Plots was daar… een nieuwe lay-out!

Hoi allemaal! Eventjes een korte blogpost, maar ik denk dat het jullie wel zelf is opgevallen. Sensitive Soul kreeg een nieuw uiterlijk en een nieuwe baseline. Ik vond de vorige niet meer passend, nu wel. Ik vertel je kort iets meer over de nieuwe lay-out. Welkom op mijn ‘nieuwe’ blog!

Het zou wel kunnen dat de achtergrondkleur nog lichter gaat worden. Of hier en daar kleine aanpassingen. Maar dit is wat het voorlopig blijft. Althans, dat hoop ik. Ik hou mezelf ook altijd voor om maanden aan een stuk dezelfde profielfoto te houden op Facebook en een paar weken later is het weer een andere. Maar dit is natuurlijk anders haha.

Ook de baseline is veranderd! Ik vond hem niet meer passen. De vorige was ‘Just a sensitive girl in a big hard world’. Op zich klopt dat wel nog. Maar daarmee heb ik het gevoel dat ik mezelf een beetje te zielig in de kijker zet. En die indruk wil ik niet wekken met mijn blog. Mijn persoonlijke blogposts zijn geen aandachtszoekertjes. Ik wil mensen inspireren, maar tegelijk is mijn blog ook mijn uitlaatklep. De reden dat ik ook de moeilijke punten aankaart is omdat ik gewoon niet de illusie wil wekken dat een perfect lachend, vrolijk meisje ben dat nooit problemen heeft. Ik wil mensen inspireren, dat je leven niet perfect hoeft te zijn om prachtig te zijn. En dat er nog zoveel meer is dan perfect zijn of het perfecte leven hebben. Genieten, leven. Vandaar. Mijn nieuwe baseline is nu ‘Not just a blogger, but a sensitive badass’. Because thats what I am. Proud of it! 💖

6 thoughts on “Plots was daar… een nieuwe lay-out!

  1. Wat een mooie, fleurige lay-out! Die ziet er geweldig uit. Ik vind je nieuwe baseline ook prachtig gekozen, al helemaal nu ik je toelichting erachter lees. Je hebt helemaal gelijk: je bent niet een zielig meisje, maar juist een hartstikke stoere meid die prachtige, dappere keuzes maakt en daarmee volop anderen inspireert 🙂

    1. Dankjewel! Je reactie is zo mooi, prachtige woorden. En ik kan amper bevatten dat je het over mij hebt. Ik wil gewoon heel graag mensen inspireren, en als ik reacties als deze krijg dan ben ik stil. Vandaar mijn weinige woorden als tegenreactie. Ik heb geen idee hoe ik het gevoel van blijdschap of bijna ontroering eigenlijk, onder woorden moet brengen. Dankjewel lieve Romy <3

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: