Week in beeld 64 | Onverwachts drukke week

Hi allemaal! Vorige week kwam er niks online, mijn hoofd zat een beetje te vol. Zelfs social media is de hele week uit gebleven en deze week ook voor een groot stuk. Er was niks aan de hand, gewoon een beetje overprikkeld. Zolang ik voel dat ik het fijn vind zonder social media dan ga ik het ook aanhouden. Mijn blog ga ik niet al die tijd platleggen, die zou ik te veel missen. Zeker na de blogmeeting heb ik wel geleerd hoe blij ik ben met mijn stukje internet.

De week die gepasseerd is had eigenlijk een rustige planning maar er is heel veel in geslopen zonder dat ik het door had. Nu aan het einde van de week voel ik dat wel, dus komende week eventjes op de rem stampen. De week was wel gevuld met heel veel leuke dingen, dus dat is een troost. Let’s go!

Normaal gezien start ik mijn overzichtjes op zondag. Maar vorige week heb ik geen overzichtje gepost. En ik moest toch echt de meeting een plekje geven. Het was heel gek om terug in deze stad te zijn. Aan hetzelfde perron als vroeger. Al was het deze keer wel voor een fijne reden.

We bleven ook maar zeggen dat we een grote groepsfoto gingen maken, uiteindelijk vergaten we dat waardoor er maar zes mensen op raakten. Ik heb deze week al een uitgebreider stukje geschreven over de meeting, ook met linkjes naar de blogs van deze toppers. Check it out zou ik zeggen.

Maandagavond keerde ik naar huis van mijn vriend en mistte ik net mijn trein. Ik weet dat er de laatste tijd veel foto’s van Starbucks de revue passeren haha. Maar ik drink heel graag Starbucks, daarvoor niet altijd met koffie. Deze Pumpkin Spice Frappuchino heeft ook weer gesmaakt. En daarna mijn trein op!

Dinsdag was ik eigenlijk niet van plan om veel buiten te gaan want ik was vrij moe. Tot mijn zusje thuiskwam van school. Ze vroeg of ik nog eventjes met haar de stad in wilde omdat ze niet zo’n leuke dag had gehad. Terwijl we daar waren hebben we daar ook gegeten. Spaart mij ook moeite om te koken en dan doen we ook nog eens iets samen. Het was een gezellig uitstapje en mijn taco’s waren heel lekker! Het restaurant waar we hebben gegeten is een van mijn favorieten dus het smaakt altijd. De kerel die ons bediende was ook super vrolijk en vriendelijk dus dat maakte ook mijn dag.

Woensdagmiddag gingen we naar de kermis! Bij ons in de stad komt hij altijd in oktober, maar vorig jaar hebben ze hem na een week afgebroken omdat er te veel protest was voor corona. En ik was het er wel mee eens. Ik vind het zo erg voor de uitbaters dat ze daardoor geen inkomsten hadden, maar het was niet echt verantwoord. Ik heb ook opgelet, mondmasker was mee en als ik het te druk vond ging ik naar huis. Het was alleen geen schitterend weer (beetje bewolkt en wind) waardoor het goed meeviel. Ik heb enorm genoten van de middag. Ik ben gemakkelijk overprikkeld, maar kermis en pretparken geniet ik altijd van! Helaas bij de laatste attractie ben ik tegen de zijkant van het wagentje geknald waardoor ik heel veel pijn had. Mijn zij deed heel veel pijn en nu is het doorgetrokken in mijn schouder. Was het wel waard trouwens, maar dat was wel weer een teken dat mijn pijn erger wordt. En dat is wel lastig.

Donderdagochtend had ik fysiotherapie. Ondanks de vele pijn ben ik toch gegaan, want daar dient het ook een stukje voor. Ik krijg altijd een massage op de pijnlijke plekken, deze keer werd mijn schouder extra behandeld omdat ik zoveel pijn had daar. Nu heb ik nog meer pijn, maar dat is altijd zo de dag zelf. Naarmate de dagen vorderen zal het wel verbeteren. Het hielp ook niet mee dat het storm, wind en stortregen was. Gelukkig heb ik de felste buien netjes kunnen ontwijken.

Doordat het donderdag niet mijn beste dag was besloot ik mezelf te verwennen. Ik haalde twee donuts als ‘troost’. In de namiddag ging ik boodschappen doen met mama en ze kocht mij een grote knuffel van 101 Dalmatiërs en dat maakte mijn dag ook. Jup, ik ben 24 maar voor knuffels ben ik een sucker. Ik ga echt nooit volwassen worden denk ik haha.

Aan het einde van de week spotte ik deze mooie lucht. Vroeg opstaan zal nooit mijn thing worden. De laatste tijd let ik er wel op dat ik een soort van vast slaapritme heb thuis, maar dat loopt niet altijd zoals gepland. Wel al beter dan vroeger. Het voordeel van de winter is wel dat doordat het later licht wordt ik de zonsopkomst meestal wel meemaak. Dat vind ik wel leuk want dat is altijd een gelukje.

Naar het einde van de week merkte ik ook wel dat mijn stemming een beetje omsloeg. Of het is door de drukke week of door iets anders dat weet ik niet. Ik merk dat het de afgelopen weken al vaker op en af ging, ook al heb ik dat niet zo hard benoemd in de overzichtjes. Dus we zullen zien hoe komende week loopt. Ik hoop jullie te verblijden met fijne momentjes, maar het is wat het is. Soms lopen dingen niet zoals je wilt. En het is goed om dat ook toe te geven. Soms heb ik het gevoel dat mijn blog af en toe een grote klaagmuur is, maar ik weet diep vanbinnen ook dat dat niet zo is.

13 thoughts on “Week in beeld 64 | Onverwachts drukke week

 1. Oh die Pumpkin Spice Frappuchino ziet er heerlijk uit! Die wil ik ook eens proberen volgende keer als ik bij Starbucks ben. De kermis klink echt leuk. Ik ben dus nog nooit naar een kermis geweest, erg hè? Hier is ook geen jaarlijkse kermis in de buurt. Het lijkt me wel heel gezellig om een keer te gaan, maar dan moet ik even uitzoeken waar hij is. Wat vervelend dat je tegen de zijkant van het wagentje bent geknald, waardoor je zo’n pijn kreeg bij je schouder! Ik hoop dat het snel beter gaat en minder pijnlijk is…
  Wat een prachtige zonsopgang! Ik kan daar ook echt zo van genieten, die kleuren zijn adembenemend. Zo mooi!

  1. Hij heeft iets speculaas achtigs. Heel gek want zo zot van speculaas ben ik eigenlijk niet. Dus alle speculaasfans gaan hem zeker graag drinken! Ik weet niet of hij koud of warm beter is, want ik haal meestal ijskoffie. Kermis is wel leuk, de ritjes zijn wel korter en het is duurder daardoor. Maar de sfeer die op kermissen hangt vind ik altijd heel leuk! Bij ons is het jaarlijkse traditie, mits corona dat toelaat wel. En het gaat beter met mijn schouder gelukkig. Dankjewel voor je uitgebreide en lieve reactie!

 2. Donuts als eigen cadeautje zijn áltijd een goed idee haha, goeie keuze! Jammer om te lezen dat het voor de rest wat omsloeg. Hopelijk zal de volgende week u beter vergaan!

  1. Vooral als het van die goed geglazuurde en dikke van Starbucks zijn. Ge moet uzelf met iets troosten he als je je dag niet hebt. Het gaat al beter ondertussen trouwens, maar ik heb wel een paar dingetjes ontdekt. Waarschijnlijk ga ik er nog iets over schrijven. Ik hoop dat jij ook een fijne week hebt!

 3. Het koudere en nattere weer is geen cadeau voor mensen met chronische pijn hé…
  Zo lief dat je mama een knuffel voor je kocht!
  Vanmorgen stond ik ook even stil bij het feit dat we nu vaker een zonsopgang kunnen zien, al vind ik twee uur moeten wachten tot de zon op komt ook een beetje te veel van het goeie (met dank aan de dochter die zes uur in het weekend een perfect tijdstip vindt om op te staan).
  Ik duim mee voor veel fijne momentjes de komende week!

  1. Nee inderdaad. Maar ik had vorig jaar veel minder ‘wapens’ om de koude seizoenen te trotseren en toen is het ook gelukt. Dus moet nu ook goed komen. En ik vond het ook zo lief. Knuffels zijn echt een van mijn favoriete dingen om te verzamelen. Ik heb trouwens respect voor mama’s die om zes uur moeten opstaan als dochter of zoonlief dat het perfecte tijdstip vinden om de dag te beginnen. Ergens kan je niet anders, maar toch. De zonsopgang is hopelijk wel een mooie troost geweest. Ik duim ook voor fijne momentjes voor jou!

 4. Hou je vooral niet in als je over de dingen wil schrijven, ook al zijn ze niet per se vrolijk of positief. Het is jouw blog, dus you do you!

 5. Wat lief zeg dat je mama jou een knuffel kocht 🙂 En wat Samaja zegt klopt hoor: het is jouw blog, you do you en zo 😉 Dus niet met inzitten en gewoon blijven bloggen en schrijven over de dingen die je bezig houden.

  1. Dankjewel voor je lieve reactie! En ik weet het, het is mijn blog. Maar toch, ben altijd bang dat ik te mistroostig ben of te veel drama schep op mijn blog. Aan de andere kant, mijn blog is mijn uitlaatklep dus het is ergens wel logisch dat die dingen online komen. Ben allesinds blij om te horen dat jullie dat niet erg vinden

 6. Leuke foto van de stationsbuurt in Gent daar.
  Elke keer ik naar Gent ga (wat alweer een paar jaar geleden is), heb ik het gevoel in de “moderne” wereld te komen. Het is altijd wennen én is het toch altijd voor mezelf weer een confrontatie met hoe de realiteit daar in Gent is. Bussen hebben wij hier ook wel, een paar, en die zie je meestal enkel ‘s morgens tussen 7 en 9. Trams bestaan zelfs niet bij ons…
  Het geeft me altijd het gevoel da’k in’t hol van Pluto woon…

  Ah de Starbucks, één van de weinige dingen die ik al ENORM gemist heb.
  Ging ik elke morgen langs toen ik nog in Gent city werkte.
  Een Java Chip Frappuchino, is iets waar je mij kan doen mee smelten 😉

  1. Dankjewel! Ik denk dat ik zot zou worden zonder bussen of trams. Voor mij zijn die niet weg te denken uit het dagelijks verkeer. Ik versta wel je gevoel van ‘moderne wereld’ dan. Maar als ge gelukkig bent is dat het allerbelangrijkste natuurlijk. Ik heb trouwens nog nooit van een Java Chip Frappuchino gehoord. Maar ik bestel ook bijna altijd hetzelfde als ik bij Starbucks kom dus dat zegt meer over mij denk ik.

 7. Ik krijg echt allerlei goestingskes wanneer ik dit soort blogposts bij je lees. Een donut, een warme chocomelk (mét slagroom) of een chai latte (ik lust echt geen koffie), iets hartigs, … njammie. Maar goed dat ik sebiet aan het avondeten moet beginnen want ik krijg nu echt zin om iets te eten. Toevallig dat jij net iets over een kermis post want we zijn deze middag even over de kermis in ons buurdorp geweest. Jammer genoeg sloeg de koude wind meteen toe en heb ik nu nog steeds meer last van mijn spieren en gewrichten. Maar goed dat er vandaag niet veel meer moet gebeuren en ik het dus rustig aan kan doen. Die lucht op de laatste foto is echt prachtig. Ik heb ondertussen ook weer wat van die foto’s op mijn gsm staan want soms is de natuur nu eenmaal een kunstwerk op zichzelf. Ik krijg het echter nooit even mooi op foto als in het echt.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: