Hallo daar! Ik ben er weer!

Hoi allemaal! Ik geef toe, het is net een maandje geleden dat ik iets heb geplaatst. Ook het feit dat het vandaag zondag is zal je verbazen dat ik iets van me laat horen. Laten we zeggen dat het nogal hectisch is geweest. En ik ben mijn blog niet vergeten. Het punt is, mijn laptop is kapot gegaan door een fabrieksfout (en een slecht merk) en sinds vrijdag heb ik terug een laptop. Wat dat allemaal met elkaar te maken heeft, licht ik vandaag eventjes toe. Maar ik hoop toch terug te kunnen bloggen. Ik mis het namelijk heel erg.

Sinds ik een zomer geleden Sensitive Soul heb opgestart, wist ik eigenlijk al vrij snel dat het goed zat. Ik hou van schrijven en bloggen. Ik vertel graag mijn eigen ervaringen, zeker als ik daarmee mensen kan helpen en inspireren. Het deed me dan ook heel veel pijn dat mijn blog de afgelopen maand leeg bleef. Het punt is, het lukte gewoon niet. Bloggen op mijn kamer in alle rust en met een muziekje op was al snel een gewoonte. Ik ben nu eenmaal introvert en dat zal ook nooit anders zijn. Ik heb het geprobeerd om te bloggen in de woonkamer zoals vroeger. Maar het lawaai en de afleiding was te groot. Ik kreeg amper vijf zinnen op mijn word-bestandje. Daarmee heb je natuurlijk geen degelijke blogpost. Na veel proberen besefte ik met pijn in het hart dat bloggen pas optimaal terug zou lukken als ik terug kon bloggen op mijn bed. Gelukkig lig ik nu te bloggen op mijn bed.

De afgelopen tijd is mijn leven alleen maar verder gegaan. Ik ben nog steeds student aan de hoge school in Gent. Ik heb de eerste examens gehad, waar ik komende week nog een langere blogpost aan ga wijden. Ik verklap alweer alles haha. The magic is gone. Voor examenresultaten en hoe die gekomen zijn, zal je helaas moeten wachten. Die blogpost is trouwens ook nog niet geschreven. Maar met mijn welzijn gaat het in zware ups en downs. Ik heb dagen dat alles mij lukt en ik trots ben op mezelf. Ik heb ook dagen dat het compleet de mist ingaat. Wat ook te verwachten was. Voor mijn ongewilde blogpauze heb ik daar ook al iets over laten weten. Maar ik vind steeds meer mijn weg op de hoge school en leg contact. Ik voel me goed en vanmorgen was ik voor een schoolopdracht aan het coderen en ik besefte me hoe leuk ik dat allemaal vind. De laatste tijd had ik veel stress omdat ik schoolgebonden was qua opdrachten. De computer in de woonkamer kan programma’s zoals Illustrator of Photoshop niet aan, dus ik was verplicht om op school te werken. Handig dat dat kan, maar zo ben ik wel veel tijdsgebonden. Toch veel zwaarder dan als ik thuis ook kan werken. Zoveel druk leggen op een hoogsensitieve werkt meestal averechts, en ook bij mij was dat niet anders. Gelukkig is dat probleem nu van de baan.

Ik hoop dat ik terug elke week trouw drie keer kan bloggen, want ik heb het echt heel hard gemist! Nu weten jullie weer hoe het met mij gaat.

En nu jij! Hoe gaat het met jou?

4 thoughts on “Hallo daar! Ik ben er weer!

  1. Blij dat je er weer bent! Toen ik op vakantie was, had ik ook een week niets geschreven en ik verlangde er toen ook héél erg naar om er weer aan te kunnen beginnen. En dat was dan maar 1 week. Haha 😀 Fijn dat je terug een laptop hebt en weer in je eigen coconnetje kan bloggen ^^

    1. Bij mij was het helaas ongewild haha, vakantie is nog fijn. Maar ik had intussentijd niks om de blogtijd te compenseren. Dankjewel! Echt een hele lieve reactie <3

  2. Wat fijn dat je weer terug bent en dat je dankzij je nieuwe laptop het bloggen weer kunt oppakken. Ik hoop dat je daar veel voldoening en plezier uit haalt en dat het ook helpt om de downs een klein beetje meer ‘up’ te maken 🙂

    1. Dankjewel! Ik twijfel er niet aan dat ik daar weer heel veel voldoening en plezier uit kan halen. Het zal mij zeker helpen. Dankjewel voor je lieve reactie! <3

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: