Week in beeld | 1

Hoi allemaal! First things first; ik heb een nieuwe naam gekozen voor mijn weekoverzichtjes. Ik was de vorige naam een beetje beu, dus vandaar. Nu ik een nieuwe naam heb, koos ik er ook voor om terug vanaf 1 te beginnen. Een nieuwe frisse start dus! De week was heel rustig, donderdag was ik weg met mijn nichtje en dat was ook meteen het leukste uit mijn week. Klinkt alsof ik mijn andere dagen stom vond, maar dat is niet zo. Ik heb er eigenlijk best wel een goeie week opzitten, afgezien van zaterdag dan. Maar dat gebeurt ook.

Maandag 20 januari 2020 ~ De week begon weer! Net zoals bij iedereen. Spectaculair begin. Ik vulde mijn dagboek in van de zondag, want daar was ik te moe voor. En dat wil ik wel netjes bijhouden tegenwoordig. En daarnaast is het gewoon echt iets wat me helpt, dat kopje van me leegmaken na een (werk)dag. Het was op zich een fijne dag en een toffe shift. Het gaat beter en dat merk ik gewoon in veel dingen. Weet je, ik ben nooit tegen mijn goesting gaan werken. Of toch wel soms, maar het lag nooit aan m’n job of collega’s. Ik ben in de rouw en dan is werken gewoon niet altijd vanzelfsprekend. Maar nu het beter gaat voel ik de liefde voor mijn job nog dubbel zo hard, dus ik ben daar echt heel blij mee. Ik trok een sprintje en haalde net mijn trein waardoor ik twintig minuten eerder thuis was. In de laatste vijf minuten van mijn shift was het heel rustig en alles was in orde. Geef mij dan drie stylo’s en een stuk papier en je krijgt dat. Niet dat ik dat elke dag doe trouwens. Ik vond het wel grappig.

Processed with VSCO with hb1 preset

Dinsdag 21 januari 2020 ~ Ik stond op en toen ik naar buiten keek was er bijna niks te zien door de mist. Buiten het feit dat er veel mist was, was het ook heel koud. Ik was heel blij dat m’n bus er was zo om 6u ‘s morgens. Voor de verandering had ik eens veel energie voor om 5u uit mijn bedje te zijn, wat ik natuurlijk heel leuk vind. Ineens was het 13u en was ik klaar met werken. Ik ben toen eerst naar de Fnac geweest om een tussenstuk voor mijn telefoon, want ik heb dus een telefoon die geen gat meer heeft voor oortjes. Op zich geen ramp, want ik gebruik mijn draadloze koptelefoon. Maar soms vergeet ik die op te laden en dan heb ik dus een back-up. En ook, in de namiddag werd mijn muziekkussen geleverd en daarvoor heb ik dat tussenstukje ook nodig. Het is een kussen met een klein speakertje dat je niet voelt. En als je erop ligt dan kun je dus zonder problemen met muziek slapen. Klinkt vrij logisch, maar het helpt wel voor mij. En als ik dan eens wakker lig, houdt de muziek me rustig. Een stuk beter.

Woensdag 22 januari 2020 ~ Ik begon mijn woensdag vrij rustig eigenlijk, ben wel eventjes de deur uit geweest want er was niet echt iets dat ik als middageten kon eten. Dus dat heb ik eventjes gehaald, gelukkig zijn er twee kleine Carrefourtjes in de omgeving. En die hebben altijd wel iets. Ik vond er ook mijn favoriete chocolade die bij ons uitverkocht is. Niet die die op de foto staat. Die vond ik in de Albert Heijn een tijdje terug.  Maar die is ook favoriet! In de trein naar mijn werk las ik een groot stuk, en ging ik uiteindelijk werken natuurlijk. Het was weer een hele toffe shift en thuis keek ik nog met mama naar ‘De Luizenmoeder’.

Donderdag 23 januari 2020 ~ Vrije dag! Of niet helemaal. Mijn nichtje ging haar rapport ophalen aan haar school en toen gingen we samen de stad in, in Brugge. Met een dag Brugge valt er niks te straffen voor mij. Eerst gingen we lunchen in de Pizza Hut, wat altijd een goed idee is. We hebben daar zeker anderhalfuur gezeten, ook na die pizza omdat we zoveel te vertellen hadden. Toen mijn nichtje ineens zei dat we eens door moesten gaan omdat het al zo laat was, reageerde er een van de medewerkers dat het dan wel gezellig moest zijn. Dat was het ook. Ik heb op zich niet zoveel gekocht, ik kwam alleen met een dure rekening buiten uit een winkel. Huis van Loocke! Huis Van Loocke is een tekenwinkel zoals je misschien aan het zakje ziet. Ik kon zoveel geld uitgeven aan nieuwe kleren, maar die heb ik wel genoeg ondertussen. En van tekenmateriaal word ik echt gelukkig. Dus ik besloot het wijselijk uit te geven. Het viel wel mee trouwens, voor de merken die ik meehad. In de namiddag nam ik samen met haar mijn oude schoolbus naar huis. Die passeert namelijk langs haar huis en rijdt zo door naar mijn gemeente. Wat een heleboel nostalgie was. Het was enorm gezellig en ik heb genoten van die dag, ik had het echt eens nodig. Dus yay voor mijn nichtje!

Vrijdag 24 januari 2020 ~ Ik begon de dag met tekenen, want ik heb dus een nieuwe soort stiftjes om mee te experimenteren. Copic Markers. Op zich merk ik niet zo heel veel verschil met mijn eigen stiften, maar ze vragen ergens toch weer leren en oefenen. In de namiddag ging ik werken en omdat het koud was, was het weer heel rustig. Maar dat vond ik niet zo erg. Mijn trein had wel vertraging, maar die andere had een halfuur vertraging dus ik was blij met mijn vijf minuutjes. Dus mijn werkweek was ten einde gekomen. En wat een week was het. Want ik heb vrij weekend!

Processed with VSCO with hb1 preset

Zaterdag 25 januari 2020 ~ Weekend! Moeilijk weekend trouwens. Maar dat hoort er helaas bij. In de ochtend deed ik weinig speciaals, in de namiddag ging ik naar de bibliotheek samen met mama. Om mezelf een duwtje in de rug te geven nam ik mijn favoriete serie mee, die staat achteraan op de foto. Ik heb het natuurlijk op de boeken van ‘De Bijzondere Kinderen’. Ik heb ze al twee keer gelezen maar ik kijk er naar uit om ze nog eens te lezen. Toen we thuiskwamen heb ik eigenlijk niet veel meer gedaan, ik had ook een breakdown toen ik mijn bed aan het opmaken was omdat het hoeslaken niet meewerkt. Het is eigenlijk al een tijdje geleden dat ik die heb gehad, maar ze horen erbij. Ik wist mezelf gelukkig wel weer uit die dip te trekken. Het was geen hele bijzonder dag, dus veel kan ik ook niet echt vertellen.

Zondag 26 januari 2020 ~ Het gaat gelukkig ietsje beter vandaag, niet fantastisch maar we zijn op weg naar beter. Vanmorgen ging ik samen met mama boodschappen doen, bracht ik voor mezelf nieuwe chocolade mee. Alsof er nog niet genoeg in de frigo ligt. Nooit te veel chocolade denk ik dan maar. Daarna at ik en chillde ik. In de namiddag gingen we op bezoek bij familie voor persoonlijke zaken, we zijn niet zo heel lang gebleven. Toen ik thuiskwam was ik alsnog moe, maar dat heb ik opgelost door eventjes te lezen en daarna iets te eten. Nu in de avond gaat het gelukkig weer een beetje beter. Ik kijk vooral uit naar de frisse start van de week, hopelijk ook met een betere mood terug. Mijn week was gelukkig niet door en door slecht.

Had jij een toffe week? 

One thought on “Week in beeld | 1

  1. Fijn zo’n kijkje in de week. Mijn week was niet super met een ziek kind en zelf ook niet al te fit… Op naar een betere week deze week (hoewel de start ook echt bar slecht was)

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: