Week in beeld | 5

Hoi allemaal! Ik kan oprecht zeggen dat afgelopen week fijn was! Ik heb bijna geen slechte momentjes gehad en ik voelde me oprecht goed! Dus op naar meer van dit soort weken. De enige tegenvaller was dat ik de helft van de week heel moe was en heel veel pijn had. Maar dat soort dingen kan ik precies beter handelen dat als het mentaal is. Bovendien ben ik sterk genoeg om me daar doorheen te slaan. Ik moet het gewoon accepteren. Kijk je mee naar mijn week? Lets go!

IMG_1174

Mijn week startte eigenlijk heel simpel, met een heel simpel ontbijtje. Zo zie je maar dat ook ik niet altijd de meest fancy ontbijtjes heb. Ik herinner me ook nog dat ik maandagochtend ineens een paniekmomentje had om de toekomst en of alles wel zou goed komen later. Maar door daar nu in paniek over te zijn, kom ik geen stap verder. En uiteindelijk kan je de toekomst maar een dag met een keer vormen. Veel sneller dan dat kan je niet gaan. Toen ik uiteindelijk weer wat rustiger was, ging ik bloggen. Ik had inspiratie die ik graag wilde gebruiken. In de namiddag ging ik mijn late shift werken, die best oke was. Sinds ik weet dat ik mag blijven doe ik mijn werk nog duizend keer liever, en ik was al best blij met mijn job. Rond vier uur kreeg ik mijn vermoeidheidsklopje, maar het is gelukt. ‘s Avonds kroop ik vroeg in mijn bed want vroege shift!

IMG_1175

Ik had dus de vroege shift! Ik stond moe op en dat had ik wel verwacht. Maar toch gaan we ervoor! Toen ik buiten stond om zes uur op de bus te wachten had ik er dik spijt van dat ik mijn jeansbroek had aangetrokken met die twee gaten aan de knieën. Koude knietjes om zes uur ‘s morgens. Uiteindelijk is het wel gelukt, ik heb gedaan wat ik kon die ochtend. Het hoogtepunt van mijn shift was natuurlijk dat ik mijn handtekening kon zetten onder mijn contract en dus nu officieel vast medewerker ben. Iets wat ik nog altijd niet kan geloven, maar zo blij mee ben! ‘s Middags ging ik mee kleine broer afhalen van school en toen deed ik een middagdutje. Het was echt nodig. In de avond heb ik niet veel speciaals meer gedaan denk ik. Het hielp ook wel dat ik in plaats van te vechten met mijn vermoeidheid, het aanvaardde en er het beste van maakte. Dat zorgt voor veel meer vrede in mijn hoofd. Ik leer het nog wel, met vallen en opstaan.

IMG_1176

Ik sla woensdag eventjes over, omdat ik simpelweg geen foto’s heb gemaakt. En dat kon ik dan weer verklaren. Ik had woensdag echt overal pijn, van boven tot onder en ik was kapot. Maar volgens mijn vast uurrooster heb ik een late shift te werken. Dus ik heb een pijnstiller genomen en ben toch gaan werken. En het is gelukt, zonder problemen. Trots op mezelf.

Donderdag was gelukkig wel een betere dag, omdat ik iets langer had geslapen en rust had genomen. Ik voelde het al vanaf ik opstond dat het een betere dag ging worden. De verleiding was ook groot om met het beetje energie dat ik terug had allerlei dingen te gaan doen, maar dat heb ik niet gedaan. Ik heb in de namiddag vooral in de zetel liggen lezen en Youtube liggen kijken, daardoor had ik veel rust. Uiteindelijk wilde ik wel eventjes buiten zijn geweest, dus ik ging een broodje halen en ook mijn kleine broer ophalen. Toen ik thuiskwam had ik echt ijskoud door de regen en wind dus van dat laatste kreeg ik wel een beetje spijt. Maar voor de rest was donderdag echt wel een prima dag. Die vrije dag kwam ook net op tijd had ik het idee.

IMG_1180

Het einde van de week brak alweer  aan. Vrijdag it is! Er werd gewerkt in de gang van het appartement en ik wist dus niet dat ze zouden komen. Ik ben geen fan van opstaan met zoveel lawaai, om het zacht uit te drukken. Maar ik wilde mijn dag ook weer niet laten verpesten erdoor. Ik merkte ook dat ik geen pijn meer had en terug energie had en daar was ik wel heel blij mee. In de ochtend las ik iets over Instagram dat iemand alleen maar ‘normale’ accounts volgt. Daarmee bedoel ik dus, alleen maar accounts van mensen die ze zelf kent en geen bekende mensen meer die zo’n luxeleven hebben. Ik zou willen vertellen bij wie ik het gelezen had, maar dat kan ik me dus niet meer herinneren. Dus toen heb ik heel eventjes Instagram terug geinstalleerd en heb ik een rondje gemaakt door de mensen die ik volg en mijn eigen volgers. Er zijn bij beide meer dan 100 mensen uit de lijst gebonjourd. Dus wanneer ik terugkeer op social media dan zal het met een verse lei zijn. Ik ben aan het denken om Facebook ook eens zo’n schoonmaakbeurt te geven eigenlijk. Maar dat zie ik dan wel weer. In de namiddag ging ik werken, de laatste shift van deze week. Hij ging eigenlijk echt snel. Voor ik het goed en wel doorhad zat ik op de trein naar huis. Voor het eerst in tijden las ik ook weer op de trein. ‘s Avonds keek ik met mama en broer naar The Voice Kids en werd enorm geraakt door de Blind Audition van Nele. Echt, Ed Sheeran zingt dat nummer al zo mooi. Maar zij heeft er echt nog een veel mooiere versie van gemaakt. Ik zou haar versie echt uren na elkaar kunnen luisteren, zo mooi is hij.

IMG_1192

Het weekend was nog best druk eigenlijk. Zaterdag begon rustig, ik stond op mijn gemakje om en ontbeet. Vrijdag had ik de borstel door mijn Instagram gehaald, en ik had nog een gaatje tijd en heb dus toen meteen hetzelfde gedaan voor Facebook. Dus nu zijn beide weer schoon. Maar die zijn pas voor september. In elk geval zal het op een schone lei zijn. Toen ging ik samen met mama naar de bibliotheek en ik nam een vers stapeltje boeken mee. Mijn leesconcentratie is beter aan het worden, en ik merk dat ik young adult wel mis. Jeugdboeken zijn leuk en schattig, maar ik lees natuurlijk nog steeds het allerliefste YA. Dus daar heb ik een mooi stapeltje van meegenomen. Ik ben er heel benieuwd naar! In de namiddag las ik een stukje en ging ik aan mijn blog sleutelen. Voor de oplettende lezer; ik heb een nieuwe domeinnaam en ik heb ook een thema aangekocht op Etsy. Mijn blog heeft dus zijn jasje gekregen. Een jasje waar ik ongelooflijk gelukkig mee ben. Dit is wat ik wou. Ik merk ook aan mezelf dat ik meteen weer de blogvibes te pakken heb omdat ik mijn blog nu zo leuk vind. In de avond vierden we mijn grote broer zijn verjaardag, de beste man werd 20. Gek dat het zo snel gaat. Mijn broer heeft autisme, dus we hebben er geen hele grote poespas van gemaakt. Gewoon onder ons, taartjes van de bakkerij en kaarsjes. Hij was er wel heel blij mee! En het was lekker 🙂

IMG_1208

Voor de afsluit van de week had ik op zich geen plannen, dus ik zag wel wat het ging worden. In het begin van de dag had ik pijn en was ik moe, dus ik vreesde dat het weer een dagje zetel of bed ging worden. Maar gelukkig beterde het. Ik ging met mijn zusje naar Mc Donalds (echt, wat een ongezonde week haha) en daarna hadden we afgesproken met mama, mijn beste maat en zijn moeder om naar de stoet te gaan kijken. Ik zag er eerst een beetje tegenop vanwege alle prikkels en lawaai, ook omdat mijn energie niet top was. Uiteindelijk heb ik er wel van genoten en er zaten een paar hele mooie praalwagens tussen! Na de stoet gingen we samen nog iets drinken, maar uiteindelijk was het tijd om naar huis te gaan. Vanavond heb ik niet echt plannen, dus ik sluit het weekoverzichtje ook hiermee af. Tot volgende week!

Ben jij dit jaar naar de carnavalsstoet geweest? 

 

3 thoughts on “Week in beeld | 5

  1. Ik ben al jaren niet meer naar een carnavalstoet geweest. Vroeger als kind wel, dan gingen we daar samen met het gezin van een goede vriend van mijn vake naar toe. Daar heb ik eigenlijk wel fijne herinneringen aan maar nu spreekt de drukte me veel minder aan. Je nieuwe lay-out is echt super fijn Nikita. Zo rustig qua kleur, een fijne lettergrootte, … echt rustgevend. Wat zien die taartjes er trouwens lekker uit.

    1. Ik was ook aan het twijfelen of ik zou gaan juist vanwege de drukte. Maar mijn beste maat was er en dat heeft me overtuigd. Maar uit mezelf zou ik minder snel gaan.

      Dankjewel trouwens voor het compliment! Ik ben er zelf ook superblij mee 🙂

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: