Afgelopen week | 24

Hoi allemaal! Vorige week was best deprimerend overzichtje. Gelukkig kan ik zeggen dat het al iets beter gaat omdat ik meer rust heb genomen. En natuurlijk doordat ik iemand ben die niet haar hoofd laat hangen. Ik doe mijn best. De werkweek was best leuk eigenlijk, dus daar zal het niet aan liggen. Ik had ook onverwachts een vrij weekend. Iets wat echt wel heel welkom is nu ik die rust wel kan gebruiken. Let’s go!

 

Maandag 14 oktober 2019 | Begin van de week! Deze keer begon hij wel pas in de namiddag, qua werkweek dan. Op Pinterest kwam ik een motivatie tegen om er een goeie maandag van te maken dus ik sloeg ‘m op. Ik stond gelukkig ook al met een beter gemoed op, dus ook dat was mooi meegenomen. Ik trok m’n lekker warme trui van Mickey Mouse aan tegen dat stomme herfstweer. Natuurlijk kan het niet eeuwig zomer blijven, dat weet ik. Maar ik baal er altijd van als de zomer voorbij is. In de namiddag ging ik werken, ik moest mijn abonnement voor het openbaar vervoer nog verlengen en daarvoor ben ik altijd graag ruim voor mijn trein aanwezig. Bleek dat je dat nu zelf kan aan de automaat en daar dus geen kwartier voor moet aanschuiven. Daardoor was ik veel te vroeg in het station. Ik kocht de Flow in het station en parkeerde me al op de trein. Lekker rustig! De werkmiddag ging vlot, maar ik merkte wel dat ik moe was. Tegen het einde van de dag had ik echt hoofdpijn. Gelukkig heb ik een lieve collega. Uiteindelijk naar huis en lekker relaxen.

 

Dinsdag 15 oktober 2019 | Vroege morgen! Ik dacht dus dat ik een hele dag moest werken, van open tot sluit. Een pittige dag waar ik niet echt veel zin in had, want dat is best lang. Maar ik ben geen opgever en besloot er dus het beste van te maken. Tot ik op m’n werk kwam, bleek dat ik gewoon de late shift had. Ik ben dan maar gewoon gebleven, terugkeren zou me zoveel energie kosten uiteindelijk. Ik mocht dan wel al om 17u naar huis. Onderweg naar huis zag ik allemaal leerlingen van m’n middelbare school wachten aan de halte waar ik vroeger ook altijd stond als ik een schooldag van 8u had gehad. Dus dat was best wel nostalgisch, vooral omdat ik ook de bus zag komen opdagen. Maar ik heb de trein genomen, want dat is ook een hele drukke bus. Ik las m’n tijdschrift verder en thuis deed ik niks speciaals meer. Want ik was kapot door zo vroeg op te staan.

Woensdag 16 oktober 2019 | Ik sliep wat langer en dat kon ook gewoon. Ik begon de dag met blogjes lezen op mijn iPad. Op mijn foto was ik de blog Hoofdstuk 3 aan het lezen. Dit is de blog van Joni en ik volg hem nog niet zo lang. Maar ik ben wel benieuwd wat ze nog meer gaat publiceren nu ik ook volger ben. Ik ging iets vroeger naar het station om me niet op te moeten jagen. Bleek mijn trein afgeschaft te zijn en ik ging dus te laat op m’n werk komen. Gelukkig begreep mijn collega het. Daardoor kon ik een halfuur in alle rust lezen, wat ik wel fijn vond natuurlijk! Mijn boek gaat over vier tieners die in een aanslag terechtkomen tijdens een studiereis naar Londen. Erg aangrijpend. ‘s Avonds dronk ik een tas champignonsoep en zette Pinterest me aan het denken.

Donderdag 17 oktober 2019 | Free day! Ik sliep iets langer uit en dat was welkom. In de ochtend deed ik niet zoveel, ik las wat en blogde wat. Maar in de namiddag ging ik een brief ophalen en daarna tekenen! Pinterest had me effectief aan het denken gezet met die laatste quote. Het eindresultaat komt nog in een artikel binnenkort. Maar ik was dus alvast bezig voor Halloween zoals je ziet. Uiteindelijk deed ik nog wat  blogwerk en daarna ging ik lekker slapen. Een luie, maar fijne dag. Zo hebben we ze allemaal wel eens nodig 😉

2019-10-18-07.58.29-1

Vrijdag 18 oktober 2019 | Ik heb denk ik niet zoveel uitgespookt gezien ik maar een foto heb. En ik kan me ook niet echt iets herinneren dan dat ik in de namiddag mijn late shift heb gewerkt. Toen ik in het station kwam had ik nog eventjes tijd tot mijn trein kwam & wifi. Dus ik begon alvast met het nieuwe album van Niels Destadsbader te ontdekken. We zijn nu twee dagen later en ik moet nog een half album beluisteren. Maar ik ben dat wel van plan, want ik ben wel fan van zijn muziek.

Zaterdag 19 oktober 2019 | Vrij weekend! Ik had ook zondag een vrije dag gekregen voor een keer. Wat wel goed uitkwam nu ik dipjes heb en die extra rust wel kan gebruiken. Ik nam een rustige dag, ging ‘s morgens eventjes mee naar de bakker. In de namiddag ging ik mijn dierbare opzoeken in het ziekenhuis waar we beide blij mee waren. Na het bezoekje at ik een choco-mousse en na het eten kroop ik in mijn bubbel met mijn stiften. En ik voelde toen ik bezig was met het sjaaltje van de beer ineens wat me altijd gelukkig maakt en dat dat tekenen is. Het was eigenlijk echt een heel mooi en warm gevoel. Over deze beer komt trouwens een artikel online met hoe hij tot stand is gekomen. In tegenstelling tot Mickey Mouse, is deze wel al klaar. Moet alleen nog bij daglicht een mooie foto maken van het eindresultaat en dan kan ik aan het schrijven slaan.

 

Zondag 20 oktober 2019 | Normaal sta ik op zondag een volle shift te draaien en is het dan ook altijd het drukst. Deze week was dat anders want iemand kon mijn shift overnemen waardoor ik een vrij weekend had. Wat ik wel fijn vond. Extra rust. In de ochtend deed ik weinig actief en in de namiddag ging ik terug bij mijn dierbare op bezoek. Het was gezellig (voor zover dat kan in een ziekenhuis natuurlijk) maar tegelijkertijd best wel confronterend. Uiteindelijk gingen we naar huis en thuis blies ik wat stoom af door op m’n iPad te spelen. Jacqueline hield me gezelschap. Na het eten beantwoordde ik blogreacties en schreef ik dit weekoverzichtje af. Op naar een frisse week en hopelijk een goeie!

Heb jij een drukke week gehad?

2 thoughts on “Afgelopen week | 24

  1. Ik heb een vrij rustige week achter de rug en heb (omdat ik me niet zo goed voel) vooral zoveel mogelijk proberen te rusten. Ondermeer door al wat aan de kerstkaarten voor dit jaar te werken vermits het inkleuren van stempels zo rustgevend is. Dankzij de TwinMarkers van Action lukt het ook beter. Vroeger gebruikte ik kleurpotloden maar dan kreeg ik steeds sneller kramp in de gewrichten en spieren van mijn handen. Dankzij die stiften duurt het wat langer vooraleer ik moet stoppen. Gisteren was eigenlijk de enige dag waarop ik een afspraak had en dat was een fijne dag met mijn nicht. We zijn samen naar een groot tuincentrum in Nederland gegaan en zijn daar de kerstversiering gaan bewonderen.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: