Week in beeld 72 | De week van de kleine gelukjes

Hi allemaal! De week die gepasseerd is was zo fijn! Ik heb heel goed nieuws gekregen, waar ik helaas nog niks over kan delen. Maar het is mooier nieuws dan ik ook kon durven dromen. Sorry voor de anti-climax. Soon enough deel ik wel meer. Daarnaast zat de week vol met mini-gelukjes. Zeker dinsdag was echt een topdag op het werk. Het is ook fijn om te merken dat ik een stuk beter in mijn vel zit. Vrijdag kwam ook het nieuwe album van K3 uit met Julia. Yes! Voor een goeie week heb ik wel weinig foto’s gemaak.

Zondagmiddag ging ik samen met mijn vriend winkelen en daarna gingen we uitblazen in een van onze vaste stekken. Het was iets drukker dan verwacht want het was Formule 1 en iedereen was aan het supporteren. Wel nog steeds op veilige afstand. Na een paar drankjes zijn we doorgegaan, want zoveel drukte vind ik niet leuk. En ik voelde ook mijn energie met de minuut naar beneden gaan.

Dinsdagochtend stond ik al van ‘s morgens in de keuken om cake te bakken! Ik had daar zoveel zin in dat ik het maar meteen toen deed. Het werd een frambozen en Milka cake. Hij lijkt een beetje aangebrand, maar dat was niet zo. Hij was nog zacht en lekker. Alleen een beetje meer Milka en een beetje minder suiker. Dan is het perfect. Sowieso vind ik framboos en Milka een hele lekkere combi. Er is een bepaalde tijd in het jaar dat Aldi potten ijs verkoopt met Milka en framboos en iedere keer zou ik die pot met karton en alles kunnen opeten. Zo lekker! De cake-versie is alleen iets meer winterproof 🙂

In de namiddag ging ik werken! Aangezien het een droge week was heb ik ook een paar keer gewandeld naar het werk vanaf het station. Nog steeds geniet ik van de kleurtjes en blaadjes. Sowieso was het echt een topdag. Mijn collega waarmee ik vorige maand naar de boekenbeurs was is in augustus mama geworden en ze kwam met haar baby langs. Ik had haar kindje natuurlijk al op foto’s gezien, maar in het echt is nog altijd iets specialer. Ze heeft ook een kwartiertje op mijn arm gezeten. Ze had ook echt van die grote blauwe oogjes waarmee ze alles bekeek. Echt, ik smolt. Zelf heb ik geen kinderwens, maar kindjes van anderen zijn echt lief! Mijn andere collega kwam ook langs toen ze met haar hond gaan wandelen was, maar die hond is nog puppy. Het was een dag vol schattigheid. Neem daarbij dat ik die dag ook het leuke nieuws vernam waar ik zo mysterieus over doe, en het was compleet.

Woensdagochtend las ik wat blogjes bij voor ik ging werken. Ik probeer dat regelmatig te doen. Niet perse voor de connecties, maar gewoon omdat ik hele leuke mensen volg. En omdat ik het zo leuk vind om de avonturen van mijn blogcollega’s te lezen. Vooral dat is de hoofdreden. Dat deed ik in gezelschap van een van mijn grote broer zijn aapjes. Vaak liggen er een paar op de keukentafel dus. De blog die ik aan het lezen was, was die van Laurine. Momenteel zit ze in Spanje dus dat is nog extra leuk. En ze doet ook aan blogmas, dus elke dag nieuw leesvoer. Daarnaast is het een hele lieve meid, dus check it out zou ik zeggen 🙂

Ik ontdekte ook een nieuwe verslaving. Dat Milka een van mijn geliefde chocoladesoorten is wisten we allemaal al denk ik. Voor Kerst is zijn er chocolaatjes met melkvulling en daarin knettersnoep. Echt zo lekker! Helaas enkel met de feestdagen verkrijgbaar. Das altijd zo, als ik iets lekker vind is het voor een feestdag of tis limited edition. Er liggen nog een paar zakjes klaar dus ik kan er nog eventjes van genieten.

Donderdagochtend had ik fysiotherapie. Bij gebrek aan zin om een normale jeansbroek aan te doen ben ik in jogging gegaan. De fysio ging heel vlotjes en nadien kon ik vlot overstappen op mijn trein. Voor ik volledig naar huis ging haalde ik twee pakketjes op van Vinted. Vijf nieuwe truien en een nieuw shirtje. Misschien dat ik ooit een haul (heet dat zo?) online zet. Het ding is dan wel dat ik niet kan meegeven van waar ze komen. Bij sommige dingen wel, er zit wel eens een merk bij. Dus als het je leuk lijkt laat het vooral weten. Dan kan ik kijken of ik er werk van kan maken.

`

Kijk jij uit naar het einde van het jaar?

9 thoughts on “Week in beeld 72 | De week van de kleine gelukjes

    1. Wel, ik was er ook bang voor. Maar toen ik eens op de korst duwde was alles zacht dus dat was een opluchting. Ik denk dat ik de oven te hoog heb gezet per ongeluk. Maar hij was heel lekker!

  1. Die cake klinkt echt mega lekker. Heb je een linkje van het recept? 😀
    Ik vind het altijd leuk om te zien wat mensen kopen dus ik vind een shoplog (of haul ja) van je Vinted koopjes wel tof! ^^

    1. Tis een gewone vanille-cake (dus gewoon standaard cake) maar ik heb gewoon frambozen en stukjes Milka door het deeg geroerd. Er is daar een ander woord voor. Gespateld, dat zocht ik. Maar ik ga denk ik de volgende keer wat suiker weglaten en wat meer Milka toevoegen want hij was echt mierzoet maar ik proefde amper Milka. En het komt! Maar ik ga nog eventjes wachten tot ik wat meer koopjes heb verzameld 🙂

  2. Hoera voor het goede nieuws (dat hier nog even een verrassing mocht blijven). Een cake met zowel frambozen als chocolade klinkt sowieso super lekker. Ja hoor, zo’n haul is altijd leuk. Bij een Unboxing kan ik ook niet meegeven waar de producten vandaan komen maar ik vind het desondanks wel leuk om bij anderen nieuwe aanwinsten te zien verschijnen. Misschien zelfs nog meer wanneer het van die geluksvondsten zijn. Het is dat het zo moeilijk is om er af te blijven hé anders kon je tijdens de feestdagen een hele jaarvoorraad van die speciale chocolade kopen en de dozen ergens uit het zicht bewaren. 🙂

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: