This week 3 ~ Deadlines en vakantie!

Hoi allemaal! Technisch gezien heb ik nu vakantie. Helaas ben ik een studentje en betekent dat dat ik na de vakantie examens heb. Maar het feit dat ik langer kan slapen en sommige dagen kan uitblazen tijdens uitjes met familie of vrienden zal me al veel deugd doen. Deze week was een lastige week, ik had mijn eerste sessie met mijn therapeut onder andere. Maar het was ook een vrij emotionele week. Toch heb ik me erdoor gevochten en heb ik nu vakantie! Om deze reden zijn er deze week ook minder foto’s, maar ik heb wel goede momenten gehad ook deze week gelukkig!

1

Maandag 17 december 2018 ~ De laatste schoolweek van 2018 was begonnen! In de ochtend ging ik langs het copycenter in onze straat om mijn portfolio te laten printen en inbinden voor vrijdag. In de namiddag had ik mijn allerlaatste les color science! Alleen al die mededeling maakte mijn maandag iets draaglijker. De leerstof was trouwens eerder dan verwacht klaar, dus we mochten ook eerder naar huis. Ik kon een bus eerder halen en daardoor ook de rechtstreekse trein naar huis halen. In de avond maakte ik mijn schoolwerk en ging daarna Best Fiends spelen op mijn iPad. Over dat spel komt binnenkort een blogpost online, ik vind het echt een heel tof spel!

2

Dinsdag 18 december 2018 ~ Een spannende dag! Ik heb examen en in de namiddag kortte ik mijn lesdag in want ik had mijn eerste sessie bij mijn therapeut! Ik kort normaal geen lesdagen in, maar dit was gewoon een momentje dat het maar moest. Mijn examen ging vrij goed, naar gevoel. Mijn eerste sessie ook! Een hele vriendelijke therapeut en ik ben ook blij dat ik die stap heb gezet. Hoe spannend het ook was, het zal me uiteindelijk wel helpen. Toen ik thuiskwam ging ik mee met mama om boodschappen en kocht fluffy sokken voor mezelf en haar. Ik ben er nog steeds verliefd op, ze zijn echt te schattig om te laten liggen!

3

Woensdag 19 december 2018 ~ Een halve lesdag! Ik had net als altijd webtechnologie, maar het was een oefenexamen. Daardoor kon je inschatten hoe ver je al stond met de leerstof. Ik sta er denk ik prima voor, maar ik ken natuurlijk nog niet alles. Hoeft ook niet, want ik moet nog studeren en het echte examen is pas in januari. In de namiddag werd ik getrakteerd door mijn vriendin omdat ik haar een paar weken terug uit de nood heb geholpen met prints en daarna ging ik naar de bibliotheek in Brugge. Mijn boete betaald en een niewe buit gehaald! Daarna naar huis en lekker relaxen! Ik heb die ochtend trouwens een paniekaanval kunnen temperen, dus daar ben ik wel blij mee. Dat lukt me echter niet dagelijks, maar het is een proces. Stap voor stap

4

Donderdag 20 december 2018  ~ Mijn lesdag begon om 11u! Wat betekende dat ik een klein beetje langer kon slapen. Dat klein beetje was meer dan welkom! Daarna begon onze laatste les Illustrator. Het was oefenexamen, en dat ging ook goed. Iets beter dan mijn vorige vak, maar ik krijg ook al langer les Illustrator.  Daar zijn het gewoon de details die er nog in moeten, maar dat komt wel goed. Ik zie geen problemen voor dat vak eerlijk gezegd. In de avond las en speelde ik Best Fiends met mijn vogeltje op schoot. Ik legde ook de allerlaatste hand aan kleine details voor het vak wat ik vrijdagochtend had zodat ik volledig in orde was

Vrijdag 21 december 2018 ~ Einde van de week! Ik begon mijn dag met een nieuw boek, en dat is een boek dat redelijk bekend is. Ik ben nu op pagina 110 denk ik (en op moment van schrijven is het zaterdag) en ik vind het echt goed! Ik hou van Hendrik zijn visie op het leven. Het boek gaat over Hendrik, die al in een rusthuis zit. Saai, zou je denken! Maar de manier waarop het geschreven is en hoe Hendrik naar het leven kijkt, is vaak verrassend en heel vaak grappig ook! Echt een fijn boek! Mijn eerste les in de ochtend was eerder klaar, dus ik deed wat schoolwerk. In de middag ging ik een broodje halen met mijn vriendin en daarna had ik nog drie uur les. Thuis ging ik mee om boodschappen met mama, en in de avond keek ik de eerste drie kwartier van ‘Fantastic Beasts and Where to find them’. Goeie film! Ik was alleen doodop van de week, maar ik ga hem zeker afkijken!

7

Zaterdag 22 december 2018 ~ Ik was een hele dag bij familie, net zoals iedere zaterdag bijna. We hebben daar gegeten en als dessert was er een ijsje in pinguinvorm. Ik vond het zo grappig, maar ik ben vergeten een foto te maken. Wel lekker! Met chocolade en vanille. Thuisgekomen heb ik gegeten en geblogd, om daarna om 21u in bed te kruipen. Van zondag tot dinsdag sta ik trouw achter mijn kassa op mijn werk, dus goede slaap was wel nodig! Jacqueline houdt er trouwens van om op het houten huisje in onze kamer te kruipen, terwijl hij verdomd goed weet dat dat niet mag. Ontdeugende huisdieren 😉

Zondag 23 december 2018 ~ Voor zondag heb ik geen foto, omdat ik gewoon een hele dag gewerkt heb. En op mijn werk mogen er geen foto’s gemaakt worden. Maar ik was heel blij terug te zijn en mijn collega’s terug te zien! Er was vrij weinig volk zondag, dus ik mocht een uurtje eerder naar huis. Altijd fijn! In de avond was ik van plan nog wat schoolwerk te doen, maar ik was overweldigd en moe omdat het zo lang geleden was dat ik achter de kassa gestaan heb. Ik heb iets voor mezelf gedaan die avond en ben er toen vroeg ingekropen 😉

Hoe was jouw week? Kijk je uit naar de feestdagen?

 

 

 

%d bloggers liken dit: