1000 vragen aan jezelf | 5

Hoi allemaal! Na wat een eeuwigheid leek te zijn geleden, is hier weer een rondje vragen. Ik vind het oprecht heel leuk om te beantwoorden, maar ik vergeet het werkelijk altijd. Het belangrijkste is dat er weer een editie online zal staan nadat ik dit uitgewerkt heb. Ik ben ook niet perfect haha! Vandaag dus weer een portie vragen en antwoorden! Let’s go

zach-lucero-802489-unsplash

 •  Welk cijfer zou je je gezicht geven?

Een 7 denk ik. Ik vind mezelf niet lelijk, maar mijn gezicht is gewoontjes. Ik heb er hier en daar wel eens iets aan op te merken. Maar ja, dat is waarschijnlijk niet ik alleen. Veel mensen hebben dat met zichzelf denk ik. Toch wel jammer, want we zijn allemaal goed zoals we zijn. Sommige dagen vind ik mezelf een prachtig meisje, en sommige dagen voel ik me lelijk. Hoort erbij.

 •  Was je goed op school?

Ja. Ik kan zonder opscheppen zeggen dat ik iemand was die bijna altijd de hoogste cijfers in de klas had. Ik studeerde ook iedere toets heel goed, maakte elke taak goed af en deed wat er  van me gevraagd werd. Ook gewoon omdat ik zoveel van school hield. Op de hogeschool werd het anders. Ik deed nog steeds heel hard mijn best en gaf altijd alles wat ik kon. Maar het niveau werd met te zwaar. Anders was ik waarschijnlijk gewoon doorgegaan.

 • Hoe lang sta je gemiddeld onder de douche?

Veel te lang. Althans, voor het milieu dan. Ik sta makkelijk een halfuur onder de douche gewoon omdat ik er zo van geniet. Wanneer ik haast heb, dan niet. Maar ik moet eerlijk zijn, ik douche me ‘s avonds waardoor ik het altijd op mijn gemakje kan doen. Ik vind dat gewoon heel fijn.

 •  Denk je dat er buitenaards leven bestaat?

Eigenlijk ben ik daar niet zo mee bezig… Maar ik vind het ook moeilijk te geloven dat onze aarde de enige is die bewoond is en dat wij de enige wezens in het heelal zijn (samen met de dierenwereld natuurlijk). Geen idee eigenlijk. Zoals ik al zei, ik ben er niet mee bezig.

 •  Hoe laat sta je meestal op?

Het hangt er sterk van af hoe laat ik moet werken, of als ik ergens met iemand heb afgesproken. Voor mijn werk is het meestal 7u. Vroeger voor school was het altijd 6u, waarna ik me in een halfuur klaarmaakte en klaar was om de bus te gaan halen. Maar ik merk wel dat ik er nu meer baat bij heb als ik rustig kan opstarten. Dus ik sta vaak iets vroeger op, omdat dat dan betekent dat ik me rustig kan klaarmaken en eventueel zelfs nog wat kan lezen als ik klaar ben met mijn ochtendroutine. Op een vrije dag sta ik gemiddeld rond 9u op, soms slaap ik ook wel uit tot 10u/10u30. Maar dan is dat gewoon omdat ik extreem moe ben en mezelf wat extra slaap wil gunnen.

 • Vier je altijd uitgebreid je verjaardag?

Nee. Vaak plan ik wel iets die dag, maar ik geef meestal geen groot feest. Dat is niet aan mij besteed. Als familie een uitstap organiseert of een klein verrassingsfeestje dan ben ik daar wel blij mee natuurlijk. En dankbaar voor. Maar ik heb het echter op de feestjes die je in films ziet, waar er tot de vroege uurtjes wordt gefeest en gedronken. Daar ben ik niet voor. Dit jaar vierde ik ‘m niet, want ik stond als reserve op mijn werk. En er viel een collega ziek, dus ik mocht een halve dag werken. Geen probleem hoor, ik doe mijn job te graag om er maar iets van problemen van te maken.

 •   Hoe vaak per dag kijk je op Facebook?

Te vaak. Ik kijk vaak om het uur wel eens (tenzij ik moet werken of bij familie ben) en soms irriteer ik me dan wel aan mezelf. Vroeger was mijn gedrag op sociale media veel beter. Ik keek vroeger maar twee keer per dag en zou dat terug willen. Ik heb er echter de discipline niet voor… Werkpuntje!

 •  Wat is je favoriete ruimte in huis?

Mijn slaapkamer. Mijn spullen liggen er, mijn tekenmateriaal en een stapel boeken. Daarnaast staat ook mijn eigen boekenkast er en mijn bed natuurlijk. Ook bloggen doe ik bijna altijd in mijn slaapkamer. Dan heb ik rust, word ik niet gestoord. Het is zelden dat ik in de woonkamer aan het bloggen ben. Het gebeurt wel eens.

 •  Wanneer heb je voor het laatst een hond (of ander dier) geaaid?

Vanmorgen nog! Mijn vogeltje kwam heel lief bij me zitten en dat resulteerde in een uitgebreide aai-sessie voor hem. Klinkt heel gek, ik weet ‘t. Maar ik heb nu eenmaal een hele hechte band met mijn vogeltje, waardoor hij dat gewoon toelaat.

 •  Wanneer ben je op je best?

Vaak wanneer ik die momenten heb dat ik in zelfvertrouwen zit en ik op mijn gemak ben in de omgeving waar ik ben. Dat geldt voor elk gebied in mijn leven. Natuurlijk ook wanneer ik aan het tekenen ben en helemaal in mijn flow zit.

 •  Met wie zoende je voor het eerst?

Deze vraag sla ik over 😉

 

Vier jij altijd uitgebreid je verjaardag?

 

One thought on “1000 vragen aan jezelf | 5

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: