Currently | Juni 2020

We zijn officieel over de helft van de maand. Ik ga er geen woorden aan wijden haha. Te veel clichés. Het was een gekke maand want er was weer een grote versoepeling. Horeca weer open, buiten zitten is terug toegestaan en er mag weer veel meer. Betekent niet dat ik als een gek alles ben gaan doen, maar ik ben wel al buiten de deur gaan eten. Ik werd ook 23 afgelopen maand, ook dat is iets wat ik gestoord vind. Wat me pas compleet doet ‘Mind-fucken’ – vanaf nu is dat een werkwoord – is dat ik volgende maand al een jaar aan het werk ben. Het is zo snel gegaan. Dat dank ik aan mijn goeie collega’s en de werksfeer. Iets waar ik heel dankbaar voor ben, want het is absoluut niet overal zo.

GEZIEN

Greenhouse Academy: Seizoen 2: Aflevering 12 Seizoen 3: Aflevering 1 – 8 Stranger Things: Seizoen 2: 4 – 5

Carrie Pilby: ⭐️⭐️⭐️⭐️

GELEZEN

Adres Onbekend – Susie Nielsen ⭐️⭐️⭐️⭐️

De Crypte – Amanda Stevens ⭐️⭐️⭐️

Misschien is het anders – David Yoon ⭐️⭐️⭐️

De Goudvisjongen – Lisa Thompson ⭐️⭐️⭐️

Favoriet

Als je de sterren bekijkt is het heel duidelijk en ik las het boek in de eerste drie dagen van juni. Ik heb ook een goudvissengeheugen, dus dat ik me dat boek zo goed herinner is een mirakel. Maar het heeft gewoon indruk op me gemaakt. Het was een jeugdboek, dat wel. Maar het gaat over Felix, een jongen die met zijn moeder in een busje woont omdat ze geen huis kunnen betalen. Vrienden mogen dit niet weten en en de jeugdzorg al zeker niet, want dan komen er problemen. Felix is slim, en hij doet mee aan een quiz waar hij heel veel geld kan verdienen en zo een huis kan betalen voor hem en zijn moeder. Er zijn allerlei aspecten en het maakt het tot een tof jeugdboek dat makkelijk wegleest. Sowieso is dat met de boeken van Susin Nielsen, ik ken haar werk inmiddels vrij goed.

GEDAAN

Mijn vitamines laten checken bij de dokter

Heel veel mensen terug gezien

Eten buiten de deur

Met vrienden gaan eten voor mijn verjaardag

Heel veel gelachen met collega’s op het werk

MEMORABELE MOMENTEN

Voor de eerste keer terug naar de bibliotheek kunnen

De eerste keer weer buiten zitten (wij hebben geen tuin of balkon dus..)

Terug buiten de deur kunnen eten met vrienden

Sowieso mijn vrienden terugzien

De hittegolf aan het eind van de maand (niemand zal die vergeten..)

GELEERD

Het is oke om verdrietig te zijn of je slecht te voelen. Ook als anderen het nog slechter hebben.

TROTS MOMENTJES

Toen ik mijn oude rapport terugvond. Ik zocht iets en ik kwam hem tegen. Nieuwsgierig en nostalgisch als ik ben moest ik eventjes kijken. Toen ik mijn schoolresultaten zag verklaarde ik mezelf gek. Ik had zoiets van ‘maar allee Nikita, hoe kon je in godsnaam niet trots zijn!?’. Het was mijn rapport van het zevende jaar, wat geen makkelijk jaar was. Ik blogde toen net, dus het meeste staat online. Ik dealde met onzekerheid, angsten, herstellende van zelfhaat. En toch is het gelukt. Het maakt m trots want het toont aan dat er wel dingen gegroeid zijn en ik mijn perfectionisme onder controle heb. En dat ik door die jaren heen wel inzichten heb gedaan.

Hoe was jouw maand mei?

Kleine huishoudelijke mededeling

Maandag komt er geen weekoverzichtje. De week die nu bezig is, is geen al te positieve voor mijn lijf. Mentaal gaat het eigenlijk best wel goed, maar ik heb heel veel pijn en ben heel moe. Daardoor maak ik weinig foto’s en ik weet dat ik bij elke dag waar ik over schrijf ga mogen zagen over pijn en vermoeidheid. Dus ik sla heel over, in de hoop volgende week een betere

.

5 thoughts on “Currently | Juni 2020

  1. Fijn dat je heel wat mooie momenten, gebeurtenissen en ontdekkingen had in juni om naar terug te blikken. Wij zijn recent beginnen kijken naar Warrior Nun op Netflix. Ik zie eigenlijk nog steeds niet zo vaak naar televisie maar deze serie vind ik tot nu toe wel tof.

    1. Dankjewel! Warrior Nun zegt me heel vaag iets. Volgens mij staat hij op mijn kijklijst. Die trouwens gigantisch is. Ik kijk eigenlijk ook heel weinig tv. Mijn favoriete programma’s zijn stopgezet door Corona, althans de opnames. Dus dan wordt het Netflix. Ze hebben wel vervangers voor de stopgezette programma’s maar ik vind ze niet zo leuk.

      1. Ze konden niet anders hé bij bepaalde series. Maar wel jammer dat er zo iets vertrouwd wegvalt waar je anders graag naar keek. Mijn kijklijst is niet gigantisch maar desondanks lijk ik er heel lang over te doen om hem in te korten. 🙂

  2. Leuke currently. Jammer te horen dat je lichamelijk wat klachten hebt. Zorg goed voor jezelf <3
    En je mag terecht trots zijn op zo'n mooi nostalgisch rapport.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: