’s een keer, om er bij te kunnen horen. Maar ik heb al snel gemerkt dat dat geen goed idee was. Zoals ik al zei, ik ben geen meisjemeisje. Ik word goedgezind als ik die sneakertjes aan mijn voetjes zie, en voel me niet mezelf als ik andere schoenen aanheb. Helaas vraagt werk soms ander schoeisel natuurlijk. Maar in mijn vrije tijd, zal je me altijd met sneakers zijn. Bij 30 graden of -10. Het afgelopen paasweekend zat ik ook op sneakers in het gras. Maar als het echt te warm wordt, zit ik ook blootvoets hoor, maak je geen illusies 😉

Wat is jouw favoriet soort schoeisel?

2 thoughts on “Confession | Ik ben een sneakermeisje

  1. Ik ben nu vooral fan van mijn Dr. Martens maar daarnaast draag ik eigenlijk ook vooral sneakers. Ik denk dat mijn Adidasjes het vaakst gedragen zijn de afgelopen jaren maar die vind ik ook zo tof door de stipjes en de velcro sluitingen.

    1. Ik vind Dr. Martens ook heel mooi, maar ik zie mezelf er niet echt mee staan. Die Adidasjes die je beschrijft, ken ik volgens mij. Zijn inderdaad wel hele toffe schoenen! Vooral door de stipjes. Simpel, maar toch mooi 🙂

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: