Afgelopen week | 21

Hoi allemaal! Mijn werkweek lag wat op zijn kop deze week omdat er heel weel gewisseld is in shifts. Ik vond het niet erg, want het was in mijn voordeel. Daarnaast was het een rustige week, ook op het werk en daarnaast. En van een rustige week heb ik altijd deugd. Het was ook mijn eerste week zonder social media, maar daar komt later een verslagje van. Het resultaat is wel dat mijn weekoverzichtje mooi gevuld is vandaag! Let’s go!

 

Maandag 23 september 2019 | Goeiemorgen! Een frisse nieuwe week, ook de start van mijn Digital Detox. Mijn week begon lekker fris want door een shiftwissel had ik gewoon helemaal vrij in plaats van een halve dag. Heel fijn, want ik kon de week dus op mijn eigen tempo starten. Ik begon hem dan ook met een ontbijtje met mijn favoriete nieuwe smeersel. Er is iemand die het een goed idee vond om Philadelphia & Milka samen te gooien tot een beleg. Ik weet niet wie het was, maar die persoon is een held. Ze zouden hem een nobelprijs moeten geven, zo lekker! Daarnaast dronk ik ook een camillethee. Uiteindelijk ging ik langs de bibliotheek omdat ik afgelopen zaterdag niet kon gaan. Ik heb een paar nieuwe boeken mee waar ik naar uitkijk. Uiteindelijk heb ik in de namiddag lekker gelezen en ben ik daarna volgens mij meegeweest om kleine broer op te halen. Maar dat weet ik niet meer zeker. ‘s Avonds vroeg in mijn bedje, want ik had de volgende dag wel een werkdag. En wel een vroege.

Dinsdag 24 september 2019 | Vroege morgen! Om 6u ‘s morgens stond ik al op mijn bus te wachten naar het station. Het is dinsdag dus dat betekende dat ik een vroege shift had. Maar zoals iedere week ging hij weer snel en goed. Ik vind vroege shiften heel fijn want ze gaan voor mijn gevoel altijd heel snel. Er is altijd wel iets te doen doordat er leveringen zijn die moeten aangevuld worden. Uiteindelijk ging ik in de gietende regen naar het station, bleek mijn trein vertraging te hebben. Ik had geen zin in wachten en wist door mijn goeie ouwe middelbare schooltijd dat er op dat moment een bus naar huis reed. Was ik wat langer onderweg, maar ik was wel verplicht te rusten of te lezen op de bus want veel meer kan je niet doen. Die ontspanning heeft me wel deugd gedaan. Uiteindelijk speelde ik in de namiddag sims en ‘s avonds hielp ik mijn kleine broer met zijn huiswerk. Tegelijkertijd werd ook mijn Frans wat bijgeschaafd 😀

 

Woensdag 25 september 2019 | Nogmaals vroege morgen! Dit is geen gewoonte, maar mijn baas vroeg of ik nogmaals de vroege shift kon doen. Eigenlijk had ik gewoon terug een shiftwissel en verviel mijn late shift daardoor. Vond ik niet erg! Ook deze keer ging hij heel snel voorbij. Ik haalde een broodje en deze keer bleef het vrij droog. Op een paar minibuitjes na, waar je bijna niks van voelt. In de namiddag heb ik een groot stuk gelezen en keek ik Netflix. Maar tijdens Netflix viel ik in slaap omdat ik gewoon zo moe was. Dus een onverwachts dutje. Na het eten ging ik nog wat lezen en las ik 104 pagina’s in een 35-tal minuten. Een record, zelfs voor mij. Het is niet dat ik er een wedstrijdje van maak, maar ik track mijn leesgedrag omdat dat motiverend werkt voor mij. Daarna ging ik Netflix kijken met een pot karamel zeezout ijs. Ja, het is herfst. En ineens krijg ik zin in ijs. Ik ben echt ongelooflijk. Ik heb niet de hele pot leeggegeten trouwens, anders doe ik geen oog meer dicht van misselijkheid denk ik. Uiteindelijk keek ik nog eventjes verder maar viel toen weer in slaap, dus ben maar gewoon gaan slapen.

Donderdag 26 september 2019 | Mijn vrije dag! Het was een rustige dag, ik heb eventjes de rem op mijn activiteit gezet en het ervan genomen. Ik begon de dag (na ontbijt etc…) met een boek te bestellen bij de Standaard Boekhandel. Mijn leestempo gaat echt heel goed de laatste tijd. Ik lees een stuk sneller en beter nu. Uiteindelijk schreef ik het begin van dit weekoverzichtje, wat een stuk beter gaat als ik me herinner wat ik wanneer heb gedaan. In onze buurt opende een nieuwe broodjeszaak die moest getest worden en hij is goedgekeurd! Heel fijn. In de namiddag keek ik Youtube op mijn bed en las ik wat, en uiteindelijk ging ik mee om kleine broer op te halen. In de avond heb ik niet zoveel meer gedaan. Behalve lezen en Netflix kijken. En mijn laptop een make-over geven. Dus een rustige dag!

7

 

Vrijdag 27 september 2019 | Vrije dag! Ik geef toe, normaal moet ik werken. Maar op donderdag belde mijn collega om te zeggen dat er een shiftwissel was, dus ik vrijdag thuis was en zaterdag moest komen. Geen probleem! Ik was alleen maar blij met twee dagen na elkaar thuis. Ik begon de dag met mijn lieve schat op schoot. Jacqueline! Uiteindelijk kleedde ik me aan en ging bloggen en schrijven. Mijn droom is nog steeds om een eigen boek uit te geven. Maar het verhaal heeft een lange tijd platgelegen. Ik wil het voorzichtig terug oppakken, ik weet nog niet hoe het zal lopen. Maar ik wil elke dag een stukje proberen te schrijven, behalve wanneer ik een volle shift heb. Uiteindelijk ben ik nog eventjes de stad in geweest omdat ik nog een shirtje wilde halen. Ik kwam thuis met twee shirtjes en twee nieuwe boeken. Ik ga het echt nooit leren denk ik. In de avond keek ik met mijn zusje Full Out op Netflix en hadden we dus een gezellige avond onder zusjes. Iets wat lang geleden was en wat ik best wel gemist heb. Mijn zusje is de beste 🙂

Zaterdag 28 september 2019 | Rond 9u09 zat ik al netjes op de trein richting Brugge om te gaan werken. Na een broodje te hebben gehaald in het station ging ik werken. Gelukkig was er veel werk waardoor de ochtend snel ging. En eens de ochtend gepasseerd is gaat het altijd heel snel vind ik. Maar ik doe mijn job zodanig graag dat elke dag eigenlijk wel snel gaat. Fijn, want je moet nog vele uurtjes op je werk doorbrengen als je pas 22 bent. Heel veel zelfs. Uiteindelijk ging ik naar huis en ‘s avonds keek ik twee afleveringen van Trinkets op Netflix. Toffe serie! Zoals jullie zien draag ik nog steeds m’n steunverband. Helaas heb ik nog steeds pijn aan mijn pols. Ik ga komende week eens langs bij de dokter want dit belemmert me in mijn job. Maar ook is het gewoon heel vervelend. Ik zie wat wel hij ervan zegt.

Zondag 29 september | Het einde van de werkweek! Of toch bijna. Ik ging werken en keek op de trein een halve aflevering van Trinkets. Soms heb ik gewoon geen zin om te lezen en daar ga ik me niet in forceren. Net zoals iedere hobby hoeft lezen geen moetje te worden. Dus vandaar. Normaal is het op zondag altijd heel druk en komt er constant volk in de winkel. Vandaag was het echt rotweer en dat zie je ook wel op de foto als je op het raam let. Daardoor was het extreem rustig. Geen probleem, want ik had af en toe een terugval ondanks de vele vrije tijd deze week. Dus die rustige werkdag was wel welkom. Ik heb dan wel eens een terugvalletje, ik geef niet op! In mijn pauze luisterde ik wat muziek om te ‘ontprikkelen’. Muziek is ook weer geluid en dat betekent ook prikkels. Maar muziek zijn fijne prikkels 🙂 In de avond schreef ik dit blogje af en werkte ik een ander blogje af. Straks ga ik douchen en pyjama aandoen. En waarschijnlijk nog iets van Netflix kijken.

Is het weer bij jou ook zo rottig aan het worden?

2 thoughts on “Afgelopen week | 21

  1. Oh my die Milka philadelphia vind ik ook echt he-mels! En tof, zo van die onverwachtse vrije dagjes 🙂

    1. Ik ook! Maar ik heb iets met Milka de laatste tijd heb ik gemerkt. ‘t Is niet alleen die philadelphia eigenlijk. En ja! Was donderdag ook wel blij met dat telefoontje. Niet dat ik mijn werk haat (verre van) maar een extra rustdag is in mijn geval nooit een overbodige luxe

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: