Week in beeld | 4

Hoi allemaal! Afgelopen week heb ik niet bijster veel gedaan en ook niet veel foto’s gemaakt. Ik heb het ook niet echt bijgehouden. Toch zaten er wel een paar toffe dingen tussen die dit weekoverzichtje wel leuk maakten. Dus ik pak de zaken eventjes anders aan vandaag. Normaal werk ik met datums en de dagen van de week, dat doen we deze keer niet. Ik had zin om een weekoverzichtje te schrijven en dus hier ben ik! Ik ga gewoon bij losse foto’s vertellen wat ik heb gedaan. En ik heb geen idee wanneer er dan weer iets online gaat verschijnen. Zoals ik al eerder aangaf, ik hou niet zo van geforceerde content.

Processed with VSCO with hb1 preset Processed with stamp

Dinsdagmiddag was ik klaar met werken en ik wilde dus mijn trein naar huis nemen. Ik zag al een paar treinen met vertraging, maar de mijne niet. Maar ik had wel een voorgevoel dat dat zo zou zijn want de trein van 14u had al vertraging. En even later volgde de mijne ook. Normaal neem ik dan een bus, maar die was al weg. Ik zat dus vast in Brugge. Ik had wel het geluk dat mijn beste maat boodschappen aan het doen was in Brugge. Niet in het centrum. Hij is speciaal omgereden om me op te pikken en thuis af te zetten. Ik heb een créme van een maat zoals we dan zeggen.

Processed with VSCO with hb1 preset Processed with stamp

Ik deed vorige week een kleine bestelling bij Lush omdat ik de laatste tijd wel into bath bombs ben heb ik de indruk. En ik was dus benieuwd. Normaal zouden we naar Gent gaan deze week, waar er een Lush winkel is. Maar door het regenweer ging die uitstap niet door. Dinsdagmiddag kwam mijn bestelling aan! De witte bruisbal is voor mij, de andere heb ik voor mijn lieve zusje besteld als verrassing. Ze was er heel blij mee en haar bad deed blijkbaar heel veel deugd!

Processed with VSCO with hb1 preset Processed with stamp

Ik had van de week ook een dip, ik heb geen idee waar het aan ligt. Wat ik wel weet is dat de sfeer op mijn werk wel een positieve invloed had op mijn humeur. Ik keek heel erg uit naar de uitstap naar Gent, want afleiding en leuke dingen doen. Maar die ging dus niet door, door het regenweer. Er was ook sneeuw voorspeld en we zouden met de auto gaan dus ik begrijp het wel. Maar ik vond het nog steeds jammer. Uiteindelijk ben ik op de trein naar Brugge gesprongen (mijn obsessie met die stad is echt abnormaal haha) en heb ik mezelf eventjes verwend. Ik heb een nieuw schetsboek gehaald en eventjes mijn stiftjes weer aangevuld. Bovendien vond ik dat ik het wel verdiend had, want ik heb een leuk nieuwtje te horen gekregen dat ik waarschijnlijk binnenkort wel ga delen op mijn blog. De Leonidas tas daar zaten pralines in en die waren voor mama.

Processed with VSCO with hb1 preset Processed with stamp

Af en toe spring ik ook in de keuken of zelf te koken. Ik heb gemerkt dat ik dat heel leuk vind de laatste tijd en vaak zijn de dingen -naar mijn bescheiden mening- ook best lekker die ik maak. Ik had deze keer alleen een beetje te veel peper in de pan gegooid, maar voor de rest was het voor herhaling vatbaar. Ik maakte Chicken Tonight en niet volgens mijn eigen recept. De credits hiervoor gaan naar Brenda van Brendakookt.nl. Ik heb het namelijk volgens haar instructies gemaakt.

Processed with VSCO with hb1 preset Processed with stamp

Mijn nieuwe schetsboekje had dus een grijze cover en daar hou ik niet zo van. Maar het was de beste keus want hij heeft pagina’s die niet bleeden (dus waar de stift niet doorlekt op andere pagina’s) en dat heb ik nu eenmaal wel nodig. Ik heb dus maar zelf mijn creativiteit uit de kast gehaald en heb dus de cover zelf voorzien van een toffe voorkant. Ik heb er denk ik twee of drie uurtjes aangezeten, maar ik ben heel blij met het resultaat! Nu is het onherkenbaar mijn eigen schetsboekje. Het vorige is nog niet helemaal vol, maar ik kan echt niet wachten om in deze te beginnen. Die oppepper had ik dus nodig, eventjes weer voelen waarom ik leef. Oke, dat klonk heel dramatisch. Maar soms hebben we allemaal wel eens een ‘stamp in ons gat’ nodig om te beseffen waar het om draait. Voor mij is dat natuurlijk tekenen en creatief zijn.

Processed with VSCO with hb1 preset

Donderdagavond besloot ik eventjes te relaxen met mijn bruisbal van Lush die ik had besteld. Ik gebruik normaal altijd bruisballen uit de stad en die zijn goed. Maar niks tipt aan de kwaliteit van Lush. Ik heb beelden gezien vroeger, maar ik was dus vergeten hoe mooi die zijn in het water. Dit was het kunstwerk in mijn bad donderdagavond. Daarnaast lag heel het bad vol met glitter en voelde ik me als herboren toen ik uit bad kwam. Meer heeft een mens niet nodig.

Processed with VSCO with hb1 preset

Deze week las ik ook weer wat meer had ik het idee. Nog niet top, maar ik denk dat ik me er zal moeten bij neerleggen dat de jaren van 100 boeken per jaar verleden tijd zijn. En bovendien heb ik dit jaar al iets van 10 boeken gelezen, in twee maand. Dus dat is nog steeds zot vind ik zo.

Processed with VSCO with hb1 preset

Zaterdag had ik echt een hele lastige dag, dus ik besloot mezelf een klein extraatje te gunnen. Ik heb ook serieus gehuild die dag, eventjes alle remmen los. Het hielp uiteindelijk wel. Ik haalde voor mezelf macarons en een muffin en ‘s avonds maakte ik een omeletje met kastanjechampignons, paprika en parmezaanse kaas. Pistoletje erbij en smullen maar. Dus zaterdag is heel zwaar begonnen, maar uiteindelijk ging het wel beter.

Hoe was jouw weekje? Niet te veel last van de storm? 

 

%d bloggers liken dit: