Week in beeld | 3

Hoi allemaal! Het is een week geleden dat ik mijn hoofd nog eens liet zien op mijn blog. Of ja, van me liet horen. Ik was ook met mezelf aan het overleggen of ik mijn overzichtje ging schrijven. Omdat ik niet bijster veel speciaals heb gedaan en daarnaast ook vrij weinig foto’s heb gemaakt. En daar nog eens naast het niet heb bijgehouden. Dus ik weet niet of dit een goed gevuld overzichtje wordt. Van de week kreeg ik ook een ‘nieuwtje’ te slikken wat nogal harde koek is. Of hoe je dat ook zegt. Het kwam best hard aan en ik heb er nog steeds moeite mee. Er is niks gebeurd, maak je geen zorgen. maar ik ben nog niet klaar om het op mijn blog te delen, dat komt wel. 

Maandag 10 februari 2020 ~ Storm. Het was voorspeld dat er heel veel storm ging zijn al vanaf zondag en ik was die dag gelukkig thuis. Maar maandag niet en de plicht riep me in de middag. Ik moest alleen wel eerder in Brugge zijn voor mijn afspraak bij de psycholoog. Het was best een avontuur om een trein te pakken te krijgen, maar het is gelukt. Ik ben er geraakt. Ik was ook veel te vroeg waardoor ik nog een uurtje kon lezen in het station van Brugge. Het was een fijne sessie en ik heb weer een paar inzichten meegepikt. Uiteindelijk ging ik werken en het was niet zo’n hele drukke dag verder. Ik was wel al moe want het was een goeie sessie bij mijn psycholoog, maar ook een best heftige door alle nieuwe informatie die ik te verwerken heb gekregen. Maar dat is alleen maar goed.

Dinsdag 11 februari 2020 | Om vijf uur opstaan! Zoals altijd. De treinen reden ondanks dat het nog steeds best stormachtig was gelukkig wel goed. Ik raakte zonder veel problemen op mijn werk. Ik had ook heel veel energie die ochtend die ik dan ook maar goed besteed heb. Ik geniet er altijd van als ik een extra energiestoot heb. Ik heb me wel verbrand aan de oven, waardoor ik dus weer ingepakt thuiskwam haha. Ik ga het echt nooit leren, zal voor de rest van mijn leven lomp blijven. In de namiddag deed ik een dutje en keek ik best wel lang naar Netflix. Shadowhunters!

Processed with VSCO with hb1 preset

Woensdag 12 februari 2020 ~ Ik voelde woensdag wel dat ik nog steeds heel moe was, dus ik wist dat het een lastigere werkdag ging worden. In de ochtend deed ik niet veel geks, want ik had al weinig energie. In de namiddag ging ik werken en ik besloot er gewoon het beste van te maken. Maar dat is ook gelukt. Aan het einde van de dag zat ik moe maar voldaan op mijn trein naar huis. Ik weet echt wel dat ik heel moe was, want ik ben met barstende hoofdpijn gaan slapen. Waarschijnlijk ben ik ergens vorige week over mijn grenzen heen gegaan en nu met het ‘nieuwtje’ van van de week lukt het me nog veel minder om mijn grenzen te respecteren. Maar dat ga ik wel gauw moeten doen. Woensdag was op zich geen slechte dag trouwens.

Donderdag 13 februari 2020 ~ Ik was een dagje vrij en ik deed eigenlijk niet zoveel gekkigheden. Ik kan het me eigenlijk ook niet herinneren en normaal schakel in dan de hulp van mijn dagboek in, maar die ben ik dus ook vergeten in te vullen donderdag. Of niet vergeten, ik had er gewoon geen zin in. Het enige wat ik me herinner is dat ik boodschappen ben gaan doen met mama en dat we kleine broer zijn gaan ophalen. Een van mama haar vriendinnen heeft me wel een goeie peptalk gegeven waardoor ik me wel iets beter voelde. En dat vond ik wel heel lief 🙂

Processed with VSCO with hb1 preset

Vrijdag 14 februari 2020 ~ Valentijn! En single as a pringle trouwens. Maar dat maakt me niet zoveel uit. Ik wilde al een hele lange tijd het tekenen met mijn tablet terug oppakken. Maar ik geef mezelf dus de tijd niet om het te leren. Ik wil even vlot overweg kunnen met tablet als op papier. Op een dag zal dat zo zijn, maar daar is het nu nog te vroeg voor. Dus ik kreeg een ideetje. Ik maakte een foto van een van mijn tekeningen en besloot die te gebruiken om te digitaliseren. Normaal ben ik geen fan van mijn digitale werk, maar hier ben ik wel heel blij mee. Ik zat keihard in mijn flow, maar ik had de late shift. Op zich ging die wel goed, het was wel heel kalm in de winkel. Ondanks dat ging de shift nog vrij snel had ik het idee.

Zaterdag 15 februari 2020 ~ Weekend! Een goeie vriendin van mama zit een beetje in de nood waardoor ze niet altijd met haar hond kan gaan wandelen, dus wij hebben dat gedaan voor haar in de ochtend. Het is een hele kleine schattige hond. We kennen hem ook goed, dus het was niet echt moeilijk. En een wandeling is altijd goed voor een mens. In de namiddag werkte ik aan mijn blog (aan het weekoverzichtje dan, want voor de rest heb ik letterlijk niks gedaan) en ging ik naar de bibliotheek. Ik heb wel eens rondgekeken, maar er was niet echt een boek dat me aansprak om direct mee te nemen. En dat was maar goed ook, want ik heb nog wel een best hoge stapel. Dus ik was een soort van trots op mezelf haha. We gingen ook nog iets drinken in het leescafé van de bibliotheek. Maar daar zit dus sinds kort een nieuwe eigenaar in en het is gewoon niet meer hetzelfde nu. In de avond werkte ik verder aan mijn nijlpaardje, dat bijna klaar is! Ook op mijn nijlpaard ben ik best wel trots eigenlijk.  Misschien dat als ik genoeg werk heb voor een artikel, ik eens mijn digitaal werk tentoonstel op mijn blog. Maar daar heb ik nu nog niet genoeg materiaal voor.

Zondag 16 februari 2020 ~ Zondag! Alleen was het niet de geplande lazy sunday. Ik ging een dagje niks doen omdat ik dat nodig had, maar ik heb dus niet naar mijn lichaam geluisterd. Voorlopig voel ik me best oke, ik hoop dat dat morgen (vandaag dus) nog steeds zo is. Ik begon de dag met een ontbijtje. En op zondagen mag je best eventjes van het leven profiteren. Chocolade bij het ontbijt. In de namiddag ruimde ik mijn kleerkast gedeeltelijk op en las ik in de zetel in mijn boek. En uiteindelijk ging ik boodschappen doen (wat geen pretje was in die storm en regen, maar kom) en kookte ik zelf. Het was de eerste keer dat ik echt een recept volgde en kookte, en het was simpel. Maar ik was best wel onder de indruk eigenlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Kon jij een beetje genieten van je week ondanks de storm? 

2 thoughts on “Week in beeld | 3

  1. Leuk om toch je weekoverzichtje te lezen, ondanks je twijfel 😉
    Mijn weekend was druk maar fijn; uit eten en bowlen met collega’s en gisteren een verjaardag. Gelukkig aankomend weekend lekker weinig op de planning<3

    Geniet van je nieuwe week!

  2. We zijn met dat zotte weer gewoon rustig binnen gebleven. Een beetje bloggen, lezen, blogfeed-achterstand proberen bij te werken, wat huishoudelijke klusjes, een beetje Netflix, … gelukkig weet ik mezelf ook binnenshuis goed bezig te houden.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: