Afgelopen week | 22

Hoi allemaal! Normaal is dit het overzichtje dat jullie op maandagochtend kunnen aanschouwen op mijn blog. En ik weet ook dat het vandaag dinsdag is. Zat ik nog zo mooi te vertellen dat het weekoverzichtje op maandag er altijd zal zijn nu ik niet meer dagelijks blog. Maar bon. De reden daarvoor is gewoon omdat mijn gemoed gewoon niet al te best was in het weekend en ik al beide dagen moest werken. En door een shiftwissel moest ik er zondagavond best vroeg in. Dus ik heb toen besloten het weekoverzichtje deze week een dagje later online te gooien. Dus here it is! Mijn week was op zich niet zo heel erg. Ik had twee dagen na elkaar vrij, ook door een shiftwissel. Daardoor had ik meer tijd om te rusten. Maar toch was het mentaal geen gemakkelijke week. Gelukkig weet ik daar altijd wel iets op en ik voel me al iets beter. De nieuwe week geeft kracht. En andere dingen ook natuurlijk. Let’s go!

 

Maandag 30 september 2019 | Mijn werkweek begon terug iets later, pas om 13u30. Dat gaf me de tijd om rustig aan te doen gelukkig. Mama vroeg of ik een boodschap wilde gaan doen en dat heb ik ook gedaan. Muziekje op. Ik weet nog dat ik maandagochtend echt wel heel goed gezind was. Ik voel het nog na, gewoon als ik die foto zie van de straat. Ik kan me dat moment nog direct inbeelden. Toen ik thuiskwam las ik wat blogs bij en ging ik eten natuurlijk. In de namiddag ging ik werken. Het was een hele drukke shift en ik stond er alleen voor aan de kassa. Gelukkig is het best goed gegaan. Drukke shiften betekenen ook altijd snelle shiften dus voor ik het doorhad was het sluitingstijd. Die drukte heeft wel de eerste vermoeidheid aangewakkerd. En dat heb ik gewoon door heel de week gevoeld, voel ik nog steeds ergens denk ik. Niet gek, ik kom uit een zware periode. Maar ik heb er het beste van gemaakt. In de avond lag ik lekker knus met mijn knuffeltjes te lezen en las ik mijn boek uit denk ik.

Dinsdag 1 oktober 2019 | En daar kwam oktober! Ik had door een shiftwissel geen vroege shiften deze week. Dus ik ging die ochtend eerst naar de dokter. Mijn pols deed pijn en ik wilde dat er iets veranderde. En het was zoals ik al vermoedde. Een lichte/beginnende peesontsteking. We hebben sinds deze week trouwens een konijn! Welkom aan Bonny. Het is geen konijntje dat een paar weken blijft logeren, ze blijft voor altijd bij ons. In de namiddag ging ik werken zonder zware lasten te doen. In mijn pauze smeerde ik mijn zalf op mijn pols en op de trein naar huis keek ik Netflix. Ik heb dinsdag niet echt iets bijzonders gedaan, daarvoor was de dag te vol. Geen slimme zet na die drukke maandag, maar ja. Ik wilde dat er naar mijn pols werd gekeken.

 

2019-10-02-11.05.25-1

Woensdag 2 oktober 2019 | Op woensdag moest ik wat vroeger komen, vond ik niet zo erg. Dus ik las eventjes op de trein en was begonnen aan een nieuw boek zoals je ziet. Tot nu toe vind ik ‘m echt goed. Van woensdag valt er niet zo veel te vertellen. Een langere dag, maar ook wel een vrij snelle dag. Gelukkig ben ik donderdag thuis.

Donderdag 3 oktober 2019 | Vrije dag! Ik begon de dag met een ontbijtje en testte een nieuwe chocolade uit. En ik vind deze soort dus heel lekker en dat is dus mijn nieuwe verslaving. Met dank aan Irene om die chocolade in haar weekoverzichtje te plaatsen haha. Sowieso heb ik de laatste tijd iets met Milka heb ik gemerkt. Ik knuffelde met mijn vogeltje en maakte ook de beslissing om niet meer dagelijks te bloggen. Het zal mij veel rust geven en zal de content ook ten goede komen. Niet dat ik mijn content nu slecht vind. Ik ben heel blij met mijn blog. Maar ik weet van mezelf dat ik hem op den duur ga uitmelken om toch maar iets online te krijgen. En dat wil ik niet. In de namiddag keek ik Shadowhunters : Mortal of Instruments op Netflix. Een van mijn favoriete series inmiddels. Daarna ging ik mee kleine broer ophalen en in de avond deed ik het rustig aan.

Vrijdag 4 oktober 2019 | Eigenlijk is het echt bergaf gegaan vrijdag. Ik heb sowieso al slechtere dagen gehad dan vrijdag, dat weet ik zeker. Maar ik had gewoon echt eventjes een baaldag. Ik stond ermee op en hoe zeer ik ook mijn best deed, er was niks dat me opbeurde. Uiteindelijk heb ik me aangekleed en ben ik onder een dekentje met kaarsjes en lichtjes gaan lezen. En toen ik daar geen zin meer in had heb ik mijn tekentablet -letterlijk- nog eens van onder het stof gehaald. Na wat oefenen om het weer onder de knie te krijgen begon ik aan Mickey Mouse in eigen stijl. Ook Mickey is een oefening om het weer in de vingers te krijgen. Uiteindelijk kroop ik vroeg in bed, want ik moest het hele weekend werken. Ik had er door mijn down zijn niet zoveel zin in, maar ik heb er het beste van gemaakt.

Zaterdag 5 oktober 2019 | Een heel dag werken! Ik stond op met een best wel mooie lucht, de wolken waren zo mooi ‘gedrapeerd’ laat ik maar zeggen. Uiteindelijk vertrok ik en toen ik op mijn bus stond te wachten passeerde aan de overkant mijn bus waarmee ik vroeger naar school ging. De 52 richting Brugge! Ik neem om te werken geen bus omdat dat gewoon niet haalbaar is. School is iets anders natuurlijk. Eerlijk is eerlijk, toen ik die bus zag en dacht aan die mooie tijden op school voelde ik me toch een beetje beter 🙂

Zondag 6 oktober 2019 | Uiteindelijk breekt ook zondag aan. Het was spannend want de bus naar het station deed nogal lastig en het zou een ware strijd worden om mijn trein te halen. Met een sprintje heb ik hem wel gehaald gelukkig. Zondag was vrij rustig door het weer, wat niet normaal is voor een zondag. Maar dat gebeurt ook en soms is dat wel eens aangenaam. In mijn pauze dronk ik kippensoep, at ik mijn wraps en deed dat onder het genot van Shadowhunters. Ik heb echt een obsessie met die serie. Ik ging ook vroeg in bed in de avond omdat ik kapot was. Maar ook omdat ik door een shiftwissel maandagochtend de vroege shift had. Dat ik nog moe was maakte het gemakkelijk om snel te slapen en te denken aan een nieuwe week.

Wat doe jij als je niet goed in je vel zit?

 

 

 

One thought on “Afgelopen week | 22

  1. Haha zalig dat je ook die Milka chocola hebt gekocht! Lekker hé? Ik heb hier nog een paar repen liggen, jammie. En wat lief, kleine Bonny! Ik mis onze konijntjes soms maar David is allergisch 🙁 En gedrapeerd is het goeie woord voor die wolken, zo mooi!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: