Afgelopen week | 10

Hoi allemaal! Het is een tijdje geleden, maar hier is terug een weekoverzichtje. Ik doe mijn best om het nu aan te houden. Het probleem is dat ik de afgelopen weken gewoon veel te weinig foto’s had. Ik wil wel vertellen wat ik uitsteek in de week, maar zonder foto’s vind ik daar heel weinig aan. Het komt dus mooi uit dat ik deze keer wel terug kan vertellen! Het was een rustige week, met de nodige rust maar ook dankbare dingen! Ook eindigde de week heel erg tof. Althans, de zaterdag dan. En na een jaar speelde ik eindelijk weer eens sims 3. Ik begon het echt te missen. Eens een simsfan, altijd een simsfan zeker?

 

Maandag 6 mei 2019 | De week startte met een goeiemorgen van mijn vrienden op Whatsapp. Dat doen we meestal eigenlijk, het is een gewoonte. Na het ontbijt en mezelf klaar te maken, sprong ik op de trein richting Brugge. Er was een probleempje met een boek (ik weet wel hoe het komt, maar dat verhaal ga ik jullie besparen) en dat ging ik eventjes oplossen in de bibliotheek. Het is ook gelukt. In de namiddag schreef ik een paar blogposts vooruit. Na het bloggen ging ik mee om boodschappen.

 

Dinsdag 7 mei 2019 | De dag daarna was een pak rustiger. Ik startte mijn dag met een ontbijtje dat wat anders dan anders was. Er stond nog een bak aardbeien in onze kast, en ik had daar heel veel zin in. Ik heb ze gesneden en gooide ze in een kommetje. Ik had ook al een paar dagen mijn soap niet meer gezien, dus ik besloot die twee te combineren. Een rustige ochtend dus! Na mijn soap schakelde ik over naar Youtube. Ook ging ik mee om mijn kleine broer op te halen aan school, iets waar hij altijd heel blij mee is. In de avond las ik anderen hun blog bij en ging ik zelf nog wat bloggen. Een rustige dag dus!

 

Woensdag 8 mei 2019 | Ik stond iets vroeger op, maar dat had wel een reden. Mama moest nog in de stad zijn, en ik besloot gezellig mee te gaan! We bekeken een paar winkels, waardoor ik terug een nieuwe jeansbroek heb. Ik heb er van de week namelijk drie mogen weggooien, en gezien ik niks anders draag… Na de stad gingen we door naar de school van mijn broertje, haalden we hem op. In de namiddag heb ik vrij weinig gedaan, enkel sims gespeeld. Voor het eerst in een hele lange tijd. De tuin die je ziet is niet mijn tuin trouwens in het spel, het is de stadstuin. Het huisje waar mijn sim woont is namelijk nog niet echt fotogeniek, vooral klein en arm. Zelfs in de sims heb ik bewijsdrang volgens mij haha. Maar ik heb er wel van genoten, dat telt! Voor de rest heb ik niet zoveel bijzonders meer gedaan denk ik.

 

Donderdag 9 mei 2019 | Blijkbaar heb ik extreem veel foto’s gemaakt donderdag! Maargoed, een gewoonte die ik graag zou aanhouden. Ik had donderdagochtend om te beginnen na het ontbijt mijn eerste afspraak bij de psycholoog. Het intakegesprek. Ik ga nooit heel open zijn over die gesprekken op mij blog, omdat dat iets echt persoonlijk is. Ik kies ervoor dat niet te delen, wat mijn eigen keuze is. Later op de dag lag er een brief in de bus voor mij, van de bibliotheek. Mijn favoriete brieven! Mijn reservatie lag klaar, vandaar. Ook speelde ik weer sims, het was wel grappig. Vandaar dat ik het weer laat terugkomen. Ik ben namelijk in het spel al twee keer beroofd in dezelfde week, door dezelfde dief om de wc te stelen. Ik speel al sims sinds mijn elf jaar, maar dit heb ik echt nog nooit meegemaakt. In de avond trok ik een fluffy pyjama aan en ging ik lekker lezen.

 

Vrijdag 10 mei 2019 | Ook vrijdag was een vrij rustige dag. Ik ging zelf de stad in omdat ik eventjes alleen wilde zijn. Geen zorgen, ik heb dat regelmatig wel eens en ik geniet er wel van om zo nu en dan alleen op stap te zijn. Je bent een introvert of je bent ‘t niet. Ik kocht niet zo heel veel, niet genoeg om een shoplog van te maken. Dus dat laat ik. In de namiddag ging ik mee om mijn broertje en ging ik mee om boodschappen. Ik startte trouwens de dag met blogjes lezen, en in de namiddag zat Jacqueline superschattig bij me. Eindelijk weer eens een foto kunnen maken van ‘m!

 

Zaterdag 11 mei 2019 | Na een rustig ontbijtje maakten ik, mijn broertje en zusje ons klaar voor een dagje uit! Ik had het al een tijdje beloofd aan hen, dus we gingen zwemmen! In het zwembad waar ik mijn studentenjob deed afgelopen zomer. Ik heb er enorm van genoten, heel veel nieuwe energie gekregen erdoor. En het was heel fijn mijn kleine broertje zijn verwondering te zien bij al die decoratie en glijbanen. Ik heb er ook wel van genoten. In de avond deed ik een strandwandeling met een hele mooie zonsondergang!

Zondag 12 mei 2018 | Na een dag zwemmen had ik wel een dag nodig om bij te komen, ik verwachtte ook niet echt veel actie of energie. Vooral ook niet omdat het moederdag was, en ik dat een nogal lastige dag vind sinds oma is gestorven. Ik heb er dus wel alles aan gedaan om het toch een beetje een fijne dag te maken, maar natuurlijk neemt dat het gemis niet weg. Ik denk niet dat er ooit iets dat zal doen, tijd heelt vele wonden. Maar tijd zorgt er niet voor dat je iemand dierbaar nooit meer mist. Hoe lang het ook zal geleden zijn, ‘t zal altijd pijn doen. Ik begon de ochtend dan ook vrij rustig, na een ontbijtje en mijn soap ging ik terug aan de slag voor mijn blog. Ik werkte een blogartikel uit en ging ik de namiddag buiten lezen. Er was redelijk wat wind, dus een shortje was niet aan de orde. Toch heb ik er wel van genoten en ik heb vrij veel gelezen in dat anderhalfuurtje dat ik daar zat.

Wat was het hoogtepunt van jouw week?

 

4 thoughts on “Afgelopen week | 10

 1. Haha zo grappig dat je wc al twee keer gestolen is! Dat heb ik dus ook nog nooit meegemaakt! :p En de aardbeien zijn zo lekker nu ^^

  1. Ik vond het ook wel grappig. De politie heeft ‘m telkens kunnen aanhouden dus er was niks aan de hand haha. Ondertussen heb ik wel een alarm kunnen aanschaffen, dus ik ben safe. Ik heb het in die elf jaar als simsfan ook nog nooit meegemaakt. Wel de deurwaarder die gewoon de wc-rollen meepakt (als decoratie dan) en wegging. En inderdaad! Een fijn teken dat de zomer op komst is. Aardbeien zijn gewoon altijd lekker trouwens!

 2. Wat een afwisselende week heb je achter de rug, Nikita 🙂 Leuk zo’n uitje met je broertje en zusje. Ze hebben geluk met zo’n leuke zus als jij!

  Haha, ik moest zo lachen met je simsverhalen. (Ik heb – lang geleden – de eerste versie nog gespeeld. Maar beetje te gevaarlijk verslavend voor mij dus ermee gestopt.) Zie je die dief dan weglopen met die wc? Volgende keer even een print-screen nemen 😉 Hilarisch… 😀

  1. Ik heb er inderdaad wel een afwisselende week opzitten, maar dat komt ook omdat ik er de energie voor terug heb. Dus het gaat echt wel de goede kant op. En dankjewel! Ze vonden het beide enorm leuk, en ik ook natuurlijk.

   Zo tof om te horen dat jij ook nog sims hebt gespeeld! Een lotgenoot is altijd tof. En nee, als je beroofd wordt in de sims 3 halen ze zo’n typische zwarte zak uit en houden ze die voor hetgene wat ze willen stelen. En op magische wijze raakt die wc dan in zijn inbrekerszak haha. Het is wel grappig, maar het zou inderdaad nog grappiger zijn als je hem ermee zag weglopen. De politie kon ‘m overigens altijd oppakken en nu hangt er een alarm. Dus ik ben veilig haha 😀

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: