Currently | Mei 2020

Er is weer een maand voorbij, ook in lockdown gaat alles snel. Maar het was wel een lastige maand. Ik vrees ook dat het overzichtje van deze maand korter zal zijn. Het muziekoverzichtje zal wel in orde komen, maar ik heb weinig zelf geblogd, weinig andere blogs gelezen en het eigenlijk gewoon heel slecht bijgehouden. Dus ik ga er het beste van maken dat ik kan. Ik heb ook minder gelezen in tegenstelling tot april, maar ik heb wel heel veel Netflix gekeken deze keer. Achja, ik had er meer behoefte aan dan lezen. Dus dan doen we dat maar.

Gezien

Series
Stranger Things – Seizoen 2: 1-3
Greenhouse Academy – Seizoen 1: 5-12 Seizoen 2: 1-11

Favoriet van deze maand:
Laten we zeggen dat beide series gelijk staan. Ik heb veel meer Greenhouse gekeken, dat geef ik toe. Maar ik kijk heel vaak Netflix als ik na het werk iets eet omdat dat dan mijn momentje is. En Stranger Things is niet altijd even smakelijk. Vandaar. Maar dat neemt niet weg dat ik Stranger Things heel erg leuk vind. Ik hou van beide.

Films
The Willoughbys : ★★★

Gelezen

Rosie hartje Jack – Mel Darbon : ★★★★
Hot Dog Girl – Jeniffer Dugan: ★★★
Meer gelukkig dan niet: ★★★
10 Blind Dates – Ashley Elston: ★★★

Favoriet deze maand:
Als je kijkt naar het aantal sterren is het wel duidelijk, en het is ook het boek waar ik het meest aan terugdenk nu. Voor ik aan dit overzichtje begon was ik aan het denken welke boeken ik gelezen had en direct dacht ik hieraan. Ik heb het over Rosie hartje Jack van Mel Darbon. Het gaat over een meisje met het syndroom van Down. Haar vader wil niet meer dat ze met Jack omgaat, haar vriendje omdat hij agressie-aanvallen heeft. Maar Rosie houdt van Jack. Rosie trekt er op haar eentje uit om Jack te gaan zoeken, met alle gevolgen van dien. Het is winter, het sneeuwt en de treinen rijden heel slecht. Waardoor ze in allerlei situaties terecht komt. Hoe ik het nu uitleg klinkt het echt als zo’n kinderlijk avonturenboek, maar dat is het niet. Het is eigenlijk best wel mooi om te lezen. Vandaar, mijn favoriet.

Gedaan

Ik ben terug begonnen met meditatie. Het moment dat ik deze blog aan het uitwerken ben heb ik al een paar dagen niet gemediteerd. Maar dat ga ik terug oppakken, want het is heel fijn om voor ik ga slapen eventjes te mediteren. En als ik zin heb ‘s morgens ook. Mijn streak tot nu toe was 8, en ik wil hem graag verbreken.

Trots momentjes

Ergens in het midden van mei denk ik was het, moest ik naar het ziekenhuis voor verdere controles. En ik moest door de gangen waar ik ooit met mijn opa door liep. Het was pittig en het heeft wel een naslag op me gehad. Nog steeds een beetje eigenlijk. Maar ik ben die middag gaan werken en het is gelukt. Dus ik was best wel trots.

2 thoughts on “Currently | Mei 2020

  1. Fijn dat je weer begonnen ben met meditatie. Moet ik eigenlijk ook weer doen. En ik ben ook heerlijk aan het lezen, zo fijn!

    1. Momenteel loopt het mediteren niet zoals gepland want ik negeer de melding van mijn app constant. Maar daar ga ik wel iets aan doen. Lezen is zalig trouwens! Eventjes in je eigen wereldje en niks over Corona horen.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: