Week in beeld 66 | Genoten en gelukjes!

Hi allemaal! Het was een fijne week afgelopen week, wel een vollere. Terwijl ik mezelf had beloofd dat ik drukte wat meer ging spreiden. Maar al doende leert me en tis met vallen en opstaan in het leven. Ik deed ook een inzichtje op dat dingen in een heel ander perspectief zette, gelukkig wel een positief inzichtje. En hopelijk slaag ik erin om komende weken weer een beetje rustiger te krijgen. Ik heb ook de hele week het idee gehad dat ik weinig foto’s heb gemaakt, maar dat valt eigenlijk nog goed mee.

De herfst is echt in het land. Dat was al zichtbaar in mijn wandelingen, maar nu ik door de straten wandel liggen sommige voetpaden ook echt vol met oranje of gele bladeren. Zie mij ook gaan, de meeste mensen doen nu al soms dikkere schoenen aan, ik loop altijd op mijn Conversjes. Zelfs met tien centimeter sneeuw. Maar dan heb ik wel dikkere kousen aan, want kou is niet mijn beste vriendje

Ik werd woensdag ook heel vrolijk van mijn outfit! Het is een trui met heel veel regenboogkleurtjes, meer dan op de foto. Ik heb hem een tijdje terug overgekocht van iemand op Vinted omdat ik heel graag zo’n trui wou. Het wol van de trui is niet zo zacht als ik zo graag heb, maar ik vind hem zo tof dat ik dat gemakkelijk vergeet. Ondanks de wind en regen kon ik ook met open jas naar de bakker en broodjeszaak, wat ik heel leuk vond. Ben nu de helft van dit overzichtje aan het uitwerken op woensdagmiddag en nu valt de regen met bakken naar beneden. Dus het was van korte duur helaas, ons zonnetje.

In de herfst zijn warme soepjes altijd goed, dus toen ik in de broodjeszaak stond kwam ik op het idee om meteen ook een beker soep mee te nemen. En een tijdje terug kocht ik bij HEMA een hele leuke mok, die ik ook meteen kon testen. Sowieso heb ik gemerkt de laatste tijd dat ik bij HEMA veel te veel leuke tassen tegenkom en ik moet me inhouden om niet met ze allemaal thuis te komen. Soepje was heel lekker bij mijn broodje, zeker welkom in koude en natte weken.

Toen ik deze week reacties aan het beantwoorden was (dat duurt soms een tijdje, i know!) bleven er maar dingen bijkomen in de lijst. Op een gegeven moment had ik zoiets van: he, zo raak ik nooit klaar he vandaag. Maar tegelijkertijd vond ik het wel superleuk. De essentie van bloggen is dat je zelf graag blogt en dat je er plezier uit haalt. Een gelukkige blogger is het belangrijkste. Maar ik ben dankbaar voor alle lieve woorden, steun en liefde van mijn lezers. Ben ook best wel trots want op vroegere blogs had ik een stuk minder bereik. Ik kijk niet zo heel hard naar cijfertjes, maar als ik dan na maanden eens kijk ben ik wel onder de indruk altijd.

Donderdag was ik een hele dag bij mijn vriend, aangezien die een hele korte shift had. Het is vakantie in België, maar er waren werken aan het spoor waardoor ik met de vervangbus moest reizen. De burgemeester van onze stad was allesinds not amused maar oke. Zelf vond ik het niet zo’n grote ramp, het is niet zo heel veel langer onderweg en je kan mij niet straffen met lange bus of treinritten, en zeker niet alleen als ik kan raamstaren met muziek. Maakt mij een raar mens heb ik gemerkt want van veel mensen krijg ik een hele rare blik als ik dat vertel. Het was ook echt zwaar aant onweren en regenen, maar ik heb het grootste deel nog kunnen ontwijken dus ik ben blij. Het was een rustige middag. We hebben boodschappen gedaan voor de namiddag en voor komend weekend, verder een paar films gekeken op Netflix en voor ik naar huis ging nog eventjes iets gaan drinken. Het was trouwens ook gek dat we ons CST moesten tonen, al was dat natuurlijk aangekondigd als verplicht.

‘s Morgens passeerden er een paar TikToks op mijn feed van mensen die beweerden dat de grote update van Animal Crossing een dag eerder was gereleased. Ik dacht eerst dat dat was om extra aandacht of likes te krijgen. Maar toen ging ik het spel updaten en ontdekte ik dat dat niet zo was. De grote update was gewoon een dag eerder vrijgegeven. Helaas toen ik dat ontdekte moest ik nog eten, douchen en me klaarmaken zodat ik naar mijn vriend kon vertrekken dus ik had pech. Grapje, ik hou van mijn vriend. Maar tegelijkertijd was ik ook een heel gelukkig mens toen ik ‘s avonds in mijn zetel plofte met mijn Switch op mijn schoot. Ik speel nu al een jaar Animal Crossing en het is een heel repetitief spel. Na een tijdje heb je alles wel gedaan en is je eiland af (i wish trouwens) en dan is het een beetje gedaan met het plezier. De update geeft heel veel nieuwe doelen en bezigheden ervoor. En met veel van het nieuw materiaal kan je ook je eiland weer een nieuwe touch geven. Ik ben zelf nog niet klaar met alles dus ik ben nog volop in ontdekking.

We hadden afgesproken om nog een tweede keer naar de kermis te gaan. Het was prikkelarme dag dus voor mij was dat al ideaal. Maar vorige keer zijn we met een groep geweest, terwijl mijn zus en ik er traditie van maken om ieder jaar een keer met twee te gaan. Dat voelt een beetje als ‘onze dag’. En dat wilden we ook niet opgeven. Een kleine domper was helaas dat een van onze favoriete attracties al vroeger weg was, die mistten we dan wel. We hebben het ruimschoots goedgemaakt met andere attracties, dat wel. Ik was ook bang dat ik weer zoveel pijn ging hebben zoals vorige keer, maar het viel mee. Ik ben er bij de meeste attracties achter gekomen hoe ik het kan mijden dat ik er nadien uitkom in pijn. Maar nu ‘s avonds ben ik wel moe. Ik merk dat dit soort dagen me veel meer energie kosten en ik de pijn moet ondergaan achteraf. Maar as I said, ik wil niet dat mijn pijn de dingen waar ik gelukkig van wordt afpakt. Dit is er eentje van.

Mijn zus en ik gingen voor het eerst samen in de Breakdance. Dat is een attractie op een platform, het platform draait rond en de karretjes ook. Maar echt wilde en snel. Dus voor de mensen die gemakkelijk duizelig zijn, geen aanrader. Bij mij valt dat op attracties wel mee heb ik gemerkt. Deze was wel heel wild, dus na een keer hadden we het wel gezien op de Breakdance haha. We hebben wel goed gelachen.

We zijn nog een vrij lange tijd gebleven, uiteindelijk zijn we rond vijf uur naar huis gegaan denk ik. Waar de zon weer onderging en daar moest ik uiteraard foto’s van maken. Toen we op de bus aan het wachten waren was het echt ook heel mooi. Ik ben in elk geval blij dat ik deze dag heb gehad met mijn zus, want daar heb ik van genoten. We hebben ons allebei keihard geamuseerd en we hebben ook stevig gelachen met momenten. Dankbaar voor de mooie band die ik met haar heb ❤️

Hoe was jullie week?

5 thoughts on “Week in beeld 66 | Genoten en gelukjes!

  1. Klinkt alsof je een fijne week hebt gehad! Ik vind in de trein zitten en uit het raam staren ook heerlijk (tenzij het echt lang duurt), maar in de bus heb ik dat totaal niet. Dan denk ik continu “oh ja, ik begin misselijk te worden, zijn we er bijna” 😉

  2. Ah, de Breakdance, bestaat dat nog? Ik heb daar als kind en prille puber regelmatig eens op gezeten. Nu zou ik er waarschijnlijk hondsmisselijk van worden, haha.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: