Geen weekoverzichtje deze week

Afgelopen week was eentje met nog steeds heel veel stress en verdriet. En eerlijk is eerlijk, ik heb gewoon geen zin om het allemaal weer boven te halen tijdens het schrijven. Gewoon voor mijn eigen welzijn is het een stuk beter zo. Natuurlijk hoop ik op een betere week en kan ik jullie volgende week maandag wel weer blij maken met een nieuw weekoverzichtje. Want ik kan het me lastig voorstellen, maar blijkbaar lezen jullie graag mijn overzichtjes. Terwijl ze eigenlijk heel simpel zijn. Ik doe geen gekke dingen en ik ben maar gewoon een vrouw die van 9 tot 5 werkt. Oke, in mijn geval meestal van 13u30 tot 19u30 haha.

Daarnaast heb ik ook gewoon echt kapot weinig foto’s gemaakt. Waardoor ik de helft van de tijd gewoon zal moeten zeggen dat ik geen foto heb. En ik vind dat wel een belangrijk onderdeel van de overzichtjes. Een beeld zegt toch meer dan duizend woorden. Ik hoop trouwens niet enkel voor jullie weekoverzichtjes dat het komende week beter wordt, maar ook voor mezelf. Mijn stress en verdriet begint op mijn gezondheid te slaan en dat is heel gevaarlijk. Dus ik ga er alles voor doen om het beter te maken voor mezelf.

Ik zie jullie in elk geval volgende week weer bij het overzichtje! Normaal zal er in de loop van de week wel iets online komen van artikels. Bedankt voor jullie begrip alvast!

%d bloggers liken dit: