Afgelopen week | 12

Hoi allemaal! Afgelopen week was vrij rustig. In elk geval rustiger dan vorige keer, gelukkig maar voor mij. Ik vind het niet zo erg, ik heb al bij al wel een goeie week gehad. Hier en daar een baalmomentje, maar dat hoort erbij. Een rustige week, zonder veel poespas of speciaals. Maar daar hou ik juist van. Mijn overzichtje is deze week trouwens iets later, maar ik had zondagavond simpelweg geen zin om het af te werken. Normaal laat ik artikels ook niet tot het laatste aanslepen, maar ja. Op een zondagochtend schrijven wat er nog moet gebeuren, is een beetje lastig. Dus here it is! Let’s go!

 

Maandag 20 mei 2019 | Op maandag startte ik met een fruitontbijtje. Het waren allemaal meloenen, maar verschillende soorten as you can see. Ik deed die dag niet zoveel bijzonders meer, was van plan mijn nieuwe favoriete programma te kijken en ineens alle afleveringen na elkaar te kijken. Ik had namelijk een paar afleveringen gemist. Tot mijn vriendin een berichtje sturen om te vragen of ik zin had om iets met haar te doen. Heel onverwachts dus, ik had daar wel zin in! We besloten in de namiddag de trein naar Brugge te nemen en richting de kermis te gaan die daar staat! In Brugge is er altijd kermis in mei, en er staan andere dingen dan waar ik woon. Die splash op de foto bijvoorbeeld, heb ik nog nooit gezien. De kermis gaat pas na 16u open door de schooljongeren, maar we hebben er van genoten! Een hele onverwachte, maar toffe uitstrap. In de avond deed ik niet zoveel speciaals meer

Dinsdag 21 mei 2019 | De dag erna was een pak rustiger. Hij bestond voornamelijk uit lezen en bloggen, waar ik ook wel van geniet. Lekker simpel. En natuurlijk wil ik mijn blog goed kunnen vullen met inhoudelijke content, die schrijft zichzelf niet. Niet dat dat een straf is natuurlijk, ik blog enorm graag. Anders zou ik het allang gestopt zijn. Bovendien was dinsdag mijn dag lichamelijk niet, ik had pijn en heb een halve dag op mijn bed gelegen om te lezen. Ik vond het eigenlijk vrij knap dat ik mezelf die rust zo netjes heb gegund, alleen al dat besef maakte mijn dag net iets beter. In de namiddag ging ik toch mee om mijn kleine broer om toch buiten te zijn geweest. Iets waar ik wel deugd van heb gehad.

Woensdag 22 mei 2019 | Gelukkig ging het een dag later al een stuk beter! Ik ben wel iemand die van zaken het beste probeert te maken. Nieuwe energie, een nieuwe dag. Mijn humeur werd zeker beter toen ik uit het raam keek en zag dat die zon er was. In de ochtend las ik op bed, maar in de namiddag veranderde dat en ging ik naar buiten. Enorm goed idee, en daar heb ik ook van genoten! Niet het warmste weer ooit, maar het belangrijkste is dat ik heb genoten.

Donderdag 23 mei 2019 | Je beseft door dit soort weekoverzichtjes altijd hoe snel de tijd gaat. Inmiddels alweer donderdag! Ik keek voor het eerst in 20 dagen terug op sociale media, ik ben dus ook terug online. Maar met mate, en voorlopig lukt het prima. Na het ontbijt besloot ik sims te spelen. Ik ben bezig met de bouw van het nieuwe huis van mijn sims. Ik kan wel een beetje bouwen in het spel, maar ik ben geen expert. Desalniettemin ziet er het momenteel prima uit. In de namiddag vertoefde ik in de zon met het tweede boek van de ‘Caraval-serie’ van Stephanie Garber. Een serie die ik een tweede kans gaf en nu vind ik hem wel heel leuk! Dus ik ben benieuwd hoe het verder gaat!

Vrijdag 24 mei 2019 | Ook vrijdag bracht ik vele uurtjes lezend door in de zon! In de namiddag ging ik mijn kleine broer mee ophalen, die uiteindelijk bij een maatje van hem bleef slapen. Hij geniet daar altijd van, en ik ben altijd blij als hij blij is. Zusterliefde heet dat dan denk ik šŸ™‚ Onderweg naar huis ‘s avonds kon ik het niet laten een prachtige foto te schieten van de ondergaande zon. Natuur is veel te mooi.

Zaterdag 25 mei 2019 | Normaal gingen we met z’n allen naar de bibliotheek, want de boeken moesten terug binnengebracht worden. Er kwam voor mijn tante echter iets tussen, waardoor het vandaag was anders dan anders was. Dus ik deed mijn gelezen boeken binnen, haalde een reservatie op en kwam thuis zonder eigen boek uit de rekken. Een kleine prestatie voor mij, aangezien ik maar al te graag de bibliotheek leegroof. Maar die stapel boeken op mijn kamer en in de kast kijkt me al boos genoeg aan haha. Na lange tijd haalde ik mijn tekentablet nog eens van onder het stof. Hoewel het niet zo erg was gelukkig. Ik heb een beetje een creatieve dip gehad, waardoor alles wat ik maakte niet goed genoeg was voor me. Het beste in zo’n geval, is terug beginnen. Een kleine illustratie bij het woord ‘wind’. Als ik geen inspiratie heb, zoek ik vaak een lijstje met woorden op. En bij het woord van de dag, maak ik dan een tekening. Hij is nog niet af, ik werk hem snel af. Ik heb de smaak wel weer te pakken namelijk.

Zondag 26 mei 2019 | Wat voor de mensen in Nederland een gewone dag was, was voor ons de dag dat we moesten stemmen. In BelgiĆ« zijn we namelijk verplicht om te gaan stemmen. Ergens ben ik daar wel dankbaar voor, er zijn landen waar je niet mag stemmen. Dus bij deze. Na de stemming ging ik lezen en werkte ik mijn tekening van zaterdag af. Hij is iets anders dan wat ik normaal teken, maar hoe vaker ik ‘m zie, hoe leuker ik hem begin te vinden. Misschien dan toch haha. In de avond koelde het na al die warme dagen af, en helaas was de regen er weer. ‘t Mocht niet lang duren blijkbaar. Hoewel. Ik ben de laatste hand aan dit overzichtje aan het leggen, en dat doe ik wel terwijl de zon op mijn benen schijnt.

Hou jij van rustige, alledaagse weekjes? Of heb je liever wat avontuur en actie?

 

%d bloggers liken dit: