Week in beeld 53 | Eindelijk geen coupe corona meer!

Hi allemaal! Vorige week was een vrij negatieve week, hoewel hij echt wel zijn charmes had en gelukjes. Ik kan jullie verblijden met een betere week deze keer. Ook mezelf. Het was geen heel bijzondere week, voornamelijk werken en de normale gang van zaken. Maar ik ging wel eindelijk naar de kapper. Ik heb geen foto’s van voor, want daarvoor was het echt een beetje te erg. Ik ben ook verlost van mijn coupe corona. Ik gamede weer eens wat meer, maar waar ik in het begin van de week echt heel veel beeldmateriaal had, ging het later in de week bergaf. Ach ja… Let’s go!

Meerdere keren afgelopen week ging ik in een shortje naar buiten als ik niet moest werken. Nu ik naar buiten kijk is het grijs en grauw, helaas. Aan de andere kant ook wel prima, want het was een beetje te warm deze week. Zondagochtend ging ik in mijn shortje boodschappen doen bij de Albert Heijn. Door hoe de foto genomen is lijkt het ook alsof mijn ene broekspijp langer is dan de andere, maar dat was natuurlijk niet zo. Ik moet wennen aan dit soort shortjes, maar ik vind het wel hele leuke modellen.

Ik had met die hitte ook nog helemaal geen ijsjes ingeslagen, nu dus wel. De Mars ijsjes kende ik allang, maar die van Magnum waren nieuw. Ondertussen beide al gegeten en goedgekeurd. Maar zoals ik al zei, die van Mars kende ik al. Het is gewoon de candybar maar dan in ijsvorm. Met de warmte maakte ik er ook een salade geitenkaas van, en de nieuwe hamster ging mee. Ik vond die andere niet zo mooi, maar die in zijn onesie is wel schattig. Voor ik het vergeet, die cookie dough chunks van Ben & Jerry’s schijnen ook heel lekker te zijn, maar ik heb ze dus nog niet geproefd dus geen idee.

Voor de afkoeling nam ik ook een los ijsje mee. En Ben & Jerry’s is altijd lekker, al ben ik meer een Magnum liefhebber. Ijsjes zijn altijd lekker met dit warme weer. Ik kijk ook uit naar de dag dat we weer een ijsje gaan eten op de zeedijk. Eigenlijk wilde ik dat misschien vandaag doen wanneer ik dit schrijf, maar het weer is nu niet echt voortreffelijk daarvoor. Dus het worden plannen voor een andere dag.

In de namiddag had ik niks meer te doen, dus ik ging naar buiten om te lezen in de zon. Niet alleen lezen, ook gewoon genieten van het zonnetje en rusten. Ik ben niet verbrand gelukkig. Vroeger zat ik eigenlijk altijd op de grond in het gras tegen de muur, maar dat lukt nu dus niet meer met die chronische pijn. Gelukkig mag ik mijn moeder haar oude stoel gebruiken. We hebben geen tuin dus meestal zitten we op het grote grasveld niet zo ver van ons huis. Dat zomerweer vind ik wel fijn, ik ben nu eenmaal een zomermens. Al moet ik zeggen dat het soms lastig was om in die warmte te werken ook. Ook dat slaat op mijn lichaam. Maar een stuk minder dan de regen of koude gelukkig. Toch in mijn geval, ik weet niet hoe het met anderen zit.

Maandag vertrok ik naar het werk met mijn brace om terug. De nacht van zondag op maandag heb ik heel erge spierkrampen gehad in mijn arm, pols en hand. De brace verzachtte het wat en maakte het mogelijk om te werken. Maar dat betekende dus dat ik er de rest van de dag zo bij liep. De rest van de week heb ik niet echt meer last gehad. Het is niet leuk, maar ik moet het ermee doen vrees ik.

Maandagavond testte ik na mijn eten de nieuwe Magnun. De Magnum Caramel Billionaire. Voor iemand die geen fan is van een overload aan karamel vond ik hem prima. Hij is wel echt heel zoet daardoor natuurlijk. Mijn favoriet blijft sowieso Double Chocolate, maar deze is ook best wel lekker! Het is vanille ijs zoals je kent bij Magnum, met een laagje karamel en kleine stukjes karamel in dat laagje chocolade. Tussen het ijs en de buitenkant zit ook vloeibare karamel. Dus een en al karamel, maar daar heeft hij dan ook zijn naam aan te danken. Hij is lekker!

Donderdag had ik weer zoals gewoonlijk mijn sessie bij de fysio. We deden iets meer dan normaal en het lukte me dus ik was trots. Na de fysio ging ik boodschappen doen in de supermarkt waar ik zelf werk, want die liggen niet zo heel ver van elkaar. Omdat ik laat in de namiddag naar de kapper moest, dus het leek me gemakkelijk om alles al in huis te hebben.

Dit is het uiteindelijk geworden. Mijn haar is een heel stuk korter, maar het is weer gezond nu. Mijn haar was al vrij kapot, waardoor het enorm is beginnen klitten. Maar de kappers waren constant dicht door corona of ik had geen tijd. Het is nu terug kort en gezond. Ik ben van plan het terug tot op mijn schouders te laten groeien en dan zo iedere keer weer bij te knippen. Toen ik thuiskwam van de kapper was het echt stijl en plat, ondertussen zit er net zoals de foto weer wat meer slag in. En dat is goed, want ik mistte mijn krullen. Veel mensen vinden mij een stuk mooier en volwassener met stijl kort haar, maar ik ben juist het gelukkigste met de omgekeerde versie. En het is mijn haar, dus ik moet er het blijst mee zijn.

Vrijdagavond speelde ik een Mario game om de dag er eventjes uit te gamen. Zo nu en dan heb ik heel veel zin om te gamen. Deze week had ik weer zo een paar dagen. Ik kan me soms ook echt dom voelen als ik de oplossing of uitweg niet direct vind, maar gamen is geen wedstrijdje. Ik doe het voor mijn plezier. Uiteindelijk heb ik de eindbaas van het eerste level ook verslagen en toen was ik ook blij. Ze deed niet zo heel moeilijk, maar ik ben niet zoveel gewend dus ik ben altijd trots als dat dan alleen lukt haha.

Zaterdagochtend speelde ik een paar spelletjes Mario Kart met mijn broer en mama. Mijn broer is de beste gamer samen met mijn andere broer, dus die was bijna altijd gewonnen. Maar we hebben altijd goed gelachen en ik heb heel veel plezier gehad. Door mijn liefde voor Animal Crossing speel ik ook altijd als Isabelle als ik Mario Kart speel. En voor iemand die amper tot geen Mario Kart speelt heb ik het niet zo slecht gedaan vandaag. Ook altijd leuk om te weten.

Wat was jouw favoriete momentje deze week?

4 thoughts on “Week in beeld 53 | Eindelijk geen coupe corona meer!

  1. Oh, nu heb ik ook zin in een Magnum, of een Ben&Jerry’s, of een ander ijsje! :O

    Mijn favoriete moment deze week was denk ik donderdagmiddag en -avond. Eerst moest Macedonië (waar mijn beste vriendin woont) tegen Oekraïne voetballen, dus ik was daarover met haar aan het chatten via Facebook Messenger. En ‘s avonds heb ik een andere vriendin gesproken (ook online) en daarna kon ik nog mooi de tweede helft van Nederland – Oostenrijk zien. Een leuke, gezellige, zomerse avond. (Normaal gesproken ben ik geen voetbalfan, maar tijdens een EK of WK volg ik het opeens graag. Vooral wat er allemaal omheen gebeurt, eigenlijk. Gedoe met shirts en drankflesjes, maffe supporters, de hobby’s van de spelers, enzovoorts. XD)

  2. Ja, Mario os super leuk om te doen.. Ik zou het vaker moeten spelen maar iets met andere dingen die leuker zijn, het moederschap of andere prio’s. Ik ga eens even kijken welk spel ik weer eens wil spelen… Mijn favoriete moment? Dat was Donderdagmiddag: zo’n anderhalve week vakantie <3

  3. Mars ijs is een van mijn favorieten! ZO lekker! Die karamelmagnum heb ik nog niet gegeten maar klinkt ook wel jummie. Ik hou echt van karamel.

  4. Ik kijk er zo naar uit om mijn haar nog eens in model te laten knippen. Sinds januari 2020 ben ik niet meer bij de kapper geweest. Wel heeft mijn moeke tweemaal bij hen in de tuin een stuk van mijn haar geknipt om te voorkomen dat het teveel stuk zou gaan. Maar model zit er al lang niet meer in. Gelukkig kan je dat bij lang haar makkelijk camoufleren. Die stukjes koekjesdeeg klinken alvast heel lekker. Zodra je die impact op je lichaam krijgt ben je je nog meer bewust van het weer hé. Zelf kan ik ook niet goed tegen de warmte maar toen het nadien plots een groot verschil in temperatuur was protesteerde mijn lichaam. Het weet precies niet goed wat het wil. 🙂

    De voorbije week heb ik enorm genoten van enkele mooie pioenrozen die ik bij de supermarkt had gekocht. Maar ook van een wandeldate met mijn nicht (inclusief een ijsje van het plaatselijke ijssalon en een afspraakje met een vriendin. Wandelen lukte toen niet maar we hebben ver genoeg van elkaar bij hen in de tuin gezeten en zo bijgepraat.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: