Ik nam mijn blog eens onder handen

Hoi allemaal! In de drie jaar die ik als blogger al actief ben hier, heb ik al best veel gedaan. Er zijn heel vaak nieuwe jasjes om mijn blog gegooid, lettertypes veranderd, nieuwe headers. Er is al van alles de revue gepasseerd. Maar ik denk dat het nu wel zo zal blijven, want ik ben blij met hoe het nu is! Ik wilde graag wat vertellen over mijn nieuwe lay-out. Let’s go!

Al een lange tijd keek ik uit naar heel veel collega’s die een strakke blog lay-out hadden en ik wilde dat zelf ook. Natuurlijk ga ik ze niet nadoen, want ik doe ook graag mijn eigen ding. Dus ik ging wat rondsurfen op het net, uiteindelijk kwam ik door Irene StudioGemThemes tegen, en daar heb ik dus mijn nieuwe thema gekocht. Ik heb er wat kleine aanpassingen in gegooid met WordPress en natuurlijk gooide ik mijn eigen blognaam bovenaan. Ook ben ik overgestapt naar een eigen domeinnaam, waardoor ik nu niet meer blog onder de naam Sensitive Soul maar effectief onder Hoogsensitieve Held.

Door die aanpassingen ben ik volledig blij met mijn blog, maar daarnaast heb ik daardoor heel veel zin en energie gekregen om nog meer te bloggen. Daar was weinig van te merken afgelopen week, dat weet ik. Het klinkt enorm ironisch. Ik heb een drukke week achter de rug met heel veel toffe dingen, zul je ook wel merken maandag. Maar daardoor kwam ik vaak ‘s avonds uitgeput thuis en had ik totaal de energie niet meer om te bloggen. En zonder energie komt er meestal ook niks zinnigs uit dus ik dacht, ik laat het maar voor later. Ik zei het al nog niet zo lang geleden;  I’m living life in airplane mode. En nu mijn lichaam en geest helemaal gewend is aan het idee van geen social media hebben, dan wordt dat nog meer natuurlijk.

Ik ben wel van plan terug actiever te gaan bloggen, niet dagelijks. Maar net zoals vele dingen heb ik moeten accepteren dat ook bloggen soms eens om een lager standje zal staan gewoon omdat het niet altijd kan. Nooit lang, want ik kan mijn blog niet missen. En zeker niet nu ik zo blij ben met hoe mijn plekje is geworden.

 

4 thoughts on “Ik nam mijn blog eens onder handen

  1. Ik zag je nieuwe lay-out eerder deze week al en ik vind het echt heel mooi geworden. Ik vind dat het je het je blog en je boodschap mooi complimenteert.

  2. Ik was heel blij toen ik jouw reactie las en ontdekte dat je niet gestopt was met bloggen. Ik dacht immers echt dat ik een belangrijke post had gemist door mijn blogfeed-achterstand. Vermits je een tijdje terug geschreven had dat het bloggen moeizamer ging en dat dagelijks bloggen je niet meer aansprak. Om dan vervolgens bij het aanklikken van een post in mijn blogfeed de melding te krijgen dat je blog niet meer online was. Wel fijn om dan nadien te ontdekken dat er een heel andere verklaring voor is. Ondertussen sta je terug in mijn Feedly-lijst maar dan met je eigen url.

    1. Dat vind ik zo lief om te horen! Maar ik begrijp ook wel dat je schrok. Ik zag het aan jouw weekoverzichtje dat je dacht dat ik gestopt was, dat ik maar eens liet weten dat dat niet zo is. Ik heb inderdaad veel blogpauzes en mindere momenten gehad. Maar ik blog nog steeds te graag om het te stoppen. Ik zou het enorm missen. Ik ben blij dat ik in je Feedly sta met mijn blog. Nu kan je weer met een gerust hart mijn artikels lezen 🙂

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: