Afgelopen week 6 ~ Vakantie

Hoi allemaal! Mijn blogpauze zit erop, dus vanaf nu weer een wekelijks overzichtje! Ik heb besloten de rubrieknaam te veranderen, die blijft nu zo. Ik vind het zo beter. Ik had de afgelopen week vakantie! Na de examens. Als dit online staat, is mijn semester alweer bezig, maar ik heb er zin in! Ik ontspande enorm deze vakantie, ging zwemmen en speelde veel sims. En bovendien las ik ook vrij veel. Kijk je mee?

Maandag 4 februari 2019 – Mijn week startte vrij rustig. In de avond keek ik ‘Love, Simon’ bij kaarslicht en lichtjes. En ter ‘kalmering’ of slaapritueeltje keek ik een video van Miles Carter. Miles Carter is een youtuber die korte video’s maakt, maar ze zijn altijd enorm wijs en warm. Ik kom altijd terug bij mezelf als ik ze bekijk.

Dinsdag 5 februari 2019 – Ik deed niet zo heel veel bijzonders dinsdag. Ook op sociale media bleef het vrij stil eigenlijk. Ik deed niet zo heel veel, buiten het feit om dat mijn broertje ziek werd en ik hem moest ophalen op school. Het is zonder ongelukken verlopen en ook zonder paniekaanvallen gelukkig. In de avond deed ik een handlettering, met een uitdaging. De tekst komt uit een liedje, en bij het woord ‘human’ deed ik een galaxy effect.

Woensdag 6 februari 2019 – In de ochtend deed ik weinig speciaals, maar in de namiddag wel! Mijn zusje kwam thuis van school en we gingen zwemmen op mijn werk! Ik sta daar achter de kassa. Het was rustig, maar het was dan ook een doordeweekse dag. Dat is meestal zo dan. Zo konden we alles op ons eigen gemakje en tempo doen. Het zwembad was door een doordeweekse dag ook niet tot het normale uur open, maar dat is niet erg. Ik was sowieso moe nadien. Het was wel fijn om eventjes daar te zijn. Mij naar mijn werk sturen (om te zwemmen of om te werken) is sowieso al geen straf. In de avond genoot ik van mijn boek.

Donderdag 7 februari 2019 – Ik vond donderdag een vermoeiende dag. Ik had de nacht van woensdag naar donderdag al niet te best geslapen en dan moest ik om 8u uit bed. Ik had therapie rond 10u45 en daarvoor moet ik wel een eindje reizen. Therapie was ook wel lastig deze keer, maar ik heb het gedaan. Ik had heel veel zin om gewoon af te bellen en dat heb ik niet gedaan. Na therapie ging ik naar de bibliotheek in Brugge, en in de avond relaxte ik onder een dekentje met Youtube. Om vervolgens vroeg in mijn bedje te kruipen. Want dat had ik wel nodig!

Vrijdag 8 februari 2019 – Ik ging normaal vandaag naar de kapper, wij hebben eentje om de hoek die ook zonder afspraak werkt. Alleen was het iets te druk en ik had geen zin om te wachten. Dus ik heb een afspraak voor volgende week. Ik begon de dag met lezen, en daarna ging ik aan de slag met mijn tekentablet. Een pandabeer! Het resultaat moet ik jullie nog even schuldig blijven, want dat is er nog niet. Ik ben nu echt met details bezig en die zijn intens. Zeker als je dan uren op een fel scherm kijkt. Het komt nog wel.

Zaterdag 9 februari 2019 – Het was weer tijd voor de bibliotheek, ook in mijn eigen gemeente. Ik nam maar twee boeken mee, de boeken die rechts liggen heb ik uiteindelijk meegenomen. Ik ben benieuwd naar de boeken! Als ze goed zijn, dan hoor je er zeker nog iets van op mijn blog! Ik ging in de namiddag met familie naar de stad en verrijkte mijn kast met een trui en t-shirt. Die heb ik helaas niet op foto, maar die komen wel nog eens voorbij op mijn blog. In de avond las ik het boek waar ik eerder in dit overzichtje over sprak.

Zondag 10 februari 2019 – Aan alle mooie liedjes komt een einde, en ook aan alle vakanties komt een einde. Ook aan de mijne. Hij was heel fijn en ik heb genoten. Maar ik ben klaar om er terug in te vliegen. Hopelijk denk ik er vandaag ook nog zo over. Ik begon mijn zondag al lezend, we gingen op bezoek bij familie in de namiddag. Thuis at ik, en daarna ging ik vooral hard aan het bloggen. Zodat ik een voorraadje heb voor komende weken.

Verliep jou week relaxt? Of net heel chaotisch?

%d bloggers liken dit: