Week in beeld 54 | Ik was jarig!

Hi allemaal! De week die ik achter de rug heb is heel druk geweest. Voor een drukke week heb ik wel denk ik genoeg beeldmateriaal om aan te vullen bij mijn verhalen. Het is niet perse een week geweest waarin ik geen tijd had om adem te halen, maar wel een week waarin er van alles op me af kwam. En mijn verjaardag ook nog. Dus het was vooral een overweldigende week. Misschien zelfs een beetje te veel in een keer. Maar let’s go!

Voor zo’n drukke week ben ik er wel in geslaagd om vrij veel te lezen. Het lezen gaat ook best wel vlot de laatste tijd. Ik loop wel serieus achter op mijn challenge, maar dat is maar zo. We zullen wel zien eind december wat ik ervan heb gemaakt. Het idee dat ik hem misschien niet ga halen stoot een beetje tegen mijn perfectionisme aan, maar kijk. Het is wat het is. Lezen is geen wedstrijdje en dingen zijn nu eenmaal niet meer zoals in het middelbaar vroeger. Toen had ik zeeën van tijd om te lezen. Nu niet meer want ik werk en ik heb veel meer hobby’s dan toen.

Dinsdag was ik door een wisseling in het rooster vrij, dus ik maakte van de gelegenheid gebruik om langs de Albert Heijn te gaan. Ik deed uitgebreider boodschappen want ik wilde die avond graag nog eens uitgebreid koken. Voor ik om boodschappen ging sprong ik binnen bij de C&A voor kortere broeken. Ik heb alleen shortjes en als er nog veel van die warme dagen zullen zijn deze zomer komt het niet goed in lange broeken op het werk. Dus ik ging een paar nieuwe broeken scoren die ik zowel binnen als buiten het werk kon gebruiken. Tot nu toe heb ik ze helaas nog niet nodig gehad want de zon is weer verdwenen voor een tijd. Ik heb die avond ook volledig vegan gekookt, want ik vind het leuk om nieuwe dingen te proberen en ook heeft mijn lichaam er soms wel baat bij.

Wat ik wel al langer eens wilde testen, was de chocolade van Hands Off. Ik wist niet dat Albert Heijn ze gewoon had, ik had er nooit op gelet tot mijn oog er op viel deze week. De Caramel Seasalt is goedgekeurd, de Red Velvet is nog niet open geweest dus geen idee. Maar als hij echt zo lekker is dan komt hij waarschijnlijk nog wel terug in overzichtjes.

Een van de avonden nadat ik naar huis ging na het werk vond ik de wolken echt heel mooi. Daar kan ik altijd blij van worden en dat is ook iets wat ik altijd heel graag op de foto leg.

Donderdagochtend ging ik langs de psycholoog. En zij vond dat ik klaar was om alleen verder te gaan. Ik schrok ervan want voor mij kwam het onverwachts. Voorlopig is er ook geen nieuwe afspraak vastgelegd. Als het echt weer nodig is kan ik haar altijd mailen natuurlijk. Maar tegelijkertijd heeft ze wel gelijk. De afgelopen tijd heb ik heel veel stappen en beslissingen gemaakt op mezelf en niet met haar ondersteuning. Dus dan ben ik wel klaar om alleen door te gaan. Dat was een van de dingen die afgelopen week overweldigend maakte, maar het tweede volgde al vrij snel, dezelfde middag nog. Mijn konijn ging de afgelopen tijd altijd mee naar de psycholoog omdat dat mij een soort van steun gaf en geeft, dus vandaar. Hij kon ineens mee op reis.

Ik was de hele middag aan het werk door een shiftwissel. En in mijn pauze werd ik opgebeld door een onbekend nummer, maar eigenlijk voelde mijn intuïtie al aan wie het was. En ik kreeg ook gelijk. Het ziekenhuis belde me op om te laten weten dat ik over een twee tal weken langs mag gaan voor mijn eindgesprek en diagnose. Die heb ik technisch gezien al gekregen van de huisarts, maar zij hebben nog niks bevestigd. Dus ik kijk uit naar die datum. Al staan er komende tijd eerst nog andere dingen op de planning om naar uit te kijken. Dit gesprek is wel het gesprek waar ik al een hele lange tijd op wacht. Dus ik ben blij dat het ingepland is en ik ernaar toe kan leven. Tegelijkertijd vind ik het ook echt heel spannend en ben ik zelfs een beetje bang. We zullen zien. Met volle moed vooruit.

Vrijdag was mijn verjaardag! Het slechte weer mocht de pret niet drukken. Ik lunchte samen met mijn zusje in de stad waar ik werk omdat ik daar echt heel graag ben. En aan het einde van de dag hadden we nog eventjes tijd tot de trein kwam dus we haalden ook nog eventjes Starbucks. Iets waar ik ook wel van geniet. Mijn naam viel nog wel mee, mijn zusje haar naam zat er echt compleet naast. Mijn zusje had denk ik een Caramel Frappucino, ik heb gewoon een Peach Lemon Lemonade genomen. Hele gezellige dag gehad en zeker van genoten!

‘s Avonds was ik doodmoe en nu the day after ook, dus vandaag wordt zeker geen al te wilde dag. Maar we vierden ‘s avonds nog mijn verjaardag met taart en gezelligheid. Dat is de gewoonte bij ons thuis. Ik voelde me vooral gezegend door alle lieve wensen en mensen om me heen dus bedankt als jij iemand was die mij een gelukkige verjaardag wenste. Heel dankbaar voor! Ondanks het slechte weer en daardoor bijkomende pijntjes was het wel een hele fijne dag. Genoten!

2 thoughts on “Week in beeld 54 | Ik was jarig!

  1. Ik weet het, ik weet het. Mijn blogfeed-achterstand is weer immens maar ik ben wel super blij voor je dat je van een fijne verjaardag hebt kunnen genieten. Enkele dagen na jou was ik zelf aan de beurt dus hier is ondertussen ook weer een jaartje bij. Ik vind het ook zo fijn voor je dat je na dat lange wachten eindelijk op gesprek kon gaan (want ondertussen ben je natuurlijk al geweest). Die Hands off chocolade ziet er super lekker uit. Ik kreeg onlangs per post enkele Wizard chocolade repen toegestuurd door een lieve vriend en die was ook heel lekker. Hij zou je immuniteit moeten verhogen en ik moet zeggen dat ze de lekkerste medicatie zijn die ik tot nu toe al heb genomen. 🙂

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: