Week in beeld 77 | Verdrietige week en konijnenspam

Hi allemaal! I know, dit is al een paar weken dat ik met een deprimerende titel kom. Euhm, het is wat het is. Ik zei het vorige week al, waarschijnlijk zijn komende weken iets minder happy, en ik ben graag een eerlijke blogger. Dus dan krijgen we dit ook af en toe. Al was het geen zware week om de redenen dat ik dacht dat hij zwaar ging worden. Voor ik aan het overzichtje begin met de foto’s, heb ik een andere mededeling. Ik zal het kort houden ermee vanwege privacy, maar ik wil het wel graag delen.

Maandagmiddag zijn mijn vriend en ik uit elkaar gegaan. We waren zes maanden samen. Hoe, waarom en wie de keus heeft gemaakt laat ik achterwege. Ik heb er nooit een hele grote show van gemaakt hier dat ik een vriend heb, ik heb het wel verteld. Vanwege privacy, maar ook omdat ik dat liever persoonlijk hou. Natuurlijk was het daardoor een heftige week, en daar kwam ook de nodige pijn en vermoeidheid bij kijken. Mijn mental en fysiek staat staan verbonden met elkaar. Dus naast de rouw heb ik ook dit te verwerken komende tijd.

Maandagavond kwam eindelijk mijn pakje van Dedoles binnen. Er was een probleem geweest met de vorige levering, wat kan gebeuren natuurlijk. Maandagavond heb ik ze met liefde uitgepakt, al stond mijn hoofd er niet echt naar want ik had het uur daarvoor mijn mondmasker onder gehuild op de trein. Normaal huil ik niet in het openbaar maar deze situatie vroeg er wel om. Ik was ook in zo’n apart hoekje gekropen zodat ik die voor mij alleen had. Dus dinsdag bekeek ik ze nog eens goed want ik was vergeten welke printjes ik allemaal had gekozen. Lang leve brain fog, al is het in dit geval wel leuk. Ik had toen een kortingscode gebruikt waardoor ik tien paar had voor twintig euro denk ik. Terwijl een paar al snel vier euro kost. Dus goed gedaan zou ik zeggen. De code is allang verstreken, maar er is wel nog een sale bezig. Al weet ik niet of dat nog altijd zo is als dit gepubliceerd staat.

Ook werd de nieuwe lading boodschappen bezorgd. Hier lijkt het alsof er alleen maar Maltesers en wasproducten zijn gearriveerd, wat niet zo is. Er waren een paar serieuze promo’s dus ik heb meebesteld voor mijn ouders. Stiekem moest ik terugdenken aan het gesprek over wasmiddel en schoonmaakgerief in de promo kopen van op de blogmeeting in oktober. Ik voelde me ook super volwassen toen ik aan mijn ouders toonde hoeveel korting er op zat. De laatste tijd word ik ook blij als mijn shampoo en conditioner ergens in promo staan of andere dingen die ik nodig heb. I’m becoming an adult. Ik woon nog thuis, maar voor heel veel van mijn materiaal zorg ik zelf.

Kleine JJ (Jumper Junior) lag echt zo lief te slapen deze week! Wel een beter zicht dan twee minuten voor deze foto, want toen lag hij of zij op zijn of haar rug met de pootjes wijd open. En ja, daarmee waren alle intieme delen ook open en bloot. Dus die foto ga ik niet delen haha. Ze zijn echt zo lief! En enorm gegroeid ook! Ze groeien als kooltjes. Eigenlijk ligt JJ hier echt als een knuffelbeertje te slapen. Ik wil bijna mijn iPad knuffelen haha.

Dinsdagavond maakte ik mijn hoofd leeg met Animal Crossing. Ik had de late shift gehad. Toen ik in mijn huisje in Animal Crossing was om van outfit te wisselen kwam Merengue op bezoek. In november is er een grote update geweest en iets wat ze toen hebben toegevoegd is dat je villagers onverwachts op bezoek komen als je zelf in je huisje bent. Het is een kleine toevoeging, maar wel een hele schattige. Meestal spelen ze dan een spelletje ook met je en als je wint krijg je vaak een kledingstuk van ze. Er zijn al vaker villagers langsgeweest, maar Merengue is een van mijn favoriete bewoners dus ik was blij toen zij het was. Verder was CJ ook op mijn eiland, aan wie je vis kan verkopen maar ik had daar geen zin in.

De laatste tijd ben ik heel erg verslaafd aan Starbucks, alleen is dat een hele dure verslaving. Dus ik heb vorige week allerlei siropen in huis gehaald om mijn koffie op te spicen. Vorige week vond ik in de Delhaize een grote pot met cacao-poeder van Starbucks zelf. Die doe ik nu in mijn koffie samen met een beetje koffiemelk. Daardoor krijgt mijn koffie meer een chocoladesmaak en heb ik nog altijd mijn cafeïne binnen. Veel mensen met vermoeidheidsklachten mijden alles van koffie en cola. Voor mij is koffie samen met een goede slaap een fijne combinatie om de dag door te komen. Whatever works for you zeg ik dan altijd. Ik loop ook niet de hele dag koffie te drinken, meestal beperk ik me tot een of twee tassen. Tenzij ik moet werken en ik echt heel slecht heb geslapen. Anders kom ik mijn werkdag niet door.

Woensdag wandelde ik weer door de natuur naar mijn werk. Eigenlijk heb ik het slecht vastgelegd, maar ik moet eerst over een brugje en eigenlijk is het uitzicht van de natuur daar ook heel mooi. Het was een prima werkdag trouwens, hij ging snel voorbij. Toen ik in de winkel bezig was met kleinigheidjes kwam er een klant naar me om iets te vragen en daarna zijn we in de babbel geraakt. Het was een ouder vrouwtje en ze vertelde toen dat ze vandaag nog niemand had gesproken en ze blij was dat ze eens kon babbelen met iemand. Dat soort kleine dingen maken mijn dag dan. Vond het ook superlief dat ze dat zei. Ik heb soms van die weken waarin ik gefrustreerd ben op het werk door mijn klanten of andere shizzle, maar als ik dan dingen zoals deze meemaak weet ik weer waarom ik altijd kom werken. Voor de lieve mensen.

Donderdagochtend had ik een afspraak in het ziekenhuis voor relaxatietherapie. Het gaat steeds gemakkelijker ermee en ik merk ook dat het op stress gebied een hulp is. Ik ben rustiger. In de namiddag deed ik weinig speciaals. Onze tv ging kapot, dus er is ook een nieuwe in huis gekomen. Een grotere trouwens, het is best wel een groot verschil. En daarnaast kwam die middag ook mijn elektrische step binnen. Mijn ouders hebben hem gekocht voor me omdat het een groot hulpmiddel zou zijn voor mij om me te verplaatsen buitenshuis. Ondertussen heb ik al een paar rondjes gedaan ermee en hij is zo fijn! Alleen ben ik er dus nu achter gekomen dat waar ik woon we heel slechte fietspaden hebben haha. Maar oke, dat is een frustratie van veel mensen denk ik.

Naast al die andere dingen bakte ik ook cupcakes. De bakmixen stonden in promotie bij Albert Heijn. Normaal bak ik van scratch, maar daar had ik nu eventjes geen zin in maar ik had wel zin om te bakken. Het werden appel en amandel cakes, die heel lekker waren trouwens. Ik merkte hoe hard ik al die dingen had gemist omdat ik ze zo lang niet meer gedaan heb, dus dat is heel fijn. Ze zijn ook goed gelukt en heel lekker geworden!

Yummy!

Donderdagavond lag een van de kleintjes te slapen op mijn arm, wat wel superlief was! Ik genoot daar zo hard van. Het was net een kleine baby die tegen me lag. Smeltmomentje 😍

Vrijdagavond zaten er twee konijntjes bij me! Ze waren helaas wat minder moe en hebben echt constant rond gehuppeld en op mijn schouder klimmen. Toen ze dan eindelijk allebei plat lagen heb ik deze lieve foto kunnen maken. De konijntjes zijn absoluut een lichtpuntje in deze moeilijke weken. Allerlei dieren trouwens, laat mij tussen de dieren zitten en ik ben echt de gelukkigste mens op de wereldbol.

Mijn weekoverzichtje is zoals je ziet ook later, heeft ook te maken met dat het geen gemakkelijke week was. En daarnaast, het was ook niet de meest energieke week dus ik had om eerlijk te zijn de energie niet om het op tijd af te werken. Ik werk nu de zaterdag in plaats van de zondag, normaal heb ik op zaterdag alle tijd om het netjes af te werken. Nu niet meer. En normaal kan ik prima na een werkdag nog eventjes bloggen, maar deze week was daar emotioneel te beladen voor en dat slorpte al mijn energie op. Op naar een makkelijkere week.

Hoe was jouw week?

8 thoughts on “Week in beeld 77 | Verdrietige week en konijnenspam

  1. Oh, wat jammer om te lezen dat je vriend en jij uit elkaar zijn gegaan… Veel goeie moed gewenst om deze moeilijke periode door te komen, want het maakt niet uit wat of wie of hoe, het is voor niemand leuk. Dikke knuffels! X

    1. Dankjewel! Een break-up is helaas altijd zwaar. Zeker je eerste break-up want ik wist totaal niet wat ik ermee moest doen. Dikke knuffels terug!

  2. Ik kan me voorstellen dat het een zware week was nadat je relatie voorbij was op maandag. Ongeacht wie het uitmaakt, is dat toch zwaar en niet leuk, want je geeft echt om iemand als je een tijdje samen bent. Sterkte toegewenst! Ik hoop dat die kleine konijntjes je goed knuffelen de komende weken 🙂

    1. Dankjewel! Een break-up is altijd zwaar, maar dit was de allereerste keer dus het was gelijk ook heel overweldigend. En erover lezen in boeken is toch iets anders dan het echt meemaken heb ik ondervonden. De konijntjes waren wel mijn lichtpuntje!

  3. Oh, want jammer dat er – ongeacht het hoe en waarom – nu weer iets bij komt terwijl je nog volop bezig bent met andere zaken te verwerken. Hopelijk kan die mooie lading vrolijke sokken je telkens wanneer je ze ziet een beetje opvrolijken. Echt koopjes zijn altijd extra fijn hé. Ik vind het zelf nog steeds jammer dat in de tijd te lang getwijfeld heb en daardoor de Harry Potter sokken gemist heb die bij Dedoles verkocht werden. Slapende JJ ziet er super lief uit en wat fijn dat je na de wat mindere contacten met klanten nu ook weer net het tegenovergestelde hebt kunnen meemaken. Volgens mij zijn er vrij veel mensen die – nu nog meer door Corona – soms enkel contact hebben met winkelbedienden of mensen die ze tegenkomen op straat. Dus heb ik de gewoonte om naar iedereen even vriendelijk te knikken of lachen. Je weet immers nooit hoe veel verschil dat voor iemand kan maken.

    1. Het is waar, het was wel weer een extra lading boven op de rest en dat heb ik ook gevoeld. Maar het is goed gekomen. Ik denk dat mijn portemonnee heel blij was dat ik Dedoles nog niet kende toen die collectie bezig was met verkopen. Mijn portemonnee is nu al boos als ik gewoon eens spiek op de site van Dedoles. Ik heb ook de gewoonte om te glimlachen of extra lief te zijn want je weet nooit welke stomme dag iemand kan hebben. Ik zei het al eerder daarnet toen ik een reactie beantwoordde (ik weet niet of het de jouwe was) maar een compliment of lief gebaar kan heel lang in iemands hoofd nestelen. Soms is dat het enige wat je nodig hebt om verder te gaan 🙂

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: