Afgelopen week | 14

Hoi allemaal! Na een weekje pauze in mijn blog, vertel ik vandaag hoe de afgelopen week was. Ik rush me niet en ik ga niet te snel. Maar schrijven en bloggen zijn nu dingen die ik heel graag doe, en dingen die ik mis. Bloggen helpt me ook om de goede dingen te zien in tijden als deze. Afgelopen week was een bewogen week. Ik heb vrij veel gedaan, maar heel veel toffe dingen. Ook ging ik voor het eerst in tijden weer aan het werk, waar ik ook van heb genoten. Het is een begin, maar wel een leuk begin. Let’s go!

Maandag 10 juni 2019 | Mijn week startte vrij rustig. Het was dan ook Pinkstermaandag, dus iedereen was thuis in huis. Mama was jarig! Dus in de ochtend deed ik weinig gekkigheden en was het rustig. In de namiddag verraste ik mama met een lunch in een klein restaurantje waar ze vooral Zuiderse gerechten hadden. Taco’s, wraps, paella, burritos en hamburgers. Mama koos voor wraps en ik ook. Ik had een foto want ze zagen er enorm lekker uit. Maar ze waren dat ook. Maar om een of andere reden is die foto verdwenen. Helaas. We gingen nog eventjes de stad in, ‘s avonds deed ik wat blogwerk en las ik wat. Mijn blog lag een week stil, maar mijn blogvibes niet. Juist doordat ik in alle rust artikels kon uitwerken ging het een pak beter.

Dinsdag 11 juni 2019 | Maandagavond heb ik ook een heleboel tekenwerk gedaan. Dit schattig nijlpaardje in zijn strandstoel. Om onze missende zon een beetje te lokken. En om toch de zomersferen er wat in te brengen. Dinsdagochtend maakte ik een foto voor sociale media omdat ik hem toch echt wel geslaagd vind. Hij is ingekleurd en uitgewerkt in markers en potlood. Mijn grijze marker besloot het namelijk te begeven in het midden van mijn tekening. In de namiddag begon ik in een nieuw boek, wat heel goed was! Verrassend goed, want normaal is dit niet mijn genre. Ik ben benieuwd naar het vervolg!

Woensdag 12 juni 2019 | Ik begon mijn woensdag met een ontbijtje aardbeien. Waar ik zoals altijd van genoot. Aangezien het woensdag was, had mijn kleine broer maar een halve dag school. Ik ging hem mee ophalen, in de gietende regen helaas. In de namiddag deed ik niet zoveel speciaals volgens mij. Tegen 17u ging ik nog even langs bij de kringloopwinkel met mijn zusje, ze had een nieuwe jas nodig. Dringend. Ik spotte er zelf een salopette en een shirtje. Helaas voor mij was de salopette te groot, het shirtje heb ik wel meegenomen voor drie euro. Meer nog, ik heb het aan terwijl ik dit aan het uitwerken ben. Een goede koop als je het mij vraagt!

Donderdag 13 juni 2019 | Ik startte de dag al lezend. Ik had eerder die week namelijk een telefoontje gekregen van mijn werk of ik zaterdag wilde komen werken. Wat ik met veel plezier wou! Maar dat betekende ook dat ik mijn boeken iets eerder moest binnenbrengen, want zaterdag liep hun uitleentermijn af. Geen straf natuurlijk om eerder terug te moeten. Ik kwam terug thuis met nieuwe boeken en heb me braaf aan mijn eigen limiet van vijf boeken gehouden. Volgens mij liggen er zelfs maar 4 in de kast momenteel… Toen ik mee ging om kleine broer op te halen vroeg mijn zusje of ik zin had om mee te gaan naar de stad. Ze had namelijk nog stof nodig voor school en ik ging mee. In de H&M scoorde ik een nieuw shirtje, en zij bracht haar stof mee en een set voor henna. Inmiddels hebben we hem getest en hij is echt goed! Dus ik kijk er zelf ook naar uit om in de toekomst eens iets in henna op mijn hand te hebben. Gelukkig heb ik een zusje dat graag deelt. Omgekeerd ook hoor 😉

img_20190614_192016_886

Vrijdag 14 juni 2019 | Mijn maat en vriendin wilden heel graag nog eens terug naar Plopsaland, wat we in het verleden wel vaker hebben gedaan. Plopsaland is een pretpark en op de foto staat het zogenaamde ‘Dorpsplein’. Het is vlak bij de ingang, al staat die niet op de foto. Plopsaland is nooit een straf en zeker niet om met vrienden te gaan. Ik kom er heel graag. Het was een toffe dag en er is geen regen gevallen. Die natte vloer komt door de fonteintjes die daar zijn. Na de middag brak zelfs de zon serieus goed door, dus het was zeker een goed weertje! Daarnaast zat ieder kind op school en de ouders op hun werk, waardoor het rustig was. Overal konden we vrijwel direct op. Er zijn een paar attracties die we hebben overgeslagen, maar dat hoort er ook bij. De tofste hebben we zeker gedaan en sommige meer dan een keer.

2019-06-15-06.22.35-1

Zaterdag 15 juni 2019 | Ik ging voor het eerst in maanden terug aan het werk! Eerlijk gezegd vond ik het wel spannend, want het was op zich wel bekend terrein voor mij. Maar het was lang geleden. Toch was ik zo blij er terug te zijn! Ik weet zeker dat ik er nu terug klaar voor ben. En hoewel mentaal nog niet alles in orde is, komt het wel goed. Daar zullen de sessies bij mijn psycholoog wel voor zorgen. Eens de kop eraf was aan de dag, genoot ik en had ik terug plezier in mijn werk. Komende tijd komen er nog nieuwe taken en verantwoordelijkheden op me af die ik wel spannend vind. Maar ik heb er wel heel veel zin in! Dus laat maar komen 🙂
Ik was nadien wel doodop, want ik ben het natuurlijk niet meer gewend zo lang recht te staan en te werken. Maar dat komt wel goed. Deze keer was het positieve vermoeidheid. Vermoeidheid die ik er graag bijneem.

Zondag 16 juni 2019 | Zondag was ik echter vrij. Dus ik begon de dag met enkele blogartikels uit te werken voor komende week en ik begon aan dit weekoverzichtje en werkte het af tot zaterdag. Wat er vandaag zou gebeuren zou ik echter nog niet kunnen schrijven want de dag moest nog komen. Rond 14u gingen we naar opa en maakten we een mooie wandeling van een uurtje samen met zijn hond. Waar ik oprecht van genoten heb, want ik kwam op plekken waar ik nooit was geweest. Ook gaf het iets kalmerends en heb ik heel veel mooie foto’s van de natuur gemaakt. Een fijne namiddag dus! Na het eten werkte ik dit weekoverzichtje af. Straks ga ik douchen en lezen denk ik. Heb dit weekend bijna niet gelezen, dus ik ga eventjes wat inhalen.

Wat was jouw leukste dag afgelopen week?

 

6 thoughts on “Afgelopen week | 14

 1. Dat klinkt als een fijne week en goed om de gedachten wat te verzetten.
  Je nijlpaardje is zo mooi (en ook heel erg schattig) geworden!
  Leuk zo gaan wandelen met de hond. Is het een golden retriever? Mooi is ie!

  Geen uitschieters in mijn week… ik ben vooral aan het werk geweest.

  1. Dankjewel! En dankjewel voor je compliment over mijn nijlpaardje. De hond is inderdaad een golden retriever. Ook een heel goed maatje van me.

   Ik vrees dat het woord werk morgen in mijn weekoverzichtje ook wel vaker zal vallen. Ik moet zelfs nog kijken of ik in alle drukte zelfs genoeg foto’s heb. Ook het leven als blogger zit vol verplichtingen en zijn niet enkel leuke uitjes. Gelukkig zit ik daar niet zo mee aangezien ik mijn werk heel graag doe.

 2. Vrijdag was een leuke dag. Toen kwam mijn nicht op bezoek. Zij had op weg naar hier een stokbrood gekocht en we zijn samen bij de beenhouwer enkele slaatjes gaan kiezen. Naast een gezellige en rustige lunch hebben we ook een film gekeken en zijn we even een kleine wandeling gaan maken in een natuurgebied in onze buurt waarna we nog even samen een ijsje zijn gaan eten en een puzzel hebben gemaakt. Het was echt heel gezellig en super ontspannend. Ik ben blij voor jou dat het terug gaan werken goed is meegevallen. Dat is toch weer even aanpassen nadat het een tijdje heeft stilgelegen hé.

  1. Je dag met je nicht klinkt inderdaad heel gezellig en leuk! Fantastisch dat je daar zo van genoten hebt. Het hoeft allemaal zo ingewikkeld niet te zijn. Het was inderdaad een aanpassing, maar het wende al snel. Meer nog, het voelde als thuiskomen na een lange reis. Heel fijn dus. Mijn lichaam denkt er af en toe echter wel eens anders over. Maar het is oke, het komt goed.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: